Read the Official Description

Management Studies (Graduate Certificate)

&nbsp

Ohjelmaa koordinoi Marymount n kasvatus kumppanuus ohjelma antaa räätälöityä koulutusta työntekijöille asiakkaan yrityksessään. Yliopisto voi tarjota tunteja-sivuilla osoitteessa asiakkaan sijainnista.


Kuusi kurssia johtavat todistus Management Studies valitaan yrityksen tai organisaation sponsori kuin tarjoamia School of Business Administration. Tällaiset kurssit ovat erityisesti valittu tarpeisiin yksittäisen organisaation, mutta on hyväksyttävä dekaani School of Business Administration.


Opiskelija voi olla oikeutettu siirtyminen School of Business Administration-koulutusohjelman, kun onnistuneesti päätökseen tämän todistuksen ohjelman

&nbsp

&nbsp

Marymount University

&nbsp

Olkoon Marymount University olla ikkuna maailmaan! Sijaitsee Arlington, Virginia - vain muutaman minuutin päässä Washington, DC - Marymount tarjoaa sinulle mahdollisuuden elää ja oppia lähellä yhtä maailman jännittävimmistä ja vaikutusvaltaisimmista kaupungeista. Jos etsit suuri koulutuksen pääomaa paikalla, tämä on paikka!


Perustettu vuonna 1950 uskonnollisten ja Sacred Heart of Mary, Marymount on itsenäinen, yhteiskoulu katolinen yliopisto. MU tarjoaa kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkinnot monenlaisia ​​tieteenaloja.


Marymount on monipuolinen ja viihtyisä tiedeyhteisön noin 3600 opiskelijaa eli noin 40 maata ja 70 maassa.


Opiskelija löytää jännittäviä mahdollisuuksia osallistua, palvelu ja johtajuutta Marymount. Tässä jokaisen panoksen, ideoita ja kykyjä arvostetaan, ja jokainen auttaa tekemään Marymount hyvä paikka elää ja oppia.

Program taught in:
Englanti

See 12 more programs offered by Marymount University »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
Request Info
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä