Yleiskatsaus

Tel-Hai College kutsuu sinut mielellään kuuden päivän intensiivikentälle, joka pidetään tärkeällä muuttoliikkeellä

 • Kurssin päivämäärät: 3.-8. Marraskuuta 2019
 • Paikka: Tel-Hai College ja Hula-tutkimuskeskus
 • Hakuaika: 23. elokuuta 2019
 • Hyväksymisilmoituksen päivämäärä: 30. elokuuta 2019
 • Kurssille ilmoittautuminen avoinna: 30. elokuuta 2019
 • Kurssien ilmoittautuminen suljettu: 6. syyskuuta 2019
 • Matka-apurahan hakemus erääntyy: 6. syyskuuta 2019
 • Ilmoitus matka-apurahasta: 13. syyskuuta 2019
 • Laajuudet Tel Hai: lta 3 opintopistettä

Opiskelijat voivat hankkia opintopisteitä kotilaitoksen hyväksynnällä.

Tiedekunta

Dr. Amanda Hund, ekologisen, evoluutio- ja käyttäytymisosaston yksikkö, Minnesotan yliopisto, Minnesota, Yhdysvallat.

Dr. Hundin tutkimuksen tavoitteena on ymmärtää, kuinka isäntien ja loisten vuorovaikutus voi muokata kuvioita eri alueellisissa mittakaavoissa yksilöiden välisestä vaihtelusta muuttuvaan malliin populaatioiden välillä. Hänen tutkimuksensa kattaa evoluution, käyttäytymisekologian ja parasitologian alat. Hän työskentelee tällä hetkellä useiden tutkimusjärjestelmien kanssa, kuten navettapääsyn, tyynenmeren päärynät, perhosipulit ja pian perhoset.

Dr. Alfonso Rojas Mora, parasiittien ekologian ja epidemiologian laboratorio, biologian instituutti, Neuchatelin yliopisto, Neuchatel, Sveitsi - Dr. Rojasin kiinnostuksen kohteet ovat käyttäytymis- ja ekologisten piirteiden kehitys. Fysiologisesta näkökulmasta hän pyrkii ymmärtämään läheisimmät syyt, miksi lajeilla on erityisiä elämähistoriallisia piirteitä ja / tai käyttäytymistä. Erityisesti hän on kiinnostunut fysiologisista ja ekologisista prosesseista, jotka säätelevät eri elämähistorian vaiheiden ilmentymistä ja tällaisten mekanismien kehitystä. Hänen nykyinen tutkimus keskittyy loisten ja fysiologisen ja käyttäytymisprosessin, kuten välilaskutekäytön, väliseen suhteeseen

Dr. Yoni Vortman, Hula-tutkimuskeskus, eläintieteiden laitos, Tel-Hai College , Israel - Dr. Vortman-tutkimus keskittyy kenttäkäyttäytymisen ekologiaan. Hän tutkii, kuinka seksuaalinen valinta, navigointi ja muuttoliike helpottavat lintulajien erittymistä. Lisätietoja Tel-Hai Hai'n Hula-tutkimuskeskuksesta ja Vortmanin tutkimuksesta löytyy linkistä: https://researchagmon.wixsite.com/website/ Tel-Hai -tutkimuskeskus

Työpajan esittely

Kurssin tavoitteena on esitellä ja tarkastella tärkeimpiä lintujen parasitologiaan, muuttoliikkeisiin ja lisääntymisbiologiaan liittyviä aiheita. Se järjestetään Israelin Hula-laaksossa, joka on kansainvälisesti arvostettu lintujen tarkkailupaikka ja on tärkeä muuttoliikkeiden pysähdyspaikka miljoonille muuttolintuille Lähi-idästä, Euroopasta, Afrikasta ja Aasiasta. Tämä intensiivinen viikon mittainen kenttäkurssi tuo yhteen useita aiheita integroivassa ja vertailevassa kehyksessä, mukaan lukien parasitologia, muuttosekologia, käyttäytymisekologia ja ornitologia. Siihen sisältyy sekä aktiivista luokkahuonetyötä, joka keskittyy ensisijaiseen kirjallisuuteen ja tapaustutkimuksiin kattamaan asiaan liittyvä tausta ja teoria, sekä käytännön laboratorio- ja kenttätaitot. Opiskelijat altistuvat kenttä- ja laboratoriomenetelmille, jotka mahdollistavat lintujen loisten tunnistamisen ja kvantifioinnin sekä lintujen morfologian, fysiologian, immuniteetin ja käyttäytymisen karakterisoinnin. Tämä kurssi sopii hyvin varhaisilla jatko-opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan kenttähankkeita, ja edistyneemmille jatko-opiskelijoille, jotka haluavat syventää ymmärrystään lintujen muuttoliikkeestä ja parasitologiasta.

kelpoisuus

Työpaja on tarkoitettu jatko-opiskelijoille, postdokumenteille, tutkijoille ja teollisuuden edustajille.

* Kurssi opetetaan englanniksi.

maksu

Hakemusmaksu (ei palauteta)

20 dollaria USD

Kurssimaksu

650 dollaria USD

Asuminen: rajoitettua määrää huoneita

180 NIS (per yö / henkilö)

 • Matka on erillinen (matka-apurahat saatavilla).

Peruutuskäytäntö

Vakioyksiys: “Osallistumisen peruuttaminen kuukautta ennen työpajan ensimmäistä päivää - 100%: n hyvitys (vähennetty pankkisiirto- / luottokortti- ja hakemusmaksuilla).

Osallistumisen peruuttaminen kaksi viikkoa ennen työpajan ensimmäistä päivää - 70% palautus (vähennetty pankkisiirto / luottokortti- ja hakemusmaksut)

Osallistumisen peruuttaminen alle kaksi viikkoa ennen työpajan ensimmäistä päivää - ei hyvitystä. ”

119435_AvianParasitologyonaMigratoryFlyway.jpg

Ohjelman opetuskielet:
 • Englanti
Tel-Hai College

Katso 1 muuta ohjelmaa kohteelta Tel-Hai College »

Viimeksi päivitetty Elokuu 8, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Marras 3, 2019
Duration
6 päivää
Full-time
Hinta
650 USD
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Marras 3, 2019
Päättymispäivämäärä
Marras 8, 2019
Haun määräaika

Marras 3, 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Marras 8, 2019