Read the Official Description

Tämä Pääsy Business Studies-ohjelma on tarkoitettu aikuisille kiinnostuneita yrityksen uran Business and Marketing, Law, Computing, tai Finance kenttiä.

Tämä kurssi on tarjolla Bostonissa.

Onnistuneen kurssin voisi myös johtaa edistystä päälle poliisiakatemian yliopiston opintoja. Voisit tutkia HNC / HND in Business, Matkailu Management ovesi ja jopa puolet kustannuksista lukukausimaksuja.

Mitä teen?

Diploma saavutetaan saavuttamalla 24 Taso 3 op Business.

Voit myös valita 2 enemmän pääaiheista saada 15 opintopistettä. Nämä aiheet sisältyvät Law, Matematiikka ja Computing.

Näiden ohella 3 pääaineet sinun täytyy myös saada 3 Taso 3 op Opiskelutaidot: Tutkimus ja luokittelu ja 3 Taso 3 op IT tutkintoa varten.

Pääsyvaatimuksin

Vaikka se on etu, että olet täysi tason 2 pätevyys ennen saapumista radalla, ainoa vaatimus on, että pitää vähintään vähintään GCSE luokan C ja luokan D Englanti ja Maths (vastaava pätevyys saattaa myös olla hyväksytään esim Toiminnalliset taidot taso 2)

Jos se voisi johtaa?

Onnistuneen kurssin saattaa mahdollistaa suoran pääsyn yliopistoon tutkimus liittyviä kursseja Business, Law, matematiikan ja Computing, kuten, talousjohtaja, talous, Hospitality Management, Tietokonepelit suunnittelu, kansainväliset suhteet ja markkinointi.

Program taught in:
Englanti
Boston College UK

See 5 more programs offered by Boston College UK »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
1 vuosi
Full-time
Hinta
3,022 GBP
Niille vuotiaiden 19-23 ensimmäisenä päivänä kurssin, jos tämä on ensimmäinen taso 3 kurssi oman maksuja pitäisi olla vapaa.
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä