Read the Official Description

R

Millaista on opiskella tämän kurssin ja miten minä arvioidaan?

Painopiste AQA AS Business on pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka toimivat kansallisilla markkinoilla. Se kattaa liittyvät asiat yrityksen käynnistysvaiheessa, kuten tutkimusta ja suunnittelua, sekä tekijöitä, jotka määräävät menestyksen. Siinä tarkastellaan, miten vakiintuneita yrityksiä voisi parantaa niiden tehokkuutta tekemällä taktisia päätöksiä koko liiketoiminnan. Level Business perustuu AS yksiköt harkitsemalla monimutkaisempia liiketoimintaskenaariot ja keskittyminen strategiaan.

Kurssi opetetaan käyttämällä pienryhmäopetuksesta, itseohjautuvaa tutkimus ja esittely, luokka keskustelua ja luentoja. Kaikki yksiköt opetetaan ensimmäisenä vuonna arvioidaan kahdella eri papereita lopussa vuoden. Paperi 1 arvioidaan kautta monivalintakysymyksiä, lyhyt vastaus kysymyksiin ja mini tapaustutkimus tietojen vastaus kysymyksiin. Paper 2 arvioidaan lyhyt vastaus kysymyksiin ja käytöstä tapaustutkimuksen tietojen vastausta kysymyksiin. Ei ole harjoitustyö vaihtoehtoa.

Mitä aiheita opiskelen?

Ensimmäisen vuoden aikana opiskelijat opiskella kuusi yksikköä, kuten "Mikä on Business?", "Johtajat, johto ja päätöksenteko", "Päätöksenteko parantaa markkinointi, toiminnan, talouden ja henkilöresurssien". Toisen vuoden aikana opiskelijat opiskella strategiseen päätöksentekoon, joka pohjautuu toimintayksiköiden vuodesta alkaen.

Mitkä kokemukset saan?

Sinulla on mahdollisuus osallistua liiketoimintaa haaste kilpailuissa.

Mitkä ovat pääsyvaatimukset?

Tarvitset vähintään viisi GCSE-todistukset palkkaluokkaan C tai yli (mukaan lukien matematiikan ja Englanti) ja kolme GCSE-todistukset palkkaluokkaan D tai yläpuolella. Vaikka ei merkintä vaatimus tämän selityksen, opiskelijat, jotka ovat opiskelleet GCSE Business Studies huomaamaan, että tässä selityksessä perustuu käsitteiden ja taitoja he ovat oppineet. Sinun täytyy nauttia lukemisen ja odotetaan pitää ajan tasalla juoksevien uutisia.

Mitä voin opiskella rinnalla tämän kurssin?

Jokainen Level aiheita voidaan yhdistää. Tasot voidaan tutkia myös rinnalla BTEC Level 3 Certificate.

Mitkä tilat ovat siellä?

Sinulla on pääsy oppimiseen resurssikeskus. On ruokala Victoria House. Monet Business luokkahuoneissa on täysin varustettu tietotekniikan sviittiä.

Mitä kurssi johtaa edelleen?

Level Business Studies on erinomainen valmistautuminen täydennys- ja korkeakoulutuksesta kursseja kaikilla liiketoiminta liittyvillä aloilla ja muita kursseja korkeakoulutuksessa. Business Studies on hyödyllinen pätevyys niille aikovat edetä monenlaisia ​​uran liiketoiminnan ja johdon.

Ovat ylimääräisiä kuluja?

On joitakin kustannuksia materiaalien ja resurssien.

Mitä meidän opiskelijat ajattelevat?

"Business ei ole vain aihe tutkimiseen, koska ymmärrys olen saanut myös auttaa suunnittelussa minun tulevan uran."

"Antaa laajempaa ymmärrystä nykyisen talouden ja niin se yhtyy päivittäin tapahtumista uutisissa."

"Pidin tutkimusteemasta näkökohta kuten saatoin saada tuntumaa liiketoiminnan toimintaa ja sitten suhteuttaa takaisin mitä olemme oppineet oppimäärä."

Tämä edelleen koulutus kurssi on ilmainen kaikille 16-18-vuotiaat, jotka asuvat Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Euroopan talousalueella viimeisen 3 vuoden aikana. (Sinun tulee olla alle 19 31. elokuuta kalenterivuonna että aloitat kurssin).

Program taught in:
Englanti

See 8 more programs offered by Exeter College »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Elo 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä