Filter
Kurssit

Vertaa 137 Kurssia Yhteiskuntatieteetssa

Yhteiskuntatieteiden span monilla aloilla, kuten psykologia, sosiologia, valtio-oppi, ja antropologia. Yhteiskuntatieteiden käyttää tieteellisiä lähestymistapoja tutkia sosiaalinen ilmiö. Onko haluat jatkaa kandidaatin tutkinto, maisterin tutkinto, tohtorin tutkinto, tai yksinkertaisesti ottaa luokan henkilökohtaisen elämän, on monia tietysti vaihtoehtoja.

Mikä on tietenkin yhteiskuntatieteisiin? Riippumatta erityisiä koulutusaloittain, osallistujamäärä kurssin yhteiskuntatieteissä voi odottaa keskittyä tieteellisen menetelmän ja teoriaa. Useimmat kurssit yhteiskuntatieteissä ovat tutkimukseen perustuva, rakentaa tietämystä perustettu teorioita ja työntää rajoja mikä on jo tiedossa kautta lisätutkimuksia. Kurssit yhteiskuntatieteissä vaihtelevat suuresti alasta riippuen. Opiskelijat kiinnostunut psykologiasta voi odottaa ottamaan kursseja kehityshäiriöitä, kliininen, sosiaalinen ja kognitiivinen psykologia. Sosiologia kurssit keskittyvät sosiaalisten ryhmien ja vuorovaikutusta.Opiskeleville antropologian tutustua kokonaisvaltaisen ihmisen kokemus, myös kulttuuriset, taloudelliset ja historialliset osat yhteiskuntaa.

Opiskelijat, jotka ottavat kurssin yksi yhteiskuntatieteiden saada syvempää ymmärrystä sosiaalisten ja kulttuuristen konstruktioita, jotka muodostavat ihmisen kokemus. Koska opiskelu yhteiskuntatieteet opettaa tieteellistä menetelmää, se tarjoaa myös perustan suorittaa tulevaisuuden tutkimusta.

Yhteiskuntatieteiden kurssit vaihtelevat suuresti kustannuksia, riippuen erityisistä koulutusaloittain, yliopistojen, ja maa. Lisätietoja kustannuksista kurssit ja tutkia ohjelmia ja kentät olet eniten kiinnostunut.

Työllisyysnäkymät opiskeleville yhteiskuntatieteiden ovat niin laaja-alaisia ​​kuin kentät itse. Vuodesta sosiaalityöntekijä antropologi, on mahdollisuuksia erilaisiin ammatteihin. Jotkut opiskelijat valitsevat jatkamaan PhD ja sitten joko opettaa, tehdä tutkimustyötä tai tehdä yksityisen käytännössä.Toiset ansaita kandidaatin tutkinto ja kirjoita sitten uran mielenterveys, koulutus, tai politiikasta. Kun työselostus yhteiskuntatieteiden, opiskelijat ovat valmiita työskentelemään erilaisissa ihmiskeskeinen ammateissa.

Mikä tahansa alueen etua, on kursseja yhteiskuntatieteisiin saatavilla. Olitpa kiireinen ammattilainen toivoen ottaa yhden kurssin tai joku harkitsee kokopäiväinen ohjelma, löydät kursseja räätälöidään aikatauluineen. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

 

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

137 tulosta kohteessa Yhteiskuntatieteet

University of California, Berkeley

Berkeleyn kansainvälinen opintosuunnitelma (BISP) tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kansainvälisten opiskelijoiden vierailuun ottamaan korkealaatuisia kursseja UC Ber ... [+]

Berkeleyn kansainvälinen opintosuunnitelma (BISP) tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kansainvälisten opiskelijoiden vierailuun ottamaan korkealaatuisia kursseja UC Berkeleyn tutkinto-opiskelijoiden rinnalla lyhytaikaiseen ulkomailla opiskeluun yhden tai kahden lukukauden ajan. BISP tarjoaa sponsoroinnin ja tarvittavan kutsukirjeen saada opiskelija-viisumin päteville opiskelijoille, jotka osallistuvat kurssit maksulliseen hintaan. Tarjoamme myös voimakasta toimintaohjelmaa ja tukea opiskelijoille, jotka saavat halutun "Berkeleyn kokemuksen".

Kukin lukukausi, BISP sponsoroi yli 350 vierailevaa kansainvälistä opiskelijaa eri puolilta maailmaa, jotka nauttivat kokemuksestaan ​​luokkien ottamisesta maailmankuululle UC Berkeleylle. Heillä on tapana tehdä melko hyvin täällä ja heillä on upea kokemus sekä luokkahuoneessa että sen ulkopuolella. BISP-opiskelijat siirtävät usein kursseja takaisin kotiyliopistoille tutkinto-vaatimuksilleen.... [-]

Yhdysvallat Berkeley
August 2019
Full-time
1 - 2 lukukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

JSP (Japani Studies Program) koostuu Japanin Area Studies Program (JAS) ja Japanin kieli ohjelma (JLP). ... [+]

Tietenkin Japanin Studies

JSP (Japani Studies Program) koostuu Japanin Area Studies Program (JAS) ja Japanin kieli ohjelma (JLP). JAS kurssit upotettu taiteet opetussuunnitelman varmistaa sekä että heillä on vahva akateeminen pohja ja että oppilaat voivat nähdä Japanin useista kurinpidollisia näkökulmista. JAS on ylpeä isäntä useita kokemuksellista työpajoja japanilainen kulttuuri opetti Masters Noh, Koto, Shakuhachi, Zen, Shinto, Shodo, Sado, Kado ja taistelulajien: Aikido, Judo, Karate ja Shugendo.

JLP sisältää paitsi Japanin kielen kursseja vaihtelevat alusta asteen koulutuksessa, mutta myös kursseja ammatillisen Japani kirjoittaminen, lukeminen Japani sanomalehdet ja julkinen puhuminen Japani. Meidän Kielenomaksuminen Center (LAC) sisältää Japani Kirjoittaminen Desk auttamaan Japani ja kansainväliset opiskelijat hioa sommittelutaito.... [-]

Japani Kofu
April 2019
Full-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Campbellsville University

IELP-ohjelma on neljän viikon kestävä opiskeluohjelma kansainvälisen koulutuksen keskuksessa, jossa keskitytään englannin kielen taitojen kehittämiseen, altistuminen amer ... [+]

Intensiivinen englannin oppiminen ja amerikkalaisen kulttuurin immersio-ohjelma . IELP-ohjelma on neljän viikon kestävä opiskeluohjelma kansainvälisen koulutuksen keskuksessa, jossa keskitytään englannin kielen taitojen kehittämiseen, altistuminen amerikkalaiselle akateemiselle akateemiselle kokemukselle sekä altistuminen amerikkalaiselle kulttuuri- ja taidekokemukselle.

[-]
Yhdysvallat Campbellsville
September 2019
Full-time
4 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Oletko kiinnostunut oppimaan yleisimmin puhuttu kieli maailmassa? XJTLU tarjoaa ei-asteen kursseja mandariinikiinaa aloittelijoille, keskitason, kehittynyt ja liike oppij ... [+]

Toimitus Kiinan kurssi on interaktiivinen ja "käytännön", jossa keskitytään stimuloiva toimintaa niin, että koet kielen tapaan kuin todellisissa tilanteissa. Moduulit korostavat kuuntelu, puhuminen, lukeminen ja kirjoittaminen, jonka avulla opiskelijat voivat oppia kiinan kieltä ja kulttuuria monipuolinen tavalla. Opiskelija voi opiskella keväällä, kesällä ja syksyllä lukukauden.

Raidat Interaktiivinen ja "käytännön" toimituksen kursseja Pääasiallisena tarkoituksena on edistää toimintaa, kuten tosielämän tilanteissa Painopiste kuuntelu, puhuminen, lukeminen ja kirjoittaminen Pienet luokkakoot opetus - enintään 20 opiskelijaa Korkeasti koul... [-]
Kiina Suzhou
September 2019
Part-time
1 - 1 lukukausi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Chichester College

Enemmän kuin pelkkä kielikurssi, Study Ulkomailla voit tutkia palkintoluettelot rinnalla UK opiskelijoille. Kesto: 1, 2, tai 3 terms.This kurssi on erinomainen tilaisuus ... [+]

Enemmän kuin pelkkä kielikurssi, Study Ulkomailla voit tutkia palkintoluettelot rinnalla UK opiskelijoille. Kesto: 1, 2 tai 3 ehdoin. Tämä kurssi on erinomainen tilaisuus saada välivuoden kokemus Britanniassa.

Voit opiskella A-tason tai ammatillisia aineita UK opiskelijoiden ja parantaa kielitaitoa kansainvälisten opiskelijoiden General Englanti luokat.

Academic Study Year

Valitse 10 diffe vuokra aihe paria

B2 Englanti vaaditaan merkintä Opiskele kaksi aihetta Yhdistyneen kuningaskunnan A-tason opiskelijoille ja tutkimus Englanti muiden kansainvälisten opiskelijoiden Ohjelman tarkoituksena on kehittää akateemisen aiheesta sekä parantaa Englanti. Se mahdollistaa myös täyden UK opiskella ulkomailla kokemus Valitse pari aiheista, jotka parhaiten sopivat etuja ja laadimme oman tutkimuksen aikataulu - tilat ovat rajalliset, joten sovelletaan aikaisin Ammatillinen Tutkimus Year ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Pulborough Chichester
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
BAU International Academy of Rome

Italialainen ulkomaalaisille [50H 15.-15. ELOKUU] ... [+]

Italialainen ulkomaalaisille [50H 15.-15. ELOKUU]Sisällys

Kurssi on tarkoitettu aloittelijoille ja esivaiheisille puhujille, jotta he voivat osallistua taiteeseen ja kulttuuriin liittyviin perustaviin keskusteluihin.

Tämä moduuli vaatii 50 kontaktituntia etuluokkia, tien keskusteluissa ja keskusteluissa jokapäiväisestä elämästä 15. heinäkuuta - 10. elokuuta.

Arviointi

Kurssin kautta saadut suulliset ja kieliopinnot arvioidaan ohjelman lopussa kirjallisella kokeella ja Q

Pääsyvaatimukset:

Kun olet täyttänyt online-lomakkeen, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: info@baurome.Com, jossa on seuraavat asiakirjat:

A) värikopio passin koko sivusta (varmista, että koko sivu on näkyvissä)... [-]

Italia Rome
July 2019
Full-time
50 tuntia
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)

Tuki käytännössä 80% osallistujille oppii erilaisia ​​tapoja käsitellä win-win-neuvotteluja käyttäen erilaisia ​​tekniikoita, riippuen konteksteista, ongelmista ja ottama ... [+]

tavoite

Tuki käytännössä 80% osallistujille oppii erilaisia ​​tapoja käsitellä win-win-neuvotteluja käyttäen erilaisia ​​tekniikoita, riippuen konteksteista, ongelmista ja ottamalla viitekehyksestä oman yrityksensa vision ja vision tavoitteiden saavuttamiseen neuvottelemalla vakuuttavasti ja älykkäästi. Sen lisäksi, että he yrittävät tietää heidän persoonallisuutensa tyypin ymmärtääkseen toisen neuvottelijan tai neuvottelijoiden persoonallisuutta.

Ohjelman hyödytOsallistuja saa tietoa ja taitoja tehokkaan neuvottelujen kehittämiseen missä tahansa yhteydessä.Selvä tietosi vastustajallesiJatkuva käytäntö neuvottelutaitojen kehittämiseen tai vahvistam... [-]
Meksiko Monterrey Buenavista Mexico City Santa Fe  + 1 More
April 2019
Full-time
Part-time
24 tuntia
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Accademia del Lusso

Kurssin tavoitteet: valmistella italiankielisiä opiskelijoita ja opettaa heitä italialaisesta kulttuurista ... [+]

Valmennuskurssit ovat saatavissa niille, jotka ovat jo päässeet Master'sin, 1 vuoden intensiivikoulutukseen tai 3 vuoden kurssiin Accademia del Lusso . Ne tapahtuvat jokaisen lukuvuoden ennen kuukausia, yleensä heinä-lokakuussa.

Valmistelevat kurssit suunnataan opiskelijoille, jotka haluavat parantaa kielitaitoaan ennen kuin aloittavat myöhemmän Accademia del Lusso -tapahtumassa. Ne auttavat myös opiskelijoita ottamaan ensimmäisen askeleen menestyksekkääseen integroitumiseen uuteen sosiaaliseen ja ammatilliseen ympäristöönsä Milanossa.

Kurssin tavoitteet

Opettaa italialaista kielten oppilaita oppimaan italialaista kulttuuria

Jotkut aiheista opettivat tässä ohjelmassaItalian kieli: kielioppiMuotialaan liittyvä tekninen ammattikieliValmistettu ItaliassaItalian kulttuuriRakenneKesto: 3 kuukauttaLäsnäolotila: Kokopäiväinen (pakollinen)Kieli: italiaRajallinen luokkakokoSisäänpääsyvaatimukset... [-]
Italia Milan
July 2019
Full-time
3 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
European School of Economics

Kurssin tarkoituksena on antaa sinulle perustiedot ulkoasioista ja esitellä teille kansainvälisten suhteiden perusperiaatteet poliittisen tieteen puitteissa. ... [+]

Kurssin tarkoituksena on antaa sinulle perustiedot ulkoasioista ja esitellä teille kansainvälisten suhteiden perusperiaatteet poliittisen tieteen puitteissa.

Nämä periaatteet toimivat perustana kehittyneemmälle tutkimukselle kansainvälisten suhteiden alalla ja auttavat sinua kehittämään paitsi kriittisen ajattelun taitoja, joita tarvitset analysoidaksesi valtioiden välisiä konflikteja, mutta inhimillisten suhteiden taitoja, joita sinun tarvitsee ennakoivasti välttää.

Kansainvälisten suhteiden ja maailmanlaajuisen diplomatian välinen ero on se, että vaikka perinteiset kansainväliset suhteet ovat tutkimus kaukaa, diplomatia valmistaa teitä aktiivisesti ratkaisuihin, joilla pyritään varmistamaan ja hankkimaan maailma, jossa yhtenäisyys ja turvallisuus vallitsevat.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London Italia Rome Milan Florence Espanja Madrid  + 4 More
January 2020
Full-time
Part-time
3 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Noble Manhattan Global

Life and Executive Coaching Foundations on markkinoiden laajin esittely. Se on 100-prosenttinen verkkokoulutus, joka tarjoaa sinulle tietoa, taitoja ja ohjausta, jotta vo ... [+]

Noble Manhattan Coaching Americas -yhtiön luomat elämän- ja johtajakoulutuksen säätiöt (LECF) on suunniteltu antamaan suunnitelman, ohjauksen ja koulutuksen, jota tarvitaan valmentajalle elämässä ja liiketoiminnassa sekä aseman tuloksissa. Koska NMCA tietää, että valmennus on tärkeä sitoumus, tämä kurssi luotiin asteikoksi kohti täydellistä sertifiointiohjelmaa. Se käyttää kuitenkin täysin akkreditoidun ohjelman taitoa, tietoa ja käytäntöä.

Se on lupaus, että tämä ei ole vain johdannossa valmennukseen. Se on ohjelma, joka saa sinut rakastumaan valmentamiseen ja ei koskaan halua pysähtyä.

NMCA: ssa ymmärrämme, että harjoittelun taitojen ja harjoittelun lihasten kehittäminen ei ole useinkaan helppoa. Siksi ammattitutkinnot valtuutetuilta valmentajilta, joilla on pääsy tekniikkaan, tutkimukseen ja työkaluihin, ovat niin tärkeitä. Edistämällä henkilökohtaista ja ammatillista kasvua, joka johtaa parempaan suorituskykyyn, uusien taitojen ja tietämyksen hankintaan ja koksauksen yleiseen kehittämiseen, ammatilliset valmentajat auttavat muita tekemään samoin.... [-]

Yhdysvallat Richmond Yhdistynyt kuningaskunta Weymouth
Avoin ilmoittautuminen
3 - 6 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
IAS College

AQUAS-opiskelijoiden kautta ulkomailla on mahdollisuus saada lopputentti sertifikaatti "Fachhochschulreife", jonka avulla voidaan jatkaa kandidaatin opintoja Saksan ammat ... [+]

Suositut Kurssit Yhteiskuntatieteetssa. [-]
Saksa Lübeck
October 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
International School of Advanced Learning

Tutustu Bostoniin ja löydä kulttuuri - kaikki samalla upotat itseäsi englanninkieliseen ja paikalliseen elämään. ... [+]

"Hei, kaveri, sain kaksi lippua Soxiin tänä iltana Fenwayssä, oletko kiinnostunut? Ota ya lady ystävä, tai ya kaveri ystävä, ei ole väliä minulle. "

"Kuuntele, sinulla on suunnitelmia myöhemmin? Ajattelin tarttua viipaleeseen ja kylmään ja Charlesin istumaan. Kerro minulle, poika. "

Me jopa opettaa sinut täydentämään paikallinen aksentti - joten voit mennä kotiin kuulostamaan kuin natiivi bostonialainen!

OHJELMAN SISÄLTÖ

Kielen tutkiminen kulttuurin kautta

[-]
Yhdysvallat Boston
September 2019
Full-time
1 - 4 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
LoveOne...LoveAll Study and Travel Abroad Program

Poikasi tai tyttäresi saavat nauttia nuoruutensa elinvoimaisesta, energisestä ja uteliaisuudesta tutkia monien erilaisten neljän maanosien kulttuureita. ... [+]

Ohjelmamme

Mikään ei valmista sinut, kun tulet ylpeyden leijona lepäävät puun alle Atoshan kansallispuistossa, Namibiassa. Sama pätee silloin, kun yhtäkkiä kyytiin olet kävellyt päissä ja olet kohta "Devils throat" ja näytön Luonnon uskomaton voima Iguazú Falls, Argentiina / Brasilia. Suuri Himalajalla lumoaa sinut Darjeelingissa, Intiassa, Pokharassa ja Jomsomissa, Nepalissa.

Vähemmän hienompi osoitus maailman suuruudesta kokee ja asuu ihmisten keskuudessa heidän ainutlaatuisilla alueillaan. Yhteisöt, kuten Varanasi, Intia, Välimeren Fezin, Meknesin ja Marrakešin Marokeshissa sijaitsevat antiikin muurien vanhoja kaupunkeja korostavat, kuinka ihmiset ovat eläneet jatkuvasti satoja vuosia. Osa yhteisöstä on mieleenpainuvin ja arvostus siitä, miten kansalaiset jatkavat elää onnistuneesti.... [-]

Yhdysvallat Santa Fe
January 2020
Full-time
1 lukukausi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
South Cheshire College

Tämä on jännittävä tilaisuus 15-19-vuotiaille opiskelijoille, joilla on maistuu korkeakouluopetusta yhdellä Yhdistyneen kuningaskunnan innovatiivisimmista oppilaitoksista ... [+]

Ulkomailla opiskelemaan South Cheshire Collegessa ja West Cheshire Collegessa.

Tämä on jännittävä tilaisuus 15-19-vuotiaille opiskelijoille, joilla on maistuu korkeakouluopetusta yhdellä Yhdistyneen kuningaskunnan innovatiivisimmista oppilaitoksista. Kansainvälinen koulutus tarjoaa sinulle rikastuttavaa ja palkitsevaa kokemusta, joka pysyy kanssasi koko elämäsi ajan. Opit uusia taitoja, kokevat uusia kulttuureja ja mielesi avataan laajalle maailmalle, jossa elämme. South Cheshire College ja West Cheshire Collegessa kaksi uutta sulautettua huipputason jatko-oppilaitosta tarjoavat tilaajille suunnatut opinto-ohjelmat, jotka on räätälöity kunkin yksilön mukaan; lyhyistä kahden viikon välein koko vuoden ohjelmista.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Crewe Chester
August 2019
Full-time
Part-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
ALICANTE – ELE USAL

Tämä superintensive kurssi tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden yhdistää espanjalaisen kielen ja kulttuurin intensiivikurssin (15 tuntia viikossa), jossa on 5 tuntia vii ... [+]

Kuvaus

Meidän espanjan kielen ja kulttuurin kursseja on tarkoitettu niille opiskelijoille, jotka haluavat oppia espanjaa Alicante. Niitä tarjotaan kaikilla tasoilla yhteisen eurooppalaisen viitekehyksen kielten (A1-A2-B1-B2-C1-C2).

Päätavoitteena Tämän intensiivikurssi on parantaa opiskelijoiden kielitaitoa sisällä upotus kulttuuriympäristöön ja läpi viestinnällinen menetelmien luokkahuoneessa.

Kurssit tarjoavat mielekästä käytäntö kieliopin, sanaston, suullinen ja kirjallinen ilmaisu, kaikki sen käyttämällä todellisiin tilanteisiin ja tekstejä.

Aikataulu

Maanantaista perjantaihin klo 09:00 12:30 (jossa 30 minuutin tauko) ja klo 13:00 ja 14:00. Sinua pyydetään täyttämään suullisen osan Online tasokoe ensimmäisenä päivänä luokkien jotta voimme määrittää oman tason espanjalaisen tarkemmin. Tämä superintensive kurssi tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden yhdistää espanjalaisen kielen ja kulttuurin intensiivikurssin (15 tuntia viikossa), jossa on 5 tuntia viikossa keskustelun tai espanjalaisen tiettyihin tarkoituksiin kurssin. ... [-]

Espanja Alicante
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
1 viikko
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi