ACADEMICCOURSES

Näytä kaikki Kurssiopinnot Visuaalinen suunnittelussa Euroopassa 2020

Viittaa tietysti erikoistunut opinto-ohjelmaan. Se tapahtuu yleensä kampuksella, mutta voidaan toimittaa verkossa. Kurssit ovat suosittuja ihmisiä, jotka haluavat saada erityistä tietämystä yksi aihe.

Visuaalinen muotoilu sopii erityisen hyvin kaikille, jotka ovat taiteellisia ja haluavat päästä kehittämään taiteellista puoltaan. Monissa alan ohjelmissa painotetaan erityisesti visuaalisen prosessin, kielen ja synteesin kehittämistä. Opiskelijat pääsevät usein jo opintojensa aikana toteuttamaan muotoilutehtäviä ja siten kasaamaan itselleen vankkaa portfoliota.

Kaikkiaan on yli 4000 Korkeakoulujen Euroopassa tarjotaan monenlaisia ​​kursseja kandidaatin, Masters ja tohtorin tasolla. Kun yhä enemmän näitä järjestöjä, jotka tarjoavat Englanti kuin opetuskieli ainakin joidenkin koulutusohjelmien, yliopistot Euroopassa ovat nyt laadukkaampia kuin koskaan ennen. Euroopan yliopistot tarjoavat ystävällistä ulkomaisille opiskelijoille ja antaa tietenkin tietoa, joka vastaa heidän ammattinsa on nykypäivän maailmanlaajuisen kysynnän.

Näytä kaikki Kurssiopinnot Visuaalinen suunnittelussa Euroopassa 2020

8 tulosta kohteessa Visuaalinen suunnittelu, Eurooppa Filter

Yksi vuosi kurssi visuaalinen suunnittelu

Scuola Politecnica di Design SPD
Kurssit
<
Full-time
Englanti
Kampus

Yhden vuoden erikoistuminen kurssin visuaalinen suunnittelu tavoitteena on vahvistaa menetelmällistä tietoa ja käytettävät työkalut visuaalisen suunnittelun alalla. Opetussuun ...

Lue lisää

Curso de Construcción Efímera

ESCAC - Escuela superior de Cinema y Audivisuales de catalunya
Kurssit
07 Syys 2020
<
Full-time
<
9 kuukautta
Espanjalainen
Kampus

El curso de Construcción Efímera te formará en el desarrollo de proyectos de construcción efímera para la industria audiovisual y cinematográfica.

Lue lisää

Italialainen nykyaikainen muotoilu ja trendit - kevätlukukausi

IED – Istituto Europeo di Design Milan
Kurssit
Helmi 2021
<
Full-time
<
4 kuukautta
18 Tammi 2021
Englanti
Kampus

Italian Contemporary Design and Trends kevätlukukausi keskittyy muotoilun kulttuurisiin näkökohtiin ja tarjoaa osallistujille käytännönläheistä tutkimusta italialaisesta suunn ...

Lue lisää

Yhden vuoden kurssi Kuvataiteet

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Kurssit
01 Loka 2020
<
Full-time
01 Syys 2020
Englanti
Kampus

Intensiivinen visuaalisen taiteen kurssi valmistaa opiskelijoita ottamaan ensimmäiset askeleensa graafisen suunnittelun, valokuvauksen ja liikegrafiikan alalla johdannona tämä ...

Lue lisää

Masterclass - väri viskositeetti painaminen etsausta

Kensington and Chelsea College
Kurssit
<
Full-time
Englanti
Kampus

Jos nauttia värien omassa taidegrafiikan tai maalaamalla miksi ei kokeilla tätä jännittävä moniväripainatukseen tekniikka, joka mahdollistaa tulostaa useita värejä yhdestä lev ...

Lue lisää

Visuaalisen suunnittelun kurssi

General Assembly
Kurssit
<
Part-time
<
8 viikkoa
Englanti
Kampus

Käytä visuaalisen viestinnän perustyökaluja ー typografiaa, värejä ja ulkoasua ー suunnitella upeita digitaalisia tuotteita Photoshopissa.

Lue lisää

Ylemmän audiovisuaalisten ja viihde

CPA Online
Kurssit
Syys 2020
<
Full-time
<
Part-time
<
2000 tuntia
Online

Jos haluat muodollinen koulutus todistetaan tietosi audiovisuaaliseen tuotantoon, tarjoamme CPA Online Associates Degree audiovisuaaliseen tuotantoon ja viihde.

Lue lisää

Tutkinto visuaalinen markkinointi

Escuela Superior De Diseño Barcelona BAU
Kurssit
<
Full-time
Espanjalainen
Kampus

Yhteydessä vähittäiskaupan tilaa, visuaalisen markkinoinnin näyttää keskeisenä kurinalaisuutta vastuussa kaupallisen hallinnon tuotteen myyntipisteessä ammattilainen.

Lue lisää