ACADEMICCOURSES

Vertaa kursseja Visuaalinen suunnittelussa Espanjassa 2020

Yliopistot ja korkeakoulut asettaa omat pääsyvaatimukset korkeakouluopintoihin, joten ne vaihtelevat laajasti. Riippuen tietenkin opiskelija ehkä päästä korkea-asteen koulutuksen ammattialoja. Jos 'uudelleen hakemuksen tekemisen säätiö tutkintoa, saatat huomata, että työkokemus otetaan huomioon rinnalla mitään tutkintoja sinulla on. Jotkut korkeakoulut ja oppilaitokset tarjoavat säätiö Vuodet valmistautumista tiettyihin tutkintoihin. Ne yleensä Don 't johtaa erillinen perusteita, koska ne yksinkertaisesti saada sinut syöttää koulutusohjelman itse. Säätiö Years Aren 't ulottuville kaikkiin tutkintoihin kuitenkin.

Visuaalisen muotoilun opiskelijat oppivat käyttämään visuaalisia ja graafisia elementtejä tehokkaan viestinnän apuna. Koulutusohjelmien välillä on eroja, mutta tavallisia kursseilla käsiteltyjä aiheita ovat muun muassa layout, formaatti, typografia, sommittelu ja visuaaliset elementit.

Espanja (Spanish: España) on monipuolinen maa jakaa Iberian niemimaan Portugalin kanssa länsipäässä Välimerelle. Espanja pidetään eksoottinen maa Euroopassa, koska sen ystävälliset asukkaat ja rento elämäntyyli. Normaali kesto yliopiston kurssit Espanjassa on 4 vuotta, paitsi lääketieteen ja kaksinkertainen astetta, mikä on 6. Madrid ja Barcelona ovat tunnettuja kaupungeissa ympäri maailmaa sen keittiö, vilkas yöelämä, ja maailmankuulu kansanperinne ja juhlat.

Suositut Kurssit Visuaalinen suunnittelussa Espanjassa 2020

4 tulosta kohteessa Visuaalinen suunnittelu, Espanja Filter

Curso de Construcción Efímera

ESCAC - Escuela superior de Cinema y Audivisuales de catalunya
Kurssit
07 Syys 2020
<
Full-time
<
9 kuukautta
Espanjalainen
Kampus

El curso de Construcción Efímera te formará en el desarrollo de proyectos de construcción efímera para la industria audiovisual y cinematográfica.

Lue lisää

Yhden vuoden kurssi Kuvataiteet

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Kurssit
01 Loka 2020
<
Full-time
01 Syys 2020
Englanti
Kampus

Intensiivinen visuaalisen taiteen kurssi valmistaa opiskelijoita ottamaan ensimmäiset askeleensa graafisen suunnittelun, valokuvauksen ja liikegrafiikan alalla johdannona tämä ...

Lue lisää

Ylemmän audiovisuaalisten ja viihde

CPA Online
Kurssit
Syys 2020
<
Full-time
<
Part-time
<
2000 tuntia
Online

Jos haluat muodollinen koulutus todistetaan tietosi audiovisuaaliseen tuotantoon, tarjoamme CPA Online Associates Degree audiovisuaaliseen tuotantoon ja viihde.

Lue lisää

Tutkinto visuaalinen markkinointi

Escuela Superior De Diseño Barcelona BAU
Kurssit
<
Full-time
Espanjalainen
Kampus

Yhteydessä vähittäiskaupan tilaa, visuaalisen markkinoinnin näyttää keskeisenä kurinalaisuutta vastuussa kaupallisen hallinnon tuotteen myyntipisteessä ammattilainen.

Lue lisää