ACADEMICCOURSES.FI

Vertaa 5 Kurssia Valosuunnittelussa

Kurssit valosuunnittelu ovat hyvä valinta henkilöille, joilla on vahvat matemaattisia taitoja ja kiinnostusta tieteeseen, tekniikan ja arkkitehtuurin. Nämä kurssit voisi tarjota ponnahduslauta harjoittelun valosuunnittelu teollisuus, tai ne voivat toimia valmisteleva vaihe saada tutkinto valosuunnittelu.

Mikä on tietenkin valosuunnittelu? On monia luokkia tässä kategoriassa, jotka vaihtelevat lyhyen yhden lukukauden luokkaa enää, enemmän vaativia ohjelmia, kuten 1-vuoden kurssi. Useimmat kurssit sisällyttää elementtejä arkkitehtuuri, rakennussuunnittelu ja sisustus. Riippuen henkilökohtainen etu, opiskelija voisi valita luokan teatteri valaistuksen suunnittelu, sisävalaistus suunnittelu, rakennussuunnittelu, 3D-mallinnusta tai arkkitehtonisen valaistuksen suunnittelu.

Opiskelijat ilmoittautumalla johonkin näistä kursseista todennäköisesti oppia arvokkaita taitoja, kuten miten käyttää valaistuksen vaikutus (teatteri valaistus) tai miten käyttää keinotekoisia ja luonnon valoa pysyviä valaistus, kuten rakentamisessa arkkitehtuuri. Opiskelijat valitsevat luokan sisustus valaistus, esimerkiksi voidaan opettaa periaatteita suuntaava valaistus ja tutkimus teorioita värinhallinta ja tilaa johto avulla valaistus.

Kustannuksia, jotka liittyvät kurssin valosuunnittelu voi vaihdella suuresti riippuen koulu, maa ja ohjelman kesto. Mahdolliset opiskelijoiden tulisi niiden vaihtoehtoja ja ota yhteyttä kouluun, joka parhaiten vastaa heidän tarpeitaan.

Suoritettuaan valosuunnittelu tietenkin opiskelija voisi saada työtä harjoittelijaksi vuonna teatteri valaistus alalla, kuten konsertti tai kohtauksen valaistus tanssin, oopperan, television tai elokuvan.Opiskelijat, jotka haluavat työskennellä alalla arkkitehtonisen suunnittelun voisi löytää työharjoittelun alalla rakennussuunnittelun. Kuitenkin työskennellä valaistussuunnittelija, vähintään kandidaatin tutkinnon valosuunnittelu on yleensä tarvita.

Koska kädet luonteen valosuunnittelu verkossa vaihtoehtoja ole tällä hetkellä saatavilla. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

 

5 tulosta kohteessa Valosuunnittelu Filter

Jatkotutkinto sisävalaistus suunnittelu

Bau Design College of Barcelona
Kampus Full-time 1 vuosi Request Info Espanja Barcelona

Valaistus on työkalu sisustussuunnittelija, joka on välttämätön määritelmä hankkeen tavoitteita ja antaa merkin tilaan. Tämä kurinalaisuus on usein liittyy teknisiä näkökohtia ja sovelluksia käsikirja.

Valoteknikko kurssi

CPA Online
Online Full-time Part-time 300 tuntia Syyskuu 2020 Espanja Zaragoza + 1 lisää

Valaistus live suorituskykyä tarvitaan suurin vaikutus yleisöön. Vuoden valaistus tarjoamme CPA Online tarjoamme tarvittavaa koulutusta voidakseen valita sopivin joukkue kunkin tuotannon valaistus ja eri medioissa ...

Valaistussuunnittelu - akkreditoitu sertifikaattikurssi (verkossa)

The Design Ecademy - Online Design Courses
Online Full-time Part-time 8 kuukautta

Akkreditoitu valaistussuunnittelukurssi - sertifioitu valaistus Suunnittelijat voivat ansaita suuria valaistuksen suunnitteluteollisuudessa. Verkkokurssit, kokemusta tai pätevyyttä ei tarvita

CSP Smart Lightingissa

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Kampus Part-time 3 kuukautta Huhtikuu 2020 Espanja Barcelona

Älykäs valaistus -ohjelma opettaa oppilaita hankkimaan yleisen näkemyksen uusimmista valaistusinnovaatioista ja tuntemaan käytettävissä olevat älykkäät ja digitaaliset valaistusjärjestelmät. Tässä kurssissa haluamme keskittyä tämän termin laajempaan merkitykseen, joka on tarkoitettu huolellisesti käytettäväksi teknologialle, joka edistää mukavuutta, mukavuutta, helppokäyttöisyyttä, maanläheistä ja ihmiskeskeistä valaistussuunnittelua, ja samalla innostaa luovia ja tietoisia valaistusratkaisuja ihmisille.

CSP valaistus vähittäis- ja liiketiloissa

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Kampus Part-time 3 kuukautta Tammikuu 2020 Espanja Barcelona

Vähittäiskaupan ja liiketilojen valaistuksen opetusohjelma opettaa, miten valoa voidaan käyttää tehokkaana välineenä kaupallisten tilojen suunnitteluun ja ilmaisuun, yhä kilpailukykyisempään ja muuttuvaan sektoriin. Keinotekoinen valaistustekniikka on nykyään jatkuvasti kehittyvää, ja se vaatii erityistä tietämystä ja asiantuntemusta sen potentiaalin täysimääräiseksi hallitsemiseksi.