ACADEMICCOURSES

Vertaa 4 Kurssia Valosuunnittelussa

Kurssit valosuunnittelu ovat hyvä valinta henkilöille, joilla on vahvat matemaattisia taitoja ja kiinnostusta tieteeseen, tekniikan ja arkkitehtuurin. Nämä kurssit voisi tarjota ponnahduslauta harjoittelun valosuunnittelu teollisuus, tai ne voivat toimia valmisteleva vaihe saada tutkinto valosuunnittelu.

Mikä on tietenkin valosuunnittelu? On monia luokkia tässä kategoriassa, jotka vaihtelevat lyhyen yhden lukukauden luokkaa enää, enemmän vaativia ohjelmia, kuten 1-vuoden kurssi. Useimmat kurssit sisällyttää elementtejä arkkitehtuuri, rakennussuunnittelu ja sisustus. Riippuen henkilökohtainen etu, opiskelija voisi valita luokan teatteri valaistuksen suunnittelu, sisävalaistus suunnittelu, rakennussuunnittelu, 3D-mallinnusta tai arkkitehtonisen valaistuksen suunnittelu.

Opiskelijat ilmoittautumalla johonkin näistä kursseista todennäköisesti oppia arvokkaita taitoja, kuten miten käyttää valaistuksen vaikutus (teatteri valaistus) tai miten käyttää keinotekoisia ja luonnon valoa pysyviä valaistus, kuten rakentamisessa arkkitehtuuri. Opiskelijat valitsevat luokan sisustus valaistus, esimerkiksi voidaan opettaa periaatteita suuntaava valaistus ja tutkimus teorioita värinhallinta ja tilaa johto avulla valaistus.

Kustannuksia, jotka liittyvät kurssin valosuunnittelu voi vaihdella suuresti riippuen koulu, maa ja ohjelman kesto. Mahdolliset opiskelijoiden tulisi niiden vaihtoehtoja ja ota yhteyttä kouluun, joka parhaiten vastaa heidän tarpeitaan.

Suoritettuaan valosuunnittelu tietenkin opiskelija voisi saada työtä harjoittelijaksi vuonna teatteri valaistus alalla, kuten konsertti tai kohtauksen valaistus tanssin, oopperan, television tai elokuvan.Opiskelijat, jotka haluavat työskennellä alalla arkkitehtonisen suunnittelun voisi löytää työharjoittelun alalla rakennussuunnittelun. Kuitenkin työskennellä valaistussuunnittelija, vähintään kandidaatin tutkinnon valosuunnittelu on yleensä tarvita.

Koska kädet luonteen valosuunnittelu verkossa vaihtoehtoja ole tällä hetkellä saatavilla. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

 

4 tulosta kohteessa Valosuunnittelu Filter

Valaistussuunnittelu - akkreditoitu sertifikaattikurssi (verkossa)

The Design Ecademy - Online Design Courses
Kurssit
<
Full-time
<
Part-time
<
8 kuukautta
Englanti
Online

Akkreditoitu valaistussuunnittelukurssi - sertifioitu valaistus Suunnittelijat voivat ansaita suuria valaistuksen suunnitteluteollisuudessa. Verkkokurssit, kokemusta tai pätev ...

Lue lisää

CSP Smart Lightingissa

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Kurssit
27 Huhti 2020
<
Part-time
<
3 kuukautta
Englanti
Kampus

Älyvalaistuksen CSP (jatko-opiskeluohjelma) tarjoaa kattavan kuvan valaistuksen sekä älykkäiden ja digitaalisten valaistusjärjestelmien uusimmista innovaatioista.

Lue lisää

Valoteknikko kurssi

CPA Online
Kurssit
Syys 2020
<
Full-time
<
Part-time
<
300 tuntia
Online

Valaistus live suorituskykyä tarvitaan suurin vaikutus yleisöön. Vuoden valaistus tarjoamme CPA Online tarjoamme tarvittavaa koulutusta voidakseen valita sopivin joukkue kunki ...

Lue lisää

Jatkotutkinto sisävalaistus suunnittelu

Escuela Superior De Diseño Barcelona BAU
Kurssit
<
Full-time
Espanjalainen
Kampus

Valaistus on työkalu sisustussuunnittelija, joka on välttämätön määritelmä hankkeen tavoitteita ja antaa merkin tilaan. Tämä kurinalaisuus on usein liittyy teknisiä näkökohtia ...

Lue lisää