ACADEMICCOURSES.FI

Näytä kaikki Kurssiopinnot Valosuunnittelussa Eurooppa 2019/2020

Kurssien vetäjät ovat päteviä ammattilaisia, ja niillä joko hankitaan uutta tietoa tietystä oppiaineesta tai valmennetaan käytännön tilanteisiin. Kurssien pituus, laajuus, sisältö ja kesto voivat vaihdella hyvinkin huomattavasti.

Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan käyttää valoa lisätäkseen tietyn tilan estetiikkaa, voivat harkita valaistuksen suunnittelun kenttää. Monet ohjelmat yhdistävät teoriaa ja käytäntöä, jotta opiskelijat saavat laajan käsityksen siitä, miten valo toimii vuorovaikutuksessa erilaisten ympäristöjen kanssa.

On enemmän kuin neljä tuhatta korkeakoulut Euroopassa, johtavien tutkimuslaitosten pienille, opetus-keskittynyt yliopistoihin. Eurooppa itse ei ole niin paljon erilainen kuin muut maanosat, ulottuvat Napapiiriltä Afrikan rannikolle.

Näytä kaikki Kurssiopinnot Valosuunnittelussa Eurooppa 2019/2020

4 tulosta kohteessa Valosuunnittelu, Eurooppa Filter

Jatkotutkinto sisävalaistus suunnittelu

Bau Design College of Barcelona
Kampus Full-time 1 vuosi Request Info Espanja Barcelona

Valaistus on työkalu sisustussuunnittelija, joka on välttämätön määritelmä hankkeen tavoitteita ja antaa merkin tilaan. Tämä kurinalaisuus on usein liittyy teknisiä näkökohtia ja sovelluksia käsikirja.

Valoteknikko kurssi

CPA Online
Online Full-time Part-time 300 tuntia Syyskuu 2020 Espanja Zaragoza + 1 lisää

Valaistus live suorituskykyä tarvitaan suurin vaikutus yleisöön. Vuoden valaistus tarjoamme CPA Online tarjoamme tarvittavaa koulutusta voidakseen valita sopivin joukkue kunkin tuotannon valaistus ja eri medioissa ...

CSP Smart Lightingissa

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Kampus Part-time 3 kuukautta Huhtikuu 2020 Espanja Barcelona

Älykäs valaistus -ohjelma opettaa oppilaita hankkimaan yleisen näkemyksen uusimmista valaistusinnovaatioista ja tuntemaan käytettävissä olevat älykkäät ja digitaaliset valaistusjärjestelmät. Tässä kurssissa haluamme keskittyä tämän termin laajempaan merkitykseen, joka on tarkoitettu huolellisesti käytettäväksi teknologialle, joka edistää mukavuutta, mukavuutta, helppokäyttöisyyttä, maanläheistä ja ihmiskeskeistä valaistussuunnittelua, ja samalla innostaa luovia ja tietoisia valaistusratkaisuja ihmisille.

CSP valaistus vähittäis- ja liiketiloissa

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Kampus Part-time 3 kuukautta Tammikuu 2020 Espanja Barcelona

Vähittäiskaupan ja liiketilojen valaistuksen opetusohjelma opettaa, miten valoa voidaan käyttää tehokkaana välineenä kaupallisten tilojen suunnitteluun ja ilmaisuun, yhä kilpailukykyisempään ja muuttuvaan sektoriin. Keinotekoinen valaistustekniikka on nykyään jatkuvasti kehittyvää, ja se vaatii erityistä tietämystä ja asiantuntemusta sen potentiaalin täysimääräiseksi hallitsemiseksi.