ACADEMICCOURSES

Vertaa 8 Kurssia Urheilualassa

Kurssi on ainutlaatuinen tutkimusyksikkö, joka voi kestää muutaman viikon muutamaksi vuodeksi. Se voi toimia itsenäisenä koulutuksena, mutta useammin se toimii tutkintoon kuuluvana elementtinä. Opiskelijat voivat suorittaa kursseja perus-, jatko- tai jatko-opinnoissa.

Mitä kursseja urheilun hallinnassa? Ne ovat kursseja, jotka tarkastelevat urheilun hallinnan eri elementtejä, kuten urheiluseuran tuloja, tiimin johtamista tai urheilijoiden arviointia. Jotkut kurssit voivat opettaa osallistujia edistämään tiimiä, kun taas toiset voivat rakentaa urheilijoiden motivointiin tarvittavat taidot. Näihin kursseihin voi kuulua työpajoja, harjoittelupaikkoja, luentoja, keskusteluja, tenttejä ja ryhmäprojekteja, jotta oppilaat oppisivat. Jotkut edistyneet urheilukoulutuskurssit voivat keskittyä tapaustutkimuksiin, malleihin ja teorioihin, joita tarvitaan urheiluteollisuuden monimutkaisuuden ymmärtämiseen.

Kurssit auttavat opiskelijoita kehittämään tarvittavat taidot menestymään valitulla uralla. Nämä tietyt kurssit saattavat auttaa osallistujia kehittämään kriittistä ajattelua, organisointia ja ongelmanratkaisutaitoja. Tämä lukuisat kyvyt voivat antaa tutkinnon suorittaneille rakentaa vahvoja henkilökohtaisia ​​suhteita.

Kurssi ei ole sama kaikissa yliopistoissa. Jotkut koulut saattavat veloittaa luottoa, kun taas toiset saattavat periä kurssilta kiinteän korvauksen. Hakijat saattavat joutua ottamaan yhteyttä kouluihin, joihin he haluavat osallistua.

Urheiluohjauksen kursseja voi auttaa valmistelemaan tutkinnon uraa urheiluteollisuudessa. Tietenkin tarjolla olevat tarkat mahdollisuudet saattavat sanella tutkinnon suorittaneilla. Jotkut työmahdollisuudet tämän koulutuksen jälkeen ovat urheilupäällikkö, henkilöstöjohtaja, urheilupoliittinen päättäjä, markkinointikonsultti, suhdetoimintaasiantuntija, urheilutapahtumasuunnittelija tai urheilijan edustaja. Monet opiskelijat, jotka keskittyvät tällaisiin kursseihin, ansaitsevat kandidaatin tai maisterin tutkinnon urheilun hallinnassa.

Voit ehkä käydä urheilunhallinnassa riippumatta siitä, missä asut. Jotkut yliopistot tarjoavat online-ohjelmia. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

8 tulosta kohteessa Urheiluala Filter

Formatiivinen jalkapallo-asiantuntija

MBP School of Coaches: The Master for football coaches in Barcelona
Kurssit
<
Täyspäiväinen
<
5 viikkoa
Englanti
Espanjalainen
Kampus

PERUSTIEDOT Otsikko: Formatiivinen jalkapallo-asiantuntija MBP kouluvalmentajalle Tunnit: 130 tuntia Kesto: 5 viikkoa

Lue lisää

Viestinnän ja urheilun journalismin asiantuntijakurssi

UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL
Kurssit
Syys 2021
<
Osa-aikainen
<
450 tuntia
Espanjalainen
Online

Urheiluviestinnän ja journalismin asiantuntijaohjelman avulla UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL opit käyttämään ammattimaista journalistista luomista ja tutkintatekniikoita ammatin e ...

Lue lisää

Kurssi Sports Management

International Career Institute
Kurssit
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Online

Sports Management on houkutteleva ala, joka ei ole vaikea päästä, jos sinulla on oikeat taidot. Opi nämä ICI kokonaisvaltainen Sports Management kurssin ja luottavaisesti aloi ...

Lue lisää

Sports Managementin lyhytkurssi

European School of Economics
Kurssit
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
3 kuukautta
Englanti
Kampus

ESE-urheiluhallinnon ammattikoulutusohjelma tarjoaa opiskelijoille kattavan näkymän erilaisista urheilualueista ja tarvittavista taidoista tämän alan johtamisessa, puhaltimien ...

Lue lisää

Asiantuntija Executive Coaching ja johtamisen kehittämiseen

UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL
Kurssit
<
4 kuukautta
Espanjalainen
Online

Mikä on toimeenpaneva valmentaja?: Valmentaja on henkilö, joka stimuloi ja mukana muita / s saavuttamaan erityisiä tavoitteita piirissä ammatillista kehitystä.

Lue lisää

Asiantuntija suuntaan urheilujärjestöjen

UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL
Kurssit
<
7 kuukautta
Espanjalainen
Online

Ohjelma Tarkoitus: kouluttaa opiskelijoita kuin ammattilaisurheilussa hallinta, hankkia tarvittavat toimenpiteet toiminnallisesti hallita kaikenlaista urheilujärjestöille tait ...

Lue lisää

Asiantuntija tapahtumien hallinta ja urheilu

UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL
Kurssit
<
7 kuukautta
Espanjalainen
Online

Ohjelma Tarkoitus: kouluttaa opiskelijoita hallita tahansa urheilutapahtuma, vapaa tai kilpailu, jolla on selkeä kansainvälinen painotus.

Lue lisää

Kurssi asiantuntija Sport Social Media Manager

UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL
Kurssit
<
425 tuntia
Espanjalainen
Online

Nyt enemmän kuin koskaan luoda brändin on määräävä tekijä kehittyvässä urheilussa, sekä organisaation osaavat hallita kriisejä, joka voidaan luoda sosiaalisen verkostoitumisen ...

Lue lisää