ACADEMICCOURSES

Vertaa 2 Kurssia Urheilu- ja liikuntapsykologiassa

Piirustus useita tieteenaloja, urheilu ja liikunta psykologia yhdistää tutkimuksen psykologian, biomekaniikan, kinesiologia ja fysiologia. Yhdessä tämä tieto auttaa harjoittajia tunnistamaan ja tutkimaan eri tekijät vaikuttavat urheilusuorituksen. Se auttaa myös heitä tarkastella vaikutusta että liikunta on ihmisille, niin psykologisesti ja fysiologisesti.

Mikä on tietenkin urheilun ja liikunnan psykologia? Vuodesta kandidaatin tutkinto ja tohtorin tutkinto, tai jos haluat vain ottaa luokan henkilökohtaisen elämän, on monia kursseja tarjolla urheilun ja liikunnan psykologia. Tällä kandidaatin tutkinnon taso, työselostus sisältää sekä psykologian ja liikuntakasvatusta. Monet opiskelijat kuitenkin halutessaan mennä pidemmälle kandidaatin tutkinnon harjoittaa joko maisterin tutkinto tai tohtorin tutkinto.Jatko työselostus perustuu perustavaa psykologiatieteen ja liikuntakasvatuksen löytyy kandidaatin ohjelma myös alueille erikoistuneita keskittyä ja tutkimusta.

Tutkimalla ja opiskelu urheilijat, urheilu psykologit voi parantaa urheilusuoritusta ja löytää keinoja pitää parantaa heidän terveyttään ja hyvinvointiaan liikunnan avulla. Koska kasvava ala, on mahdollisuuksia tutkinnon työskennellä urheilijoiden erilaisia ​​urheilu-ja kilpailun tasoa.

Koska kurssit urheilu ja liikunta psykologia tarjotaan kaikkialla maailmassa, kustannukset voivat vaihdella suuresti. Lisätietoja kustannuksista tietyn tietenkin yhteyttä yliopistoon, että olet kiinnostunut osallistumaan lisätietoja.

Koulu psykologit voivat työskennellä joko yksittäisten urheilijoiden tai joukkuetta. Jotkut harjoittajat haluavat työskennellä kokonaan nuorisourheilun.Toiset neuvoo valmennus esikunnat kollegiaalinen ja ammattilaisia, auttaa heitä ymmärtämään ja parantamaan ryhmädynamiikka ja tarkentaa valmennukseen tekniikoita. Muut valmistuneet valita konsultointia, jonka avulla ne voivat työskennellä urheilijoiden eri urheilulajeja.

Saat harrastajista, opiskelu urheilu ja liikunta psykologia ne voivat mennä pidemmälle katsomassa pelata kentän ymmärtämiseen tieteen takana suorituskykyä. Kanssa, että tieto, urheilu psykologit pystyvät parantamaan urheilusuoritusta, niin yksittäisille urheilijoille ja joukkue kokonaisuutena.

 

2 tulosta kohteessa Urheilu- ja liikuntapsykologia Filter

Asiantuntija urheilu psykologian valmennus ja korkean suorituskyvyn

UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL
Kurssit
<
5 kuukautta
Espanjalainen
Online

Mikä se on?: Urheilu valmennus on kilpailu, joka yhdistää viestinnän ja analyyttisiä taitoja, että jokainen ammattiurheilu on hallittava siirtämään urheiluun tietoa optimoida ...

Lue lisää

Kurssin lopullinen painonpudotusohjelma

Shaw Academy
Kurssit
<
Osa-aikainen
Englanti
Online

Ultimate Weight Loss -ohjelma on suunniteltu erityisesti tarjoamaan sinulle kattavia tietoja ja taitoja, jotka ovat välttämättömiä henkilökohtaisten ja ammatillisten tavoittei ...

Lue lisää