ACADEMICCOURSES

Vertaa Kurssia Ulkoliikuntassa

Laajenna erikoisaloja, harrastuksia tai uramahdollisuuksia korkeakoulujen, yliopistojen tai ammattikoulujen kautta tarjottavana kurssina. Useimmat tarjoavat kampuskoulutusta, mutta osa niistä voidaan ottaa verkossa.

Mikä on ulkoilureittejä? Paitsi että oppilaat oppivat uuden urheilun ja päätyvät ulkona, mutta he oppivat myös teoriaa, suunnittelemaan toimintaa, arvioimaan ja käymään kentällä. Lisäksi opettajat oppivat käytännön sovelluksen oppimisen taitoja ja miten käsitellä ryhmäkurssi ulkopuolella luokkahuoneessa, valmistaa kursseja ja edes harjoittaa koulutusta. Lisäksi urheiluun räätälöityjä kursseja tarjoavat tutkijoille todistukset, joita tarvitaan opettamaan ja työskennellä urheilussa mukana olevien ihmisten kanssa. Kurssit kestävät muutamasta päivästä muutamaan kuukauteen riippuen kurssin sijainnista ja tyypistä.

Tiimityö- ja johtamisosaaminen voi auttaa oppilaita pitämään luokkahuoneessa ja yhteisössä ja henkilökohtaisessa elämässä. Oppiminen kohtaamaan haasteellisia esteitä on taito, joka voi siirtää yksilöitä tuntemattomaan luottamukseen.

Kurssin kustannusten lisäksi lisäkustannuksia voi olla riippuvainen kurssin painopisteen, sijainnin ja keston mukaan. Useimmissa kurssin verkkosivuissa luetellaan erilaiset osallistumiskustannukset.

Opintojakson suoritettuaan opiskelijat ovat osallistuneet korkeakouluihin ja korkeakouluihin, jotka ovat suurten liikunnanopettajien, liikuntatieteen, urheilulääketieteen ja vastaavien kanssa. Kurssi voi toimia hyvin lukion ja korkeakoulun väliin, tai valmistaa ei-college-sidoksissa olevia henkilöitä työskentelemään alalla. Yliopistossa työskenteleviä työpaikkoja ovat alan oppisopimuskoulut, urheilukeskusten johtajat, liikuntavalmentajat ja urheilufysioterapeutit. Ohje lomanviettäjille; matkailijoille; vapaa-ajan kuntoilijoille; ja aloittelijoille vesiurheilu, maastopyöräily, hiihto, lumilautailu ja paljon muuta.

Nämä hauskat, vuorovaikutteiset kurssit ovat tarjolla kokopäiväisiksi kokemuksiksi, jotka lisäävät osanottajien osaamista ja valmistautuvat tulevaisuuteen. Aloita etsimällä ohjelmaa alla ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.

1 tulosta kohteessa Ulkoliikunta Filter

Englanti ja enemmän kursseja

Gateway School Of English
Kurssit
Englanti
Kampus

Englanti plus -ohjelmat ovat ihanteellisia sekä teini-ikäisille että aikuisille, jotka haluavat yhdistää englantilaisen opiskelun vapaaehtoiseen tai kulttuuriseen toimintaan. ...

Lue lisää