ACADEMICCOURSES

Suositut Kurssit Valkoiset tasangot Yhdysvalloissa 2020/2021

Oikeustieteen kurssit on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat ensisijaisesti kiinnostuneet henkilökohtaisesta kasvustaan. Monien eri alojen opintoja tarjotaan sekä massaluentoina että verkko-opintoina. Kurssien aiheita voivat olla muun muassa sääntelyn teoria, kauppaoikeus ja immateriaalioikeus.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

White Plains on suuri esikaupunkialueella New Yorkin tunnettu kaupallinen pääkaupunki kaupunkien lähiöissä. Kaupunki on koti laaja luettelo yliopistoista, jotka tarjoavat koulutusta ensisijaisesti lain, uskonnon ja liiketoimintaa.

Löydä Kurssit Valkoiset tasangot Yhdysvalloissa 2020/2021

Tulokset Filter

Kurssi: Commercial Cooking plus Externship

Culinary Tech Center
Kurssit
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
6&nbsp;-&nbsp;9 kuukautta
Englanti
Kampus

Culinary Tech Center valmistelemme opiskelijoita palkitsemaan uraa kulinaarista. Yhdistämällä kaupallinen ruoanlaitto-teoria käytännön koulutuksella teollisuuden standardikone ...

Lue lisää

Kurssi: Hospitality Operations Program

Culinary Tech Center
Kurssit
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
6&nbsp;-&nbsp;9 kuukautta
Englanti
Kampus

Hotelli- ja ravintola-ala kattaa hotellit, lomakeskukset, ravintolat, risteilyt, kokouskeskukset, teemapuistot, yksityiset klubit ja monet muut matkailualan yritykset.

Lue lisää