ACADEMICCOURSES

Suositut Kurssit Houston Yhdysvalloissa 2020/2021

Kurssien vetäjät ovat päteviä ammattilaisia, ja niillä joko hankitaan uutta tietoa tietystä oppiaineesta tai valmennetaan käytännön tilanteisiin. Kurssien pituus, laajuus, sisältö ja kesto voivat vaihdella hyvinkin huomattavasti.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Listattu suurin kaupunki Texasin osavaltiossa ja neljänneksi suurin maanlaajuinen väkiluvultaan, Houston kaupunki on tunnettu massiivista ja ainutlaatuinen horisonttiin, joka määrittelee sen. Sen lisäksi, että yli 2 miljoonaa ihmistä asuvat täällä, kaupungilla on neljä valtion yliopistojen rajojen sisällä. Tämä ei sisällä useampien yksityisten korkeakoulujen laitokset.

Löydä Kurssit Houston Yhdysvalloissa 2020/2021

Tulokset Filter

Tietenkin: Englanti toisena kielenä (ESL)

American National College
Kurssit
<
Täyspäiväinen
<
56 viikkoa
Kampus

Tiedämme, että saavuttamaan unelmia ja tavoitteita edellyttää usein, että opit Englanti ensin.

Lue lisää

Tietenkin: TOEFL tentti valmentautuminen

American National College
Kurssit
<
Täyspäiväinen
Kampus

Meidän TOEFL ja Akateeminen Englanti Tentti valmistelu kurssi antaa sinulle testi taitoja ja taso Englanti, että sinun täytyy tehdä hyvin teidän tentti.

Lue lisää