ACADEMICCOURSES

Suositut Kurssit Orlando Yhdysvalloissa 2020/2021

Viittaa tietysti erikoistunut opinto-ohjelmaan. Se tapahtuu yleensä kampuksella, mutta voidaan toimittaa verkossa. Kurssit ovat suosittuja ihmisiä, jotka haluavat saada erityistä tietämystä yksi aihe.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Etelä-Orlando on aivan Orlando, joka on maailmankuulu Disney World. Kuitenkin Etelä-Orlando on myös tunnettu college kohtaus. Se on koti monia tunnettuja yliopistoja.

Löydä Kurssit Orlando Yhdysvalloissa 2020/2021

Tulokset Filter

Kurssi avioniikka teknikko

Avionica
Kurssit
<
Osa-aikainen
<
3 kuukautta
Englanti
Espanjalainen
Kampus

Avionica Orlando tarjoaa jatkuvaa ammatillista koulutusta ja tarvitsemista luvista liittovaltion osien liikkumaan ja harjoittamaan ammattia avioniikan. Haluamme koota edustus ...

Lue lisää

Workshop - liiketoimintaa Yhdysvalloissa

Ambra College
Kurssit
<
Osa-aikainen
<
4 päivää
Englanti
Portuguese (Brazil)
Kampus

todistuksen suoritettuaan täydennyskoulutuksen (Täydennyskoulutus) Myöntäjä Ambra, joka on akkreditoitu Florida Department of Education - komission Independent Education.

Lue lisää

Sovittelun asiantuntemusta

Ambra College
Kurssit
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
220 tuntia
Englanti
Portuguese (Brazil)
Kampus
Online

Kansainvälinen School sovittelu - EIM on innovatiivinen kehitysohjelma sovittelun käytännöt ja yhteistyöhön käytännöt Brasiliassa. Kehittämä vuoropuhelua ja AMBRA College Inst ...

Lue lisää