ACADEMICCOURSES

Suositut Kurssit Memphis Yhdysvalloissa 2020/2021

Voit yleensä ottaa korkeakouluopintoihin, jos olet yli 18-vuotias. He opettivat säännöllisesti yliopistojen, korkeakoulujen ja ammatillisten järjestöjen kuten taidekouluissa tai maatalouden korkeakouluissa - joista lähes kaikki on omat sivustot. Voit saada erilaisia ​​taitoja, esimerkiksi tutkintotodistusten, kandidaatin tutkinnot, säätiö astetta ja jatkotutkintoja.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Memphis on 20. suurin kaupunki Yhdysvalloissa ja suurin kaupunki Mississippi-joella. Määrä korkeakouluissa ja yliopistoissa palvelee kaupungin. Kaupunkia pidetään koulutuksen keskuksena Yhdysvaltain kaakkoisosissa.

Löydä Kurssit Memphis Yhdysvalloissa 2020/2021

Tulokset Filter

Intensiivinen englanti kansainvälisille

University of Memphis
Kurssit
<
Täyspäiväinen
<
8 viikkoa
Englanti
Kampus

University of Memphis Intensive English for Internationals (IEI) -ohjelma tarjoaa kattavan opiskelijan englannin kielen opiskelijoille ympäri maailmaa. Opetussuunnitelman erit ...

Lue lisää