972 Kurssi Ohjelmat sisään Yhdysvallat for 2024

Kurssi Ohjelmat sisään Yhdysvallat for 2024Filter
    • Online Canada
    • London, Yhdistynyt kuningaskunta
    • + 4 more

    Täysaikainen

    12 viikkoa

    Etäopiskelu

    Englanti

    • Livingston, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Etäopiskelu

    Englanti

    Lisätietoja siitä, miten parhaiten osallistua tietoon perustuviin neuvontamenetelmiin, jotta voit olla yhteydessä kaikentyyppisten opiskelijoiden kanssa Länsi-Alabaman yliopiston neuvonta-asiantuntijan kautta. Ohjelmassa käsitellään aiheita, kuten johtajuus, kasvatustutkimus, perheneuvonta, murrosikäinen neuvonta, päihteiden väärinkäyttöneuvonta ja paljon muuta.

    • Irvine, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    10 viikkoa

    Kampuksella

    Englanti

    Valmistaudu korkeakoulututkintoon, urakehitykseen tai henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamiseen CEA-akkreditoidussa, akateemisesti suuntautuneessa 10 viikon intensiivisessä englannissa toisena kielenä.

    • Dallas, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    ESOL-opetussuunnitelma on suunniteltu kehittämään englannin kielen kuuntelun, puhumisen, lukemisen, kieliopin ja kirjoittamisen taitoa valmistautua korkeakoulutason opiskeluun. ESOL-kursseille osallistuminen Dallas College on edullinen tapa aloittaa tie valoisampaan tulevaisuuteen. Olitpa sitten menossa kursseille siirtyäksesi nelivuotiseen korkeakouluun tai yliopistoon tai rikastuaksesi henkilökohtaisesti, opetussuunnitelmamme antaa sinulle tarvitsemasi perustaidot.

    • Los Angeles, Yhdysvallat
    • Valencia, Espanja

    Etäopiskelu

    Espanja

    Oletko kiinnostunut erikoistehosteista? Nyt voit siirtyä pelkästä katsojasta omistautumaan ammattimaisesti tuottamaan niitä itse. Ei ole väliä millä tasolla aloitat tai aiemmat opinnot. Sinusta voi tulla ammattilainen ja muuttaa intohimosi ammatiksi. Ohjaamme sinua todellisten mentoreiden tavoin ja näytämme sinulle askel askeleelta, kuinka saavutat sen.

    • Dallas, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    8 viikkoa

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti

    Dallas Baptist University intensiivinen englantilainen ohjelma opettaa kansainvälisille opiskelijoille englantia kristillisen näkökulman kautta. Opiskelijat voivat oppia kasvokkain ja online-englannin opetuksen avulla auttaakseen heitä saavuttamaan akateemiset ja ammatilliset tavoitteensa.

    • Online

    Täysaikainen

    6 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    PHP on yksi ensimmäisistä palvelinkielistä, joka voidaan upottaa HTML:ään. Vuoden 1994 julkaisustaan lähtien se on edelleen yksi suosituimmista avoimen lähdekoodin komentosarjakielistä, jota käyttää lähes 80 % kaikista verkkosivustoista. Jos olet aloittelija ja haluaisit ryhtyä PHP-kehittäjäksi, tämä kurssi Backend Development Course auttaa sinua oppimaan rakentamaan korkealaatuisia palvelinpuolen sovelluksia ja ajattelemaan kuin ammattikehittäjä.

    • South Orange, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    • Evansville, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    8 viikkoa

    Kampuksella

    Englanti

    Tervetuloa University of Southern Indiana(USI) intensiiviseen englanninkieliseen ohjelmaan (IEP)! Autamme sinua mielellämme kaikissa kysymyksissä ja olemme täällä Amerikan sydämessä!

    • Kearney, Yhdysvallat

    Osa-aikainen

    26 viikkoa

    Kampuksella

    Englanti

    Englanti Language Institute tarjoaa parhaat englannin kielen ja amerikkalaisen kulttuurin ohjelmat kilpailukykyiseen hintaan. Se on avoin kaikille päteville opiskelijoille, jotka haluavat oppia englantia keskikokoisessa yliopistossa Keskilännessä, jossa keskitytään opettamiseen ja oppimiseen turvallisessa, hoivaavassa ympäristössä.

    • Online

    Osa-aikainen

    5 viikkoa

    Etäopiskelu

    Englanti

    • Online

    Täysaikainen

    8 viikkoa

    Etäopiskelu

    Englanti

    Nopeasti muuttuvassa maailmassa organisaatiot tarvitsevat tehokkaita johtajia, jotka voivat sopeutua vastaamaan haasteisiin. The UC Davis Graduate School of Management Leadership Program on nimetty yhdeksi Yhdysvaltojen johtavista sertifikaattiohjelmista. Sen tavoitteena on rakentaa johtajia, jotka voivat johtaa muutoksen ja kriisin aikoina, ja motivoida tiimejä saavuttamaan tavoitteensa. Tilannekohtaisen johtamismallin perusteella tämä ohjelma antaa sinulle mahdollisuuden johtaa kuvitteellista tiimiä vaihtelevissa skenaarioissa arvioidessasi rooliasi tässä ympäristössä. Kahdeksan viikon aikana tutkit tapoja mukauttaa käyttäytymistäsi organisaation tavoitteiden saavuttamiseksi sekä johtamasi henkilön tai ryhmän tarpeita. Opetussuunnitelma keskittyy kolmeen avainalueeseen: itse johtajana, suhde joukkueeseesi ja työympäristö, jossa tiimisi sijaitsevat.

    • Port Angeles, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    3 kuukaudet

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti

    Valmistamme kansainvälisiä opiskelijoita akateemiseen menestymiseen korkeakouluympäristössä. Uskomme, että opiskelijat oppivat parhaiten mukavassa luokkahuoneessa, jossa he osallistuvat aktiivisesti luokkaan.

    • Online USA

    Osa-aikainen

    6 viikkoa

    Etäopiskelu

    Englanti

    Hanki käytännöllinen, tieteeseen perustuva lähestymistapa auttaaksesi lapsia olemaan onnellisempia ja terveempiä työkaluilla, joilla voit käsitellä haastavaa käyttäytymistä, rohkaista sosiaalista yhteyttä ja tukea mielenterveyttä.

    • Cambridge, Yhdysvallat

    Osa-aikainen

    6 viikkoa

    Etäopiskelu

    Englanti

    Ota työpaikan muutoksen liikkeellepaneva voima ja kehitä kokonaisvaltainen käsitys liiketoiminnan suunnittelun tulevaisuudesta organisaation valmistelemiseksi.