ACADEMICCOURSES

Suositut Kurssit Gary Yhdysvalloissa 2020/2021

On satoja kansallisesti tunnustettu ammattipätevyys ja koulutus kursseja maailman johtava koulutuksen järjestäjien kanssa. Kurssin tavoitteet pitäisi johtaa opetusmenetelmiä ja opiskelijoiden kiinnostusta.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Gary kaupunki on perustettu vuonna 1907 ja sijaitsee suurempi Indianan osavaltiossa. Tunnettu raskaaksi maailmankuulu Jackson Five, kaupunki on myös runsaasti teollisuuden erityisesti teräksen tuotannossa. Se isännöi Aluehallinnon yliopiston ja college jotka ovat tunnettuja tehokkaita teknisiä ja liiketoiminnan koulutusohjelmia.

Löydä Kurssit Gary Yhdysvalloissa 2020/2021

Tulokset Filter

Leadership Development Program

Indiana University Northwest School of Business and Economics
Kurssit
<
Osa-aikainen
Kampus

Tämän ohjelman kautta ylemmän tason opiskelijat, jotka ovat osoittaneet vahvaa johtajuutta potentiaalia on kilpailun valittu osallistumaan jännittävä ja haastava sarja toimint ...

Lue lisää