ACADEMICCOURSES.FI

Vertaa 14 Kurssia Tuotesuunnittelussa

Kurssit tuotesuunnitteluun todennäköisesti valittaa henkilöille, jotka nauttivat ajatusta uusia tuotteita vastaamaan kuluttajien tarpeisiin. Työskentely tuotteen suunnittelija vaatii monenlaisia ​​taitoja, kuten suunnittelu, mallintaminen, analysointi, koodaus ja tuotanto.

Mahdolliset opiskelijat voivat olla miettimättä, mikä on tietenkin tuotesuunnittelussa? Kurssi tuotesuunnittelussa voi olla niin lyhyt kuin kurssi, joka kestää muutaman viikon jopa vaativampia ohjelmia, jotka ovat monivuotisia. Kurssit todennäköisesti sisältävät joitakin seuraavista perusasiat: rustuksen perustekijät tuotteen / teollinen muotoilu, materiaalien ja valmistusprosessien ja CAD-ohjelmisto. Koska tuote suunnittelija myös viettää paljon aikaa vuorovaikutuksessa muiden kanssa mukana tuotantoprosessissa, opiskelijat voivat myös ilmoittautua kursseille kuten markkinointi, viestintä ja hallinta.

Opiskelijat valitsevat ottaa yksi näistä kursseista voidaan tutkia mahdollisuus saada tutkinto tuotesuunnitteluun, tai ne voidaan etsien taitoja, jotka voivat johtaa työllisyyden alalla. Ne otetaan intensiivinen ohjelma voi altistua perustekijät suunnitteluprosessin alkuperäisestä ongelmanratkaisuun vaiheessa lopullista toteutumista tuotteen.

Kustannukset tietenkin tuotesuunnitteluun voi vaihdella paljonkin riippuen tekijöistä, kuten ohjelman pituuteen, koulu valittu ja maan. On suositeltavaa, että opiskelijoilla tutkimusohjelmia sopivuus.

Päätyttyä ohjelman tuotesuunnitteluun, opiskelija voisi odottaa pääsemiseen alalla. Yleensä kandidaatin tutkinto on vähimmäisvaatimus työskennellä tuotteen suunnittelija. Voi kuitenkin olla mahdollista aloittaa nuorempana suunnittelija tuote joukkue ilman laajuuden.Työnantajat arvostavat yksilöiden luovaa, teknisen tietämyksen, vahvat ihmissuhdetaidot ja vahva portfolio. Tuote suunnittelijat voivat työskennellä sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Jotkut enemmän tyypillisiä työnantajat ovat kotimaiset valmistajat, teollisuuden valmistajien ja autoteollisuuden valmistaa.

Opiskelemaan voi löytää kursseja maailmanlaajuisesti. Tällä hetkellä ei ole online-ohjelmia tuotesuunnittelussa ovat saatavilla. On kuitenkin olemassa joitakin online kursseja liittyvillä aloilla, kuten CAD kursseja. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

 

14 tulosta kohteessa Tuotesuunnittelu Filter

Verkkokurssi: visio tuotesuunnittelussa

TU Delft Open & Online Education
Online 4 viikkoa Request Info Alankomaat Alankomaat Online

Miten suunnittelijat sisällyttävät tulevaisuutensa persoonalliseen visioon malleihinsa? Liity kurssiin, jotta voit siirtyä ihmiskeskeisen suunnittelun ulkopuolelle ja oppia ainutlaatuinen suunnittelu, jossa oma näkemys on keskeisessä asemassa.

Online kurssi: Kulttuuri herkkä muotoilu

TU Delft Open & Online Education
Online Part-time 7 viikkoa Syyskuu 2020 Alankomaat Alankomaat Online

Tämä kurssi vie osallistujat yli ilmeisen osaksi unexplored. Se laajentaa näkemystään ja siirtää tutkimustyötä perinteisen käyttäjä-tuoteympäristön alueelta kulttuuriseen kontekstiin.

Keramiikkapaja

Kensington and Chelsea College
Kampus Part-time 8 - 10 viikkoa Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Olitpa aloittelija tai joitakin aikaisempaa kokemusta, voit kehittää ja oppia uusia taitoja, mistä veistoksellinen tekniikoita heittää pyörän, muottien ja kokeilemalla eri lasitus tekniikoita. Opiskelija maksaa käytetty savi ja studio maksu.

Asiantuntija muoti tekniikat: luova kuvio leikkaus

Kensington and Chelsea College
Kampus Part-time 8 viikkoa Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Niille, joilla aiempien ompelu kokemusta, mahdollisuus edetä oman PANEL taitoja oppimalla miten kehittää kaavoja nykyajan vaatteita työstä jalustaan. Tuo perus ompelu pakki, kyniä, paperia ja sakset.

Jatkotutkinto alusvaatteet, liivit ja uimahousut suunnittelu

Bau Design College of Barcelona
Kampus Full-time 1 vuosi Request Info Espanja Barcelona

Muodin vaatimukset, joilla on erilaisia ​​skenaarioita markkinoiden ja, niiden joukossa, alusvaatteiden on alan muotia, joka on kasvanut merkittävästi ja yhä tärkeämmäksi nykyisessä suuntauksia.

Jatko pakkausten suunnittelussa

Bau Design College of Barcelona
Kampus Full-time 1 vuosi Request Info Espanja Barcelona

Yksi vakaa ja turvallinen välittää arvoja brändin tavoin on pakkauksen läpi. Tuotteet ja etenkin mitä läpi kontit ovat, yhä, yksi tärkeimmistä yrityksen varallisuus.

Koulutus suunnittelu polku - modulomaster

Scuola Italiana Design (SID)
Kampus Full-time 10 - 20 viikkoa Lokakuu 2019 Italia Padova Kroatia Rovinj + 2 lisää

Rohkaisemaan ammatillista kokemusta Master, italialainen design School käynnistää ModuloMaster projekti. Kanssa ModuloMaster sen avulla ...

Koulutusta hankesuunnittelu - sid Rovinj workshop

Scuola Italiana Design (SID)
Kampus Full-time 1 viikko Request Info Kroatia Rovinj Italia Padova + 2 lisää

Työpaja on suunnattu opiskelijoille SID tai jotka osallistuvat kursseja teollisen muotoilun muille laitoksille ja nuorten suunnittelijoiden ...

Muotituotteiden kehittäminen ja tekninen suunnittelu - online-oppitunnit

University of Fashion - Online Fashion Design School
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat New York

Haluatko suunnitella omia kokoelmia tai työskennellä yrityksessä, tuotekehityskurssimme opettavat sinulle, kuinka voit hallita tuotteen liiketoiminnan kehittämistä. Nämä ovat taidot muodin ammattilaiset tarvitsevat menestyäkseen.

University of Fashion - Online Fashion Design School
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat New York

Italialainen nykyaikainen muotoilu ja trendit - kevätlukukausi

IED – Istituto Europeo di Design Milan
Kampus Full-time 4 kuukautta Request Info Italia Milano

Italian Contemporary Design and Trends kevätlukukausi keskittyy muotoilun kulttuurisiin näkökohtiin ja tarjoaa osallistujille käytännönläheistä tutkimusta italialaisesta suunnittelujärjestelmästä johdon ja suunnittelumenetelmän näkökulmasta. Kurssi kertoo nykyaikaisen muotoilun suuntauksista ja suunnittelun kielistä luentojen ja käyntien kautta näyttelytiloissa ja messuilla. Huonekalujen, erilaisten talojen, erilaisten elämäntapojen ja ihmisten tarpeiden ja toiveiden uusia suuntauksia analysoidaan käytännöllisesti ja emotionaalisesti. Kurssi koostuu tärkeimmistä kansainvälisistä messuista, mm. Milanon Salone del Mobile -kalusteiden näyttelystä ja seuraavasta Design Week -tapahtumasta, Salone Satelliitista, Euroluce, International Bathroom Exhibition ja International Home Furnishings Expo. Koko lukukauden aikana opiskelijat ovat sitoutuneet kehittämään teknisiä ja kriittisiä taitoja luokkahuoneessa ja tärkeimpien messujen sisällä, jotka korostavat italialaista suunnittelukokemusta.

Intensiivinen 1-vuoden kurssi muotituotteiden suunnittelussa

Accademia del Lusso
Kampus Full-time 1 vuosi Request Info Italia Milano

Accademia del Lusso Milanon muotialan tuotesuunnittelun intensiivikurssit valmistaa opiskelijoista ammattitaitoisia, jotka pystyvät hallitsemaan muotituotteen koko tuotantoketjun alkuperäisestä luonnosohjelmasta lopulliseen vaatekappaleeseen ...

Yksi vuosi kurssi tuotesuunnittelu

Scuola Politecnica di Design SPD
Kampus Full-time 1 vuosi Request Info Italia Milano

Aikana vuoden asiantuntemusta tuotesuunnittelu rakenne on seuraava: integroitu sykli luentoja työhön, hankkeita ja työpajoja. Opiskelijat saavat johdonmukainen kulttuurinen tausta, menetelmät ja harjoitella voi liittyä Master of Industrial Design Interior.

CSP väri

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Kampus Part-time 3 kuukautta Tammikuu 2020 Espanja Barcelona

CSP väri