25 Kurssi Ohjelmat sisään Tšekki for 2024

Kurssi Ohjelmat sisään Tšekki for 2024Filter
    • Prague, Tšekki

    Täysaikainen

    10 päivää

    Kampuksella

    Englanti

    Luova tarinankerronta ja luovan kirjoittamisen kurssit Lapsina alamme oppia tarinoiden kautta, miten maailma toimii - ja siksi ne vetävät meitä kaikkia puoleensa niin voimakkaasti. Tarinat voivat kutsua meidät käsittämättömään todellisuuteen, ne auttavat meitä oppimaan menneisyydestä tai jopa näkemään tulevaisuutta, ne tarjoavat hyvän ja pahan arkkityyppejä ja voivat hyvin leikkiä mielikuvituksellamme sekä logiikalla. Hyvä tarina voi myydä kaiken - tämä ei koske vain kirjoja ja elokuvia, vaan myös kaikkea, mitä teemme työ- ja yksityiselämässämme. Tarvitsemme tarinaa, jotta voimme suunnitella vahvan esityksen, luoda tehokkaan postauksen sosiaaliseen mediaan, hallita haastattelun, pitää liikeidean tai kirjoittaa akateemisen esseen.

    • Prague 1, Tšekki

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Prague Film School dokumenttielokuvaohjelman tavoitteena on luoda riippumaton dokumenttielokuvatekijä. Intensiivisen käytännön ja teoreettisen työn avulla jokainen oppilas oppii sovittamaan draaman kerronnalliset työkalut kertomaan totuudenmukaisia tarinoita todellisesta maailmasta, jotka samanaikaisesti viihdyttävät, kouluttavat ja innostavat yleisöä. Kurssi on suunniteltu kehittämään ammattitason tuotanto- ja jälkituotantotaitoja.

    • Prague, Tšekki

    Täysaikainen

    10 päivää

    Kampuksella

    Englanti

    Politiikka, media ja kampanjointi -kurssilla on kyse oikean viestin lähettämisestä oikeaan aikaan. Tällä kurssilla opit, miten saat viestisi perille paitsi houkuttelevalla myös strategisella tavalla. Tämä on sinulle sopiva kurssi, halusitpa sitten puolustaa yksittäistä poliittista asiaa tai harkitset poliitikon uraa.

    • Prague, Tšekki

    Täysaikainen

    10 päivää

    Kampuksella

    Englanti

    Tällä henkilöstöhallinnon kurssilla opit kaiken henkilöstöhallinnon rekrytoinnista, johtamisesta ja kehittämisestä. Opit, miten löydät ja valitset yrityksesi pätevimmät ja taitavimmat työntekijät sekä miten pidät heidät motivoituneina ja sitoutuneina.

    • Prague 1, Tšekki

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Prague Film School Acting for Film -ohjelma tarjoaa intensiivisen, konservatoriotyylisen opetussuunnitelman, jossa opetetaan sekä kameran näyttelemistä että taitoa. Suurin osa näyttelijäkursseista maailmanlaajuisesti kouluttaa opiskelijoita teatteriin, mutta elokuvanäyttelijä tarjoaa suurimman osan uramahdollisuuksista. Se on myös näyttönäyttelijä, jonka avulla näyttelijät voivat olla tekemisissä suurimpien yleisöjen kanssa ajan ja maantieteellisen sijainnin yli.

    • Prague 1, Tšekki

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Prague Film School elokuvanteko-ohjelmat tarjoavat peruskoulutusta ja erikoistumisopintoja käsikirjoittamisen, ohjauksen, elokuvan ja jälkituotannon aloilla. Yhdistämällä luennot ja käytännön työt luokkahuoneessa intensiiviseen tuotantokuormaan luokan ulkopuolella, Prague Film School kasvattaa käytännön taitoja ja teoreettisia tietoja laadukkaiden elokuvien tekemiseen.

    • Prague, Tšekki

    Täysaikainen

    10 päivää

    Kampuksella

    Englanti

    Tällä Johdatus psykologiaan -kurssilla saat yleiskatsauksen teoreettisiin ja sovellettuihin psykologisiin lähestymistapoihin, menetelmiin ja välineisiin. Kurssilla keskitytään erityisesti persoonallisuuden ominaisuuksiin ja niiden mittaamiseen, älykkyyteen, päätöksentekoon, tunteiden ja stressin hallintaan, motivaatioon, tehokkaaseen viestintään ja esiintymistaitoihin. Sinulla on mahdollisuus saada tietoa keskeisistä psykologisista käsitteistä, kehittää taitojasi käytännössä ja soveltaa niitä tosielämässä.

    • Prague, Tšekki

    Täysaikainen

    10 päivää

    Kampuksella

    Englanti

    Tällä Viestintä, neuvottelut ja konfliktinhallinta -kurssilla opit, miten voit vaikuttaa konfliktien käsittelyyn ja neuvotella hyviä tuloksia. Saat valmiudet ratkaista tilanteita, joissa erilaiset arvot, tarpeet, intressit ja tavoitteet törmäävät toisiinsa, mikä on tärkeämpää kuin koskaan - sekä työ- että yksityiselämässä. Opit myös, miten sovittelet tehokkaasti konflikteja, usein kulttuurien välisissä yhteyksissä, käyttäen hyväksi havaittuja ja kiinnostavia menetelmiä ja tekniikoita.

    • Prague, Tšekki

    Täysaikainen

    2 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Kehittyneen ohjaus- / toisen vuoden ohjelman tavoitteena on hienosäätää ja laajentaa elokuvantekijätaitoja mestarikurssien ja kokopäivätyön kautta ammattimaisissa elokuvasarjoissa. Toisen vuoden ohjelma on myös suunnattu lahjakkaiden opiskelijoiden kouluttamiseen merkittävien elokuvaprojektien tuottamiseksi.

    • Prague, Tšekki

    Täysaikainen

    1 kuukausi

    Kampuksella

    Englanti

    Edistyneen / toisen vuoden Prague Film School elokuvaohjelman tavoitteena on syventää vuoden kurssilla kehitettyjä taitoja käytännön työpajojen avulla ja ampumalla mainoksia ja elokuvaprojekteja ammattilaisten kanssa. Koulu on kansainvälinen. Ohjeet ovat englanniksi.

    • Ceske Budejovice, Tšekki

    Englanti

    Se tarjoaa saman nimisen alan opetusta, jonka tavoitteena on lisätä ammattimaisesti koulutettujen palvelutyöntekijöiden osuutta ja palvelusektorin suorituskykyä erityisesti alueellisesta näkökulmasta. Palvelujen tehokas toiminta on välttämätöntä koko talouden suorituskyvyn, tuottavuuden ja kilpailukyvyn kannalta.

    • Prague, Tšekki

    Täysaikainen

    1 lukukausi

    Kampuksella

    Englanti

    Prague Film School lukukausiohjelma on erittäin intensiivinen, käytännöllinen kurssi, jossa on jyrkkä oppimiskäyrä. Ohjelman tavoitteena on opettaa konkreettisia käsityötaitoja merkittävällä tuotannolla ja työselostuksella. Ohjelman loppuun mennessä opiskelijat ovat kehittäneet tiettyä sujuvuutta sekä elokuvantekemisen teknisistä näkökohdista että elokuvakanavasta yleensä.

    • Ceske Budejovice, Tšekki

    Englanti

    Tutkimustoiminta yliopistossa on olennainen osa VŠERSin toimintaa, joka keskittyy pääasiassa turvallisuuden, oikeus- ja taloustieteiden tutkimukseen yhteistyössä muiden yliopistojen, tutkimuslaitosten sekä yritysten ja yrittäjien kanssa.

    • Raleigh, Yhdysvallat
    • Prague, Tšekki

    Täysaikainen

    4 viikkoa

    Kampuksella

    Englanti

    Prahassa järjestettävä 21. vuosittainen maailmanlaajuinen johtajuusohjelma (GLP) on 4 viikon akateemisen johtamisen ohjelma, joka sisältää yliopistokurssit, kulttuuritoimet ja johtajuuden vetäytymisen. Opiskele johtamista ulkomailla ja kehitä potentiaaliasi!

    • Adelaide, Australia
    • Brisbane, Australia
    • + 64 more

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    168 tuntia

    Etäopiskelu

    Englanti

    Tarjoamme vain yhden kurssin, koska haluamme kaikille opiskelijoillemme pääsyn maailmanlaajuisiin TEFL-mahdollisuuksiin. Olemme maailman ainoa TEFL-kurssioperaattori, joka on saanut virallisen tunnustuksen julkishallinnon säännellyiltä hankintaelimiltä sekä Yhdysvalloissa että Yhdistyneessä kuningaskunnassa.