10 Kurssi Ohjelmat sisään Thaimaa for 2024

Kurssi Ohjelmat sisään Thaimaa for 2024Filter
    • Thon Buri, Thaimaa
    • Pattaya City, Thaimaa

    Täysaikainen

    8 viikkoa

    Kampuksella

    Englanti

    English for Business and Academic Studies EBAS valmistautuu hallitsemaan englannin kielen ja vapauttamaan taidot sisälläsi. Sinulla on kyky ilmaista itseäsi helposti. On aika antaa englannin kielen loistaa. Innovatiivinen opetusmme auttaa sinua hallitsemaan englannin kielen taidot, joita tarvitset menestyäksesi AIHM:ssä ja sen ulkopuolella.

    • Chiang Mai, Thaimaa

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Thaimaan kieli ja yhteiskunta keskittyvät thaimaalaisen kielen ja kulttuurin tutkimiseen sekä Thaimaan historian ja yhteiskunnan ymmärtämiseen.

    • Chiang Mai, Thaimaa

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Kurssilla tarkastellaan syvällisiä ruokajärjestelmiä keskittyen erityisesti pienviljelijöiden kestävään maatalouteen.

    • Bangkok, Thaimaa

    Täysaikainen

    6 viikkoa

    Kampuksella

    Englanti

    Niille, jotka haluavat oppia kulinaarisia taitoja, thaimaalaisia keittotekniikoita, kastikkeita ja ammattikäyttöön tarkoitettuja ruokia sekä tehdä harjoittelun Thaimaassa 6 kuukauden ajan. Tämä ohjelma vie sinut aloittelijasta ammattikokiin.

    • Bangkok, Thaimaa

    Täysaikainen

    7 viikkoa

    Kampuksella

    Englanti

    Niille, jotka haluavat oppia perustarpeita ja suosituimpia thaimaalaisia, kiinalaisia, japanilaisia, vietnamilaisia ja korealaisia ruokia. Ja niille, jotka haluavat harjoittaa harjoittelua Thaimaassa opetusviisumin avulla.

    • Chiang Mai, Thaimaa

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Tämä kurssi tutkii ihmisten ja metsien etnologista suhdetta.

    • Hanoi, Vietnam
    • Singapore, Singapore
    • + 5 more

    Täysaikainen

    1 päivä

    Etäopiskelu

    Englanti

    Liity meille The MBA Tour saadaksesi yhteyden johtaviin kauppakorkeakouluihin ympäri maailmaa! Älykäs sovitusalgoritmimme tislaa vuosikymmenten kokemuksen suositella sinulle parhaita kouluja.

    • Barcelona, Espanja
    • Paris, Ranska
    • + 9 more

    Täysaikainen

    4 viikkoa

    Kampuksella

    Englanti, Ruotsin kieli, Saksan kieli, Ranskan kieli, Espanja, Italialainen, Suomalainen

    Oletko valmis ravistelemaan asioita? Neljän viikon kansainvälinen baarimikkikurssimme on jaoteltu neljään ydinmoduuliin: baarikäytäntö, mestarikurssit, hohto ja ilmainen potku. Kurssin loppuun mennessä sinulla on taidot ja itseluottamus kävellä minkä tahansa baarin takana, missä tahansa päin maailmaa ja näyttää siltä kuin olet tehnyt sitä vuosia - vaikka oletkin aloittelija. Yli 7000 opiskelijaa käy kurssin joka vuosi, mikä tekee siitä maailman suosituimman baarimikkin kurssin.

    • Bangkok, Thaimaa

    Täysaikainen

    1 viikko

    Kampuksella

    Englanti

    Thai Chef School leivonnaisten ja leipomoiden koulutuskurssi tarjoaa peruskoulutuksen, jota tarvitaan parantamaan taitoja ranskalaisissa leivonnaisissa, kakkujen valmistuksessa ja sisustamisessa, suklaassa ja leivänvalmistuksessa. Ohjelmaan ilmoittautumiseen ei tarvita aiempaa kokemusta. Sinulla on oltava vain halu luoda herkullisia jälkiruokia. Kouluttamalla ammattitaitoisten leivonnaisten kokkejamme kanssa hämmästytte, kuinka helppo on viedä taitosi korkeammalle tasolle. Vain 1-5 viikon koulutusjaksolla hallitset nämä klassiset ja nykyajan taidot ja tekniikat ja pystyt luomaan omia mestariteoksia. 100% käytännön harjoittelu. Opi 101 vastaanottoa viiden viikon sisällä koulutuksesta. INTERNSHIPS saatavilla jopa 6 kuukaudeksi thaimaalaisten 5 tähden hotellien leivonnaisosastoilla.

    • Bangkok, Thaimaa

    Täysaikainen

    1 viikko

    Kampuksella

    Englanti

    Tarjoamme englanninkielisiä koulutusohjelmia aloittelijoille ja kokeneille kulinaarien ammattilaisille. Voimme varmasti viedä sinut mistä tahansa nyt korkeammalle kulinaattitaidolle. Opiskele 1-8 viikon ajan Thaimaan kieltä 4 viikon ajan ja kiinalaisia, japanilaisia, korealaisia ja vietnamilaisia ruokia kumpikin yhden viikon ajan. Koulutusviisumit saatavilla vähintään 6 viikkoa opiskeleville, mukaan lukien harjoittelupaikat Thaimaan hotelleissa ja ravintoloissa.