ACADEMICCOURSES.FI

Vertaa 4 Kurssia Teollinen muotoilussa

Onko envisioning ulkoasua urheiluauto, piirsi uudet huonekalut pala armon olohuoneisiin kodeissa ympäri maailmaa, tai käsitteellistää ulkoasua vallankumouksellinen tuote, Industrial Design kurssit tarjoavat keskeisiä tietoja ja taitoja tehdä näitä suunnitelmia todellisuutta . Industrial Design kurssit yhdistää taideteollisuuden ja tiede opettaa olennaiseen suunnittelun rakenne tuotteiden jälkimarkkinakelpoisia, tuotantoon ja kulutukseen. Käsitteet kuten estetiikka, ergonomia ja käytettävyys ovat näkyvästi esillä Industrial Design kursseja. Industrial Design kurssit ovat joskus kutsutaan myös tuotesuunnittelun kursseja, mutta voi myös saada opiskelijat työtä muut suunnittelun aloilla.

Koska he työskentelevät kohti tutkinnon taideteollisuuden, teollisen muotoilun kursseja usein ominaisuus käytännön tehtäviä, jotka vaativat opiskelijoita soveltamaan opetuksia he oppivat luentoja ja seminaareja ratkaista ongelmia tai luoda omia alkuperäisiä malleja.Industrial Design kurssit keskittyvät kehittää sekä teknisiä ja luovia taitoja, kuten elementtejä 2D-ja 3D-suunnittelu, ohjelmistojen, kuten CAD ja piirtämisestä historiaa suunnittelu inspiraatiota.

Jos haluat tietää enemmän näistä Industrial Design kursseja, klikkaa alla ja pyytää, että tietoja lähetetään sinulle varustellun laitokset.

4 tulosta kohteessa Teollinen muotoilu Filter

Kurssit autocad

Global Solutions Trainings UAE
Kampus Full-time Part-time 45 tuntia Syyskuu 2020 Arabiemiirikunnat Dubai + 1 lisää

AutoCAD on kaupallinen sovellus 2D- ja 3D tietokoneavusteinen suunnittelu (CAD) ja laadittaessa - Myynnissä vuodesta 1982 työpöydän sovellus ja vuodesta 2010 liikkuvana, web- ja pilvipohjaisen sovelluksen markkinoidaan AutoCAD 360.

Keramiikkapaja

Kensington and Chelsea College
Kampus Part-time 8 - 10 viikkoa Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Olitpa aloittelija tai joitakin aikaisempaa kokemusta, voit kehittää ja oppia uusia taitoja, mistä veistoksellinen tekniikoita heittää pyörän, muottien ja kokeilemalla eri lasitus tekniikoita. Opiskelija maksaa käytetty savi ja studio maksu.

Italialainen nykyaikainen muotoilu ja trendit - kevätlukukausi

IED – Istituto Europeo di Design Milan
Kampus Full-time 4 kuukautta Request Info Italia Milano

Italian Contemporary Design and Trends kevätlukukausi keskittyy muotoilun kulttuurisiin näkökohtiin ja tarjoaa osallistujille käytännönläheistä tutkimusta italialaisesta suunnittelujärjestelmästä johdon ja suunnittelumenetelmän näkökulmasta. Kurssi kertoo nykyaikaisen muotoilun suuntauksista ja suunnittelun kielistä luentojen ja käyntien kautta näyttelytiloissa ja messuilla. Huonekalujen, erilaisten talojen, erilaisten elämäntapojen ja ihmisten tarpeiden ja toiveiden uusia suuntauksia analysoidaan käytännöllisesti ja emotionaalisesti. Kurssi koostuu tärkeimmistä kansainvälisistä messuista, mm. Milanon Salone del Mobile -kalusteiden näyttelystä ja seuraavasta Design Week -tapahtumasta, Salone Satelliitista, Euroluce, International Bathroom Exhibition ja International Home Furnishings Expo. Koko lukukauden aikana opiskelijat ovat sitoutuneet kehittämään teknisiä ja kriittisiä taitoja luokkahuoneessa ja tärkeimpien messujen sisällä, jotka korostavat italialaista suunnittelukokemusta.

Perustutkintoa tietenkin teollisen muotoilun intensiivinen

Umeå Institute of Design - Umeå University
Kampus Full-time 1 vuosi Syyskuu 2020 Ruotsi Umeå

Teollinen muotoilu Intensiove on yhden vuoden kurssi paketti, joka kulkee yli koko lukuvuoden, syksystä kevääseen aikavälillä. Syyslukukausi on omistettu perusmenetelmiä teollisen muotoilun keskittyen tuotesuunnitteluun prosessi, kun kevätlukukausi sisältää