ACADEMICCOURSES

Vertaa kursseja Tekstiilimuotoilussa Italiassa 2020

On satoja kansallisesti tunnustettu ammattipätevyys ja koulutus kursseja maailman johtava koulutuksen järjestäjien kanssa. Kurssin tavoitteet pitäisi johtaa opetusmenetelmiä ja opiskelijoiden kiinnostusta.

Tekstiilisuunnittelua koskeva tutkimus voi osallistua opiskelijoihin tekstiilien ja kankaiden luovaan maailmaan samalla, kun ne selittävät sovelluksen useilla toimialoilla. Opiskelijoita voidaan opettaa CAD-sovellusten suunnittelussa ja tuotannossa, kutomisessa, kuvioissa ja tekstiilien terminologiassa.

Italia, virallisesti Italian tasavalta, on yhtenäinen parlamentaarinen tasavalta Euroopan unionissa, joka sijaitsee Etelä-Euroopassa. Pohjoiseen, se rajojen Ranska, Sveitsi, Itävalta ja Slovenia sekä Alpeille.

Suositut Kurssit Tekstiilimuotoilussa Italiassa 2020

3 tulosta kohteessa Tekstiilimuotoilu, Italia Filter

CAD-vaatteiden mallinvalmistuskurssi

Istituto Modartech
Kurssit
Tammi 2020
<
Full-time
Englanti
Italialainen
Kampus

Kurssi kouluttaa korkean tason ammattilaisia, alan kysyntään, kattavan valikoiman teknisiä vaatteiden suunnittelu- ja suunnittelutaitoja, sekä perinteisiä että CAD-pohjaisia m ...

Lue lisää

Industrial Pattern Maker CAD -operaattorikurssi - Milano

IUAD Accademia della Moda
Kurssit
Loka 2020
<
5 kuukautta
Italialainen
Kampus

Teollisen CAD-mallintekijän kurssi parantaa taitojasi menettämättä kauneutta tehdä ja sijoittaa malleja perinteisellä tavalla.

Lue lisää

Tekstiilisuunnittelukurssi

Accademia Riaci
Kurssit
<
Full-time
Englanti
Kampus

Accademia Riacin tekstiilisuunnittelun kurssilla voit oppia batik-, tie-väriaine, vesipaino, linoleumi, geometriset kuviot, luonnon motiivimallit, auringonpurkausmallit, luonn ...

Lue lisää