close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa 3 Kurssia Tekninen piirustusssa

Monet opiskelijat ottavat kursseja auttaakseen heitä saamaan muodollista tietämystä aiheesta. Joskus kursseja voidaan ansaita opintopisteiden ansaitsemiseksi tai tutkia uutta kenttää kokonaan. Mikä on teknisen piirustuksen kurssi? Toisin kuin abstraktia taidetta tai muita tyyliteltyjä piirustyyppejä, tekninen piirustus edellyttää tarkkaa ja käytännöllistä lähestymistapaa teknisen… Lue lisää

Monet opiskelijat ottavat kursseja auttaakseen heitä saamaan muodollista tietämystä aiheesta. Joskus kursseja voidaan ansaita opintopisteiden ansaitsemiseksi tai tutkia uutta kenttää kokonaan.

Mikä on teknisen piirustuksen kurssi? Toisin kuin abstraktia taidetta tai muita tyyliteltyjä piirustyyppejä, tekninen piirustus edellyttää tarkkaa ja käytännöllistä lähestymistapaa teknisen suunnittelun tai arkkitehtuurin auttamiseksi. Auttaa insinööriä tai arkkitehtiä kehittämään yksityiskohtaisia ​​piirustuksia voi tuoda jopa suurimmat rakennusprojektit elämään. Tämän alan kursseja voi vaihdella maisteritason taidelajista pitkälle edistyneisiin teknisiin luokkiin. Kehittyneet luokat voivat vaatia ennakkoedellytyksiä tai tyydyttävää salkkua ennen kuin pääsy myönnetään.

Kurssin tekninen piirustus voi auttaa oppilaita tulemaan varustettu enemmän kuin pelkkä taide taitoja. Nämä opiskelijat usein hioa ajankäytön taitoja ja ovat erittäin motivoituneita itseään aloittavia. Tällä alalla opiskelijat pyrkivät myös kiinnittämään hienoa huomiota pieniin yksityiskohtiin.

Teknisen piirustuksen kurssin kokonaiskustannukset riippuvat erilaisista olosuhteista, kuten kurssin tarjoavan koulun tyypistä, missä se sijaitsee ja siitä, onko kurssi ostettava lisää. Opiskelijat voivat aina ottaa yhteyttä koulujen vastaanotto-osastoon saadakseen lisätietoja opetuksesta ja palkkioista.

Tekninen piirustus on ainutlaatuinen ja hyödyllinen taito, jota voidaan käyttää eri teollisuudenaloilla, kuten suunnittelu, sisustus, maisemointi ja arkkitehtuuri. Teknillisellä piirustuskoulutuksella opiskelija voisi myös tutkia muita taiteellisia uramahdollisuuksia, kuten graafisen suunnittelijan, kuvittajan, taidetoimikunnan opettajan tai freelance-taiteen. Tällä alalla saadut taidot ovat auttaneet oppilaita varmistamaan positiot mainonnassa, web-suunnittelussa ja julkaisemisessa.

Kurssit ovat usein saatavilla korkeakouluissa ja yliopistoissa ympäri maailmaa. Joitakin kursseja tarjoavat paikalliset organisaatiot tai ne voidaan ottaa verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
COCO - Escuela Europea para la Comunicación y Las Artes Visuales
Alicante, Espanja +1 Lisää

Opit alkeellisinta näkökohtia maailmankuulun mallinnustyökalu.

Opit alkeellisinta näkökohtia maailmankuulun mallinnustyökalu. -
Kurssit
Osa-aikainen
48 tuntia
Espanjalainen
Kampus
 
Aquincum Institute of Technology
Budapest, Unkari

Opiskelija oppii 3D-mallinnuksen matemaattisista perusteista. Opiskelija oppii rakentamaan siihen tietyn ohjelmistotuotteen, kuten 3D-rakennuksen mallintamisen (BIM: Building ... +

Opiskelija oppii 3D-mallinnuksen matemaattisista perusteista. Opiskelija oppii rakentamaan siihen tietyn ohjelmistotuotteen, kuten 3D-rakennuksen mallintamisen (BIM: Building Information Modeling). He kohtaavat tosiasian, että alle 5% tällaisesta sovelluksesta käsittelee 3D-mallinnusta, kun taas loput 95% on välttämätön käyttökelpoisen sovelluksen saamiseksi. -
Kurssit
Englanti
Syys 2021
 
COCO - Escuela Europea para la Comunicación y Las Artes Visuales
Alicante, Espanja +1 Lisää

Opit kehittyneempiä näkökohtia maailmankuulun mallinnustyökalu.

Opit kehittyneempiä näkökohtia maailmankuulun mallinnustyökalu. -
Kurssit
Osa-aikainen
48 tuntia
Espanjalainen
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä