Filter
Kurssit
Kolumbia

Vertaa kursseja Tekniikan alan opinnotssa Kolumbiassa 2019

Tietenkin on tutkimuksen tietystä aiheesta sisällä laajennettuna ja on perusta tutkinnon. Tyypillinen Kurssi sisältää luentoja, arvioinnit ja opetusohjelmia.

Tekniikalla tarkoitetaan kaikkea sitä koneiden, rakenteiden, työkalujen ja muiden esineiden suunnittelua, keksimistä, rakentamista ja kunnossapitoa, jota emme enää edes huomaa, niin arkinen osa elämäämme siitä on tullut. Prosessi toteutetaan yhdistelemällä empiirisille todisteille perustuvaa tietoa, matematiikkaa ja globaalia tietoisuutta.  

Kolumbia, virallisesti Kolumbian tasavallan, on yhtenäinen perustuslaillinen tasavalta, jossa kolmekymmentäkaksi yksiköt.

Suositut Kurssit Tekniikan alan opinnotssa Kolumbiassa 2019

Read More Read Less

2 Results in Tekniikan alan opinnot, Kolumbia

Other options within this field of study:
EAN University

TOIMIVALTUUKSIENSA kehittämät OPISKELIJAN: Ymmärtää ja hallita vaikutus Systems Engineering, jonka tarkoituksena on ratkaista ongelmia sosiaali-ja maailmanlaajuisesti. ... [+]

Suorittaville kurssi-Systems Engineering Virtual Academic

&nbsp

TOIMIVALTUUKSIENSA kehittämät OPISKELIJAN

1.. Ymmärtää ja hallita vaikutus Systems Engineering, jonka tarkoituksena on ratkaista ongelmia sosiaali-ja maailmanlaajuisesti.

2. Ymmärtää, analysoida ja kehittää käytännössä toimivia ratkaisuja ongelmiin, jotka liittyvät tietotekniikan infrastruktuurin, verkkojen ja tietojärjestelmien.

3. Ole yrittäjä, työtä tiiminä, oppia pysyvästi, ja kommunikoida tehokkaasti.

4. Tekemään päätöksiä tänään 's ympäristöön ottaen huomioon ammatti-näkökohdat ja yhteiskunnan tarpeisiin eettistä yhteydessä. ... [-]

Kolumbia Bogotá
January 2020
Full-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
EAN University

Ohjelma tuotantotekniikka, virtuaalisissa muodossa, on ensimmäinen ohjelma tarjotaan tätä välinettä Kolumbiassa, se pyrkii kouluttamaan ammattilainen yrittäjiä ... [+]

Tuotantotekniikka - Virtuaalinen

"Ohjelma tuotantotekniikka, virtuaalisissa muodossa, on ensimmäinen ohjelma tarjotaan tätä välinettä Kolumbiassa, se pyrkii kouluttamaan ammatillista yrittäjien asiantuntemusta suunnittelun, hallinnan ja valvonnan tuotantoprosessien haluavat parantaa tehokkuutta indikaattoreita, tehokkuutta ja tuottavuutta yrityksissä kansallisesti ja kansainvälisesti.

Koulutusalueet Tuotantoinsinööri ovat: Materiaalit ja tuotantoprosessit, tuotantojärjestelmät, laadunhallinta, turvatekniikkaan, ympäristö- ja automaatio.

Ohjelma on tiedekunnan kanssa mittavan akateemisen ja liiketoiminnan kokemus sekä vankka metodologinen koulutus, joka toimii edistäjänä oppimisprosessissa.... [-]

Kolumbia Bogotá
January 2020
Online
Lue lisää suomeksi