$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Osa-aikainen Kurssiopinnot Tapahtumahallintossa Afrikassa 2021/2022

Voit yleensä ottaa korkeakouluopintoihin, jos olet yli 18-vuotias. He opettivat säännöllisesti yliopistojen, korkeakoulujen ja ammatillisten järjestöjen kuten taidekouluissa tai maatalouden korkeakouluissa - joista lähes kaikki on omat sivustot. Voit saada erilaisia ​​taitoja, esimerkiksi tutkintotodistusten, kandidaatin tutkinnot, säätiö astetta ja jatkotutkintoja. Tapahtumien halli… Lue lisää

Voit yleensä ottaa korkeakouluopintoihin, jos olet yli 18-vuotias. He opettivat säännöllisesti yliopistojen, korkeakoulujen ja ammatillisten järjestöjen kuten taidekouluissa tai maatalouden korkeakouluissa - joista lähes kaikki on omat sivustot. Voit saada erilaisia ​​taitoja, esimerkiksi tutkintotodistusten, kandidaatin tutkinnot, säätiö astetta ja jatkotutkintoja.

Tapahtumien hallinta usein valvoa tapahtuman alusta loppuun. Tapahtumien hallinta ohjelmat tarjoavat käytännön taitoja sinun täytyy suunnitella ja toteuttaa suuren mittakaavan tapahtumia, jossa keskitytään projektinhallinnan tekniikoita ja viestintätaidot. 

Monet ohjelmat Afrikassa tapahtuu hyvin epätavallinen kulttuurin ja fyysisen ympäristön kuin useimmat opiskelijat ovat perehtynyt vanhaan hyvään. Come To Know sopeutua tähän elinoloja on osa hauskaa ja haaste elää siellä. Haasteena on henkinen, emotionaalinen ja fyysinen.

Pyydä lisätietoa Parhaat Osa-aikainen Moduuliopinnot Tapahtumahallintossa Afrikassa 2021/2022

Näytä vähemmän
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
Damelin Part Time
Johannesburg, Etelä-Afrikka +3 Lisää

Ohjelman kesto on 50 tuntia ja opetusta on face-to-face. Jokainen Damelin kampuksella on erilainen opetusta aikataulu. Ohjelmat on tarjolla viikolla, iltaisin tai lauantaisin.

Ohjelman kesto on 50 tuntia ja opetusta on face-to-face. Jokainen Damelin kampuksella on erilainen opetusta aikataulu. Ohjelmat on tarjolla viikolla, iltaisin tai lauantaisin. -
Kurssit
Osa-aikainen
50 tuntia
Helmi 2022
Kampus
 
Damelin Part Time
Johannesburg, Etelä-Afrikka +3 Lisää

Tämä ohjelma kokous-, näyttely-ja Event Management on sertifioitu Damelin akateeminen johtokunta.

Tämä ohjelma kokous-, näyttely-ja Event Management on sertifioitu Damelin akateeminen johtokunta. -
Kurssit
Osa-aikainen
60 tuntia
Helmi 2022
Kampus
 
Damelin Part Time
Johannesburg, Etelä-Afrikka +3 Lisää

Tämä ohjelma Lasten Party Suunnittelu on sertifioitu Damelin akateeminen johtokunta.

Tämä ohjelma Lasten Party Suunnittelu on sertifioitu Damelin akateeminen johtokunta. -
Kurssit
Osa-aikainen
50 tuntia
Helmi 2022
Kampus