19 Kurssi Ohjelmat sisään Sveitsi for 2024

Kurssi Ohjelmat sisään Sveitsi for 2024Filter
    • Lausanne, Sveitsi

    Täysaikainen

    5 päivää

    Sekoitettu, Kampuksella

    Englanti

    AISTS urheilutapahtuma- ja organisaatioseminaari (SEMOS) -moduuli tarjoaa yleiskatsauksen tärkeimmistä tehtävistä, joita ihmiset tarvitsevat menestyksekkäästi suunnittelemaan, kommunikoimaan ja toimimaan järjestettäessä urheilutapahtumia.

    • Lugano, Sveitsi

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Haluatko... seikkailua ja tutkimusta? Monikulttuurinen sitoutuminen? Henkilökohtainen kasvu? Laajennettu Horisontti? Liity kanssamme välivuoteen Sveitsiin, elämän seikkailuun!

    • Lausanne, Sveitsi
    • Passugg, Sveitsi
    • + 1 more

    Täysaikainen

    7 päivää

    Sekoitettu, Kampuksella

    Ranskan kieli, Englanti

    • Bern, Sveitsi

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 viikko

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti

    WTI Winter and Summer Academies käsittelee kauppa- ja investointilainsäädännön ja -politiikan huippuluokan kysymyksiä. Ne on tarkoitettu yksityisen ja julkisen sektorin ja kansalaisyhteiskunnan ammattilaisille sekä korkeakouluopiskelijoille.

    • Lausanne, Sveitsi

    Täysaikainen

    3 päivää

    Kampuksella

    Englanti

    Majoitusalan yrittäjät ja johtajat ympäri maailmaa tutkivat epätavallisia konsepteja avatakseen uusia kasvualueita. Nämä ideat hämärtävät vieraanvaraisuuden, vähittäiskaupan ja median välisiä rajoja, aina muotibrändinä toimivasta japanilaisesta hotellista musiikkiaan luovaan pariisilaiseen kahvilaan. Samaan aikaan teknologinen kehitys, muuttuva kuluttajakäyttäytyminen ja sääntelyn purkaminen saavat alan toimijat arvioimaan uudelleen arvolupauksensa ja siirtymään pidemmälle kuin perinteiset roolinsa majoitus- ja ruokailupalvelujen tarjoajana. Nämä muutokset tarjoavat uskomattoman mahdollisuuden ravintola- ja ruoka- ja juomayrityksille. Tämän kurssin tavoitteena on antaa sinulle tiedot näiden mahdollisuuksien ymmärtämiseen ja niiden luottavaiseen hyödyntämiseen kehittämällä ja toteuttamalla innovatiivisia konsepteja olemassa oleville yrityksille tai uusille hankkeille.

    • Lausanne, Sveitsi

    Täysaikainen

    3 päivää

    Kampuksella

    Englanti

    Luksusmarkkinat ovat hyvin spesifiset ja edellyttävät markkinointistrategian tarkkaa määrittelyä menestyäkseen. Tällä kurssilla kehität tietotaitojasi ja taitojasi näille markkinoille kolmessa vaiheessa. Ensin opit säännöt ja ominaisuudet, jotka määrittelevät luksusbrändit ja kuinka ne eroavat premium- tai muotimerkeistä. Toisessa osassa opit tekemään strategisia valintoja brändäyksen ja viestinnän suhteen eri toimialoilla. Lopuksi opit, kuinka arvostaa luksusbrändien haasteita ja vastata niihin.

    • Greensboro, NC, Yhdysvallat
    • Davos, Sveitsi
    • + 6 more

    Osa-aikainen

    5 päivää

    Kampuksella

    Opit jatkuvaan kehittämiseen laaja arviointi, ryhmäkeskusteluja, itsetutkiskeluun, pienryhmätoimintaa ja henkilökohtainen valmennus.

    • Zürich, Sveitsi

    Kampuksella

    Intensiivikurssi on nopein tapa saavuttaa aiot oppimistavoitteesi. Nopean oppimisen edistymisen saavuttamiseksi työskentele pienissä, huolellisesti muodostetuissa, vain 3-6 hengen miniryhmissä.

    • Fribourg, Sveitsi

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Executive CAS antaa osallistujille analyyttinen, toimiva ja vuorovaikutustaidot ovat tarpeen menestystä yhä monimutkaisempia ja globaali ICT

    • Midland, Yhdysvallat
    • Troy, Yhdysvallat
    • + 1 more

    Osa-aikainen

    Kampuksella

    University College tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden täydentää opintojaan työpaikalla. Järjestelyt ovat välillä Northwood yliopisto ja työnantaja.

    • Online Switzerland

    Osa-aikainen

    10 viikkoa

    Etäopiskelu

    Englanti

    Kehitä johtamis- ja johtamistaitojasi luodaksesi positiivisen vaikutuksen organisaatioosi avoimen yliopiston avulla.

    • Basel, Sveitsi

    Sekoitettu

    Englanti

    3-12 kuukauden vierailija tutkijaohjelman päätavoitteena on parantaa tai päivittää osallistujien akateemisia ja organisatorisia tutkimustaitoja ja valmistaa heitä parempaan tulevaan koulutus- tai työelämään. Vierailijatutkijana osallistuminen voi auttaa sinua kehittämään suunnitellun liikeidean tai projektiehdotuksen tai tutkimuspapereita viikoittaisen perusvalvonnan, kuulemisen, ohjauksen ja tutkimuksen avulla. VRP-ohjelma on loistava valinta vahvistaa tutkijan tietämystä hakea tulevaa Ph.D. ohjelmia, joilla on tuoreita tutkimustaitoja, tai liittyä eri instituutioihin ammattitutkijana tai asiantuntijana (eri valtioiden järjestöt, INGO: t, parlamentti, tutkimuskeskukset, ajatushautomo-instituutiot, yliopistot ja asiaankuuluvat työpaikat) tai ammatillisena kouluttajana / luennoitsijana. Tutkijoiden toiveista riippuen osallistuminen VRP-ohjelmaan ja yhteistyö esimiehen kanssa on mahdollista joko kampuksella tai verkossa. Tänään IPD isännöi tutkijoita Nigeriasta, Costa Ricasta, Sveitsistä, Yhdysvalloista, Kamerunista, Thaimaasta, Portugalista, Ruandasta, Kiinasta, Nepalista, Kanadasta, Meksikosta, Kirgisiasta ja Kolumbiasta. Alla on joitain IPD-vierailijatutkijoiden kirjallisia hanke-ehdotuksia ja tutkimuspapereita.

    • Fribourg, Sveitsi

    Kampuksella

    Englanti

    Perustamisestaan lähtien AMI on toivottanut tervetulleeksi kymmeniä perustutkinto-opiskelijoita ympäri maailmaa, jotka ovat ilmaisseet halunsa tutustua huippuosaamisen tutkimusympäristöön, saada "kätensä likaantumaan" ja osallistua tutkimusprojekteihimme sekä sammuttamaan tiedonjanonsa. nanomateriaalien valtakunta. Lyhytaikaiset harjoittelupaikat ovat ihanteellinen ponnahduslauta tutkimuksen maailman löytämiseen, ja AMI on sitoutunut tarjoamaan opiskelijoille huippuluokan ympäristön, joka kutittaa heidän uteliaisuuttaan ja innostaa uraansa. Vuonna 2011 perustettu kesäharjoitteluohjelma tarjoaa perustan tällaisille harjoittelupaikoille. Ohjelmaa hallinnoi nyt NCCR Bio-Inspired Materials.

    • Zürich, Sveitsi

    Kampuksella

    Englanti

    Nykyään ei riitä, että työskentelet vain ahkerasti ja ansaitset rahaa. Sinun on myös laitettava ansaitut rahasi toimimaan niin, että se vie sinut polulle kohti haluamaasi rikkautta ja turvallisuutta. Olennainen osa menestystä nykypäivän kilpailuympäristössä on taloudellinen osaaminen. Ilman sitä useimmat kamppailevat tehdäkseen tärkeät strategiset ja päivittäiset päätökset, joiden avulla he voivat kerätä varallisuutta. Swiss eLearning Institute varallisuudenhoitokurssi on kattava rahoitusohjelma, joka aloitetaan asettamalla kolme kriittistä käsitettä: rahoitussuunnittelu, velka ja säästöt. Kurssilla tarkastellaan sitten edistyneitä aiheita, kuten verovelat ja vakuutuskysymykset. Opi sijoittamaan viisaasti, mukaan lukien sijoittaminen rahastoihin, eläketileihin, verotettaviin tileihin, koulukustannuksiin, kiinteistöihin, vakuutuksiin ja muuhun. Arvioi älykkäästi taloudellinen terveytesi ja suunnittele taloudelliset tavoitteet tällä kurssilla. Valitse Swiss eLearning Institute varallisuudenhallintakurssi ja siirry kohti taloudellista vakautta ja menestystä tänään.

    • Zürich, Sveitsi

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    Etäopiskelu

    Englanti

    Leading at the Edge on 5 päivän johtajuuden kehittämismatka, joka altistaa sinut haastaville, kokeellisille ja muuttuville kokemuksille ja simulaatioille. Sen avulla voit tutkia, kuka olet varmana perusjohtajana, ravitsemalla, kehittämällä, muuttamalla ja kasvamalla johtamispotentiaaliasi johtaaksesi tehokkaasti muita ja itseäsi. Tämän motivoivan matkan avulla voit vaikuttaa positiivisesti tulevaisuuteen paitsi elämässäsi ja tiimissäsi, myös organisaatiossasi ja asiakkaillesi. Tutki henkilökohtaista johtamistyyliäsi, hanki työkaluja ja tekniikoita hyödyntääksesi koko potentiaalisi ja ohjelmoidaksesi mielesi menestykseen.