ACADEMICCOURSES.FI

Vertaa kursseja Sisustussuunnittelussa Italiassa 2019/2020

Viittaa tietysti erikoistunut opinto-ohjelmaan. Se tapahtuu yleensä kampuksella, mutta voidaan toimittaa verkossa. Kurssit ovat suosittuja ihmisiä, jotka haluavat saada erityistä tietämystä yksi aihe.

Alalla sisustuksessa yhdistyvät tekninen osaaminen luovia vision luomiseksi työ- ja asuintilojen asuinalueilla tai kaupallinen rakenteita. Sisustussuunnittelija tuo suunnittelun käsitteitä ja toiminnalliset tarpeet toteutumaan parantaa tahansa sisätiloissa.

Virallisesti kutsutaan Italian tasavalta, maa löytyy Etelä-Euroopassa. Maan virallinen kieli on italia ja kulttuurin rikas pääkaupunki on Rooma. Monet maailman 's vanhimmista yliopistoista sijaitsevat Italiassa, erityisesti Bolognan yliopisto (perustettu vuonna 1088). On kolme Superior tutkijakoulujen kanssa "yliopiston status ", kolme tutkimuslaitosten kanssa tilan Jatko Colleges, joka toiminto jatko-ja jatko-tasolla.

Suositut Kurssit Sisustussuunnittelussa Italiassa 2019/2020

10 tulosta kohteessa Sisustussuunnittelu, Italia Filter

Italian sisustus- ja huonekalusuunnitteluvuosi - syksyn saanti

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Kampus Full-time 1 vuosi Request Info Italia Firenze

Sisustus- ja huonekalusuunnittelun junien suunnitteluvuosi Suunnittelija, joka on erikoistunut huonekaluihin, pystyi sekä luomaan että hallitsemaan koko avaruusjärjestelyyn ja sisustukseen keskittyvän hankkeen suunnitteluprosessia. Koulutuspolku toimii yksilön muotoilun herkkyyden, henkilökohtaisen ilmaisukielen rakentamisen, monitieteisen kulttuurin hankinnan, joka yhdistää teoreettiset ja käytännön näkökohdat.

Sisustussuunnitelma - keskittyminen vähittäis- ja kaupallisille tiloille - syksyn lukukausi

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Kampus Full-time 4 kuukautta Request Info Italia Firenze

Ohjelma tarjoaa suunnittelunäkymän sisätiloihin ja sisustukseen erilaisissa liiketoimintaympäristöissä ottaen huomioon asiakkaan tarpeet ja käyttäytyminen. Käyttäjäskenaariotutkimusten avulla voit ymmärtää nykyaikaisen elämäntavan ja muotoilun arvojen väliset suhteet ja korostaa alan uusia suuntauksia.

Suunnittelun perusteet - kevään lukukausi

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Kampus Full-time 4 kuukautta Maaliskuu 2020 Italia Firenze

Kevään lukukauden Johdatus muotoiluun kautta koet suunnittelumenetelmän, oppimisen suunnittelemaan asuintilojen sisätiloja, ennen kotimaisten tilojen analysointia ja alkuperäisen käsitteen kehittämistä, 2D-näkymään ja mallien toteutukseen asti. määrittele idea ja tarkista sen voimassaolo.

Kansainvälinen lyhyt kurssi sisätiloissa

STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School
Kampus Full-time Part-time 1 lukukausi Request Info Italia Firenze + 1 lisää

Herää kauneuteen. Uusi käsite sisustus- ja huonekalujen suunnittelukoulusta. Näiden kurssien ominaispiirre on, että akateeminen teoria yhdistetään käytännön työpaikoilla. Suunnittelukoulun uusi käsite. Näiden kurssien ominaispiirre on, että teoria yhdistetään käytännön työpaikoilla.

Semesterikurssi sisustuksessa

STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School
Kampus Full-time 1 - 2 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Italia Firenze

Herää kauneuteen. Sisustussuunnittelun mestarin uusi käsite. Näiden kurssien ominaispiirre on, että akateeminen teoria yhdistetään käytännön työpaikoilla. Voimakas ja poikkeuksellinen kokemus Made in Italy, jossa sinua ympäröi Design 360 °: ssa oppituntien, laboratorioiden ja erilaisten töiden kautta.

Akateeminen vuosi sisustussuunnittelussa

STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School
Kampus Full-time Part-time 1 - 2 vuotta Avoin ilmoittautuminen Italia Firenze + 1 lisää

Herää kauneuteen. Uusi käsite sisustus- ja huonekalujen suunnittelukoulusta. Näiden kurssien ominaispiirre on, että akateeminen teoria yhdistetään käytännön työpaikoilla. Tämä osa Firenzen suunnittelukoulustamme tuo opiskelijoille suoran yhteyden sisustuksen todellisuuteen. Opiskelijat osallistuvat todelliseen projektiin yrityksessämme.

Sisustus- ja tilasuunnittelu - Syyslukukausi

IED – Istituto Europeo di Design Milan
Kampus Full-time 15 viikkoa Request Info Italia Milano

Fall Interior and Spatial Design Fall-lukukausi mahdollistaa osanottajien hankkivan sisustussuunnittelussa käytettävät perustiedot ja taidot.

Sisustussuunnittelun kurssi - Akateeminen vuosi - Syksyn saanti

IED – Istituto Europeo di Design Milan
Kampus Full-time 30 viikkoa Request Info Italia Milano

Sisustussuunnittelun alalla on viime vuosina kehittynyt jatkuvasti, joten alan ammattilaisten on oltava joustavampia ja koskettava uutta teknologiaa, menetelmiä ja materiaaleja. Interior Design Academic -ohjelman kautta opiskelijat saavat syvällisen ja käytännöllisen esityksen italialaiselle suunnittelulle ja Made in Italy -konseptille kiinnittäen erityistä huomiota nykyaikaisiin suuntauksiin, kun heillä on kaikki tarvittavat välineet tämän alan käyttöön. Opiskelija oppii suunnittelemaan sisätiloja sekä kaupalliseen että asumiskäyttöön, alkuperäisestä konseptista ja ensimmäisestä luonnoksesta 3D-näkymään sekä ymmärtämään julkisen tilan mallia. Lisäksi kurssi kehittää opiskelijoiden tietoisuutta väreistä, muodoista ja muodoista ja antaa heille tarvittavat taidot valita sisätilat. Ohjelma on rakennettu Italian suurimpien kansainvälisten näyttelyiden ympärille, jotka antavat tietoa nykyaikaisimmista suuntauksista ja ovat lähtökohtana laaja-alaisemmasta keskustelusta suunnittelusta ja sen nykyisestä kielestä: muodollisesta ja ilmaisevasta.

Intensiivisen 1-vuoden sisäisen ja vähittäismyynnin kurssi

Accademia del Lusso
Kampus Full-time 1 vuosi Request Info Italia Milano

Intensiivikurssit sisustuksessa

Sisustus kurssi

In Florence Academy
Kampus Full-time Part-time 1 - 8 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Italia Firenze + 1 lisää

Kurssi on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita sisustus ja jotka haluavat ymmärtää teknisiä ja koottavat näkökohtien sisätiloihin, menetelmiä, jossa kehitetään käsitettä projektin ja sen asianmukainen edustus. Lähestymistapa ei ole ainoastaan ​​tekninen, vaan luova, taiteellinen ja intuitiivinen.