ACADEMICCOURSES.FI

Vertaa kursseja Sisustussuunnittelussa Iso-Britanniassa 2019/2020

Tietenkin on tutkimuksen tietystä aiheesta sisällä laajennettuna ja on perusta tutkinnon. Tyypillinen Kurssi sisältää luentoja, arvioinnit ja opetusohjelmia.

Sisustus perustuu taitoja löytyy muiden tieteenalojen, kuten arkkitehtuuri, tekstiilit, graafinen suunnittelu ja kuvataiteen, muoti ja tuottaa ilmapiiri, joka rikastuttaa ja toiminnan. Opiskelijat työskentelevät tuottaa sisätilat, jotka ovat visuaalisesti ja tactilely houkutteleva ja käsitellään käytön ja varastoinnin tarpeisiin.

Koulutus Yhdistyneessä kuningaskunnassa on siirretty asian kunkin maan Yhdistyneen kuningaskunnan, joilla on erilliset järjestelmät eri hallitukset: Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on vastuussa Englannin ja Skotlannin hallitus, Walesin hallituksen ja Pohjois-Irlannin Executive vastaavat Skotlannissa , Walesin ja Pohjois-Irlannin osalta.

Suositut Kurssit Sisustussuunnittelussa Iso-Britanniassa 2019/2020

8 tulosta kohteessa Sisustussuunnittelu, Yhdistynyt kuningaskunta Filter

Ohjelmat sisustus

Inchbald School of Design
Kampus Full-time 1 vuosi Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Laatu sisustus kurssien Inchbald kuitataan koko sisustus ammateissa. Niistä valmistuneista monia "ensimmäisen sarjan suunnittelijat hetkellä työskentelee koti- tai kaupallisessa sisustus. Opiskelu sisustus kurssin Inchbald School of Design, riippumatta tasosta tai kestosta, on haastava ja miellyttävä kokemus.

Alkeiskurssi vuonna VectorWorks

Kensington and Chelsea College
Kampus Part-time 5 viikkoa Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Tämä kurssi on vasta-alkajille, joilla ei ole kokemusta Vectorworks. Tämä 5 viikkoa alkeiskurssi tutustuttaa sinut parhaat käytännöt ja lähestymistavat työskentelevät Vectorworks. Jokainen 2,5 tunnin istunto kattaa seuraavat:

Väli- VectorWorks

Kensington and Chelsea College
Kampus Part-time 5 viikkoa Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Tässä 5 viikon kurssi on oppijoille haluavat lisätietoja 2D Vectorworks. Kannattaa suorittanut Aloittelijan kurssi Vectorworks, on tekninen piirustus taitoja ja tietoteknisten taitojen jo olemassa. Jokainen 2,5 tunnin istunto kattaa seuraavat:

Edennyt VectorWorks sisustus

Kensington and Chelsea College
Kampus Part-time 5 viikkoa Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Tässä 5 viikon kurssi on oppijoille haluavat oppia 3D Vectorworks. Kannattaa suorittanut 2D Intermediate Vectorworks kurssi. Jokainen 2,5 tunnin istunto kattaa seuraavat:

Johdatus sisustus

Kensington and Chelsea College
Kampus Part-time 8 viikkoa Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita Sisustussuunnittelu, oppia peruselementit kuinka: kartoittaa välilyönti valitse värejä ja materiaaleja, oppia tekniset ja vapaan käden piirustus, tuottaa mielialan ja näytteen levyt ja valmistella salkun työn tuloa kehittyneempiä kurssit.

Kurssi sisustuskoristeluneuvonta

International Career Institute
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

ICI antaa sinulle mahdollisuuden oppia sisustus- ja suunnittelu kätevästi ja nopeasti. Vielä tärkeämpää on, opit kaikki tarvittavat taidot menestyvät alalla, koska meidän kurssi on kehitetty ylistämä alan ammattilaisten.

Feng Shui -suunnittelun kurssi - CPD

International Open Academy
Online Full-time Part-time 60 päivää Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Luo kotisi harmoniaa ja parantunut onnellisuus järjestämällä huoneita huolellisesti lisäämään niiden positiivista energiaa.

Home Makeoverin kurssi - CPD Accredited

International Open Academy
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Tämän kurssin tietämyksen avulla voit muuttaa kotisi unelmakunnallesi paljon vähemmän kuin aiot ajatella. Aluksi päivitys- ja remodeling-lukujen avulla voit tutustua sisustuksen, kunnostuksen ja yksinkertaisten korjausten perusteisiin.