close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa Kurssia Sisustusarkkitehtuurissa

Kun haet kurssia, se voi olla johdannossa aiheeseen tai syvemmälle tarkastelemaan yhtä sivukonttoria aiheessa. Kurssit kestää muutamasta viikosta koko lukukaudeksi ja voivat olla verkossa tai luokkahuoneessa. Mikä on sisäisen arkkitehtuurin kurssi? On olemassa muutamia eri suuntiin, kuten kurssi voi kestää, mukaan lukien rakenteellinen eheys, värinkorjaus ja ihmispsykologia. Voit viett… Lue lisää

Kun haet kurssia, se voi olla johdannossa aiheeseen tai syvemmälle tarkastelemaan yhtä sivukonttoria aiheessa. Kurssit kestää muutamasta viikosta koko lukukaudeksi ja voivat olla verkossa tai luokkahuoneessa.

Mikä on sisäisen arkkitehtuurin kurssi? On olemassa muutamia eri suuntiin, kuten kurssi voi kestää, mukaan lukien rakenteellinen eheys, värinkorjaus ja ihmispsykologia. Voit viettää aikaa opiskella, miten erilaiset materiaalit toimivat erilaisten huoneiden luomiseksi, painoasteet tukeviksi ulkoasuiksi tai miten värit, huonekalut ja kasvit luovat tasapainoa huoneeseen. Joissakin kursseissa käydään läpi, miten huoneiden ulkoasu voi vaikuttaa huoneen käyttäjiin, tai kuinka tehokkaasti ihmiset kulkevat huoneen läpi.

Luovuus, organisaatio ja yksityiskohtien huomio ovat kaikki mahdolliset taidot, joita voit oppia sisätilakurssikurssilla. Organisoidut voivat auttaa sinua tekemään enemmän päivässä, kun taas luovuus ja yksityiskohtien huomio ovat hyviä taitoja ongelmien ratkaisemiseen.

Kun suunnittelet budjettisi yhden tai useamman kurssin suorittamiseen, tarvitset tietoja koulusta ja tarvittavista tarvikkeista. Muut tekijät, jotka vaikuttavat kurssin kustannuksiin, ovat verkko- tai henkilötietojen kertyminen ja kuinka kauan opintojakso on valmis.

Tavallisimmat työtehtävät, joita voit saada sisustussuunnittelun kurssin suorittamisen jälkeen, ovat sisustussuunnittelija, toimistotalo ja rakennuttaja. Tähän kurssiin saatua tietämystä voidaan soveltaa tilan sisustamiseen, rakentamiseen tai sisustamiseen. Tietyt yritykset, jotka palkkaavat jonkun tämän tietämyksen, ovat arkkitehtitoimistot, hotellit, toimistorakennukset ja uudisrakentamisen urakoitsijat.

Sisustusarkkitehtuuri on yleinen aihe monissa kouluissa, erityisesti taiteen tai tekniikan ohjelmissa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro
Rio de Janeiro , Brasilia

Johtaa opiskelijaa sellaisten tilojen suunnitteluun, joissa valon ja materiaalin välinen vuorovaikutus ajaa suunnitteluprosessia ja projektin rakentamista. Valo on rytmin, ava ... +

Johtaa opiskelijaa sellaisten tilojen suunnitteluun, joissa valon ja materiaalin välinen vuorovaikutus ajaa suunnitteluprosessia ja projektin rakentamista. Valo on rytmin, avaruusjärjestelmän ja tilojen tunnelman jäsentävä elementti. -
Kurssit
Osa-aikainen
14 kuukautta
Portugalin kieli
Huhti 2021
15 Maalis 2021
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä