close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät Osa-aikainen Kurssiopinnot Saksan intensiivikurssissa Itävallassa 2021

On satoja kansallisesti tunnustettu ammattipätevyys ja koulutus kursseja maailman johtava koulutuksen järjestäjien kanssa. Kurssin tavoitteet pitäisi johtaa opetusmenetelmiä ja opiskelijoiden kiinnostusta. Intensiivinen Saksan viittaa imeytyy ja intensiivisen tutkimuksen Saksan, tyypillisesti yli lyhyessä ajassa. Opiskelijat tässä ohjelmassa käytännössä puhuu saksaa, kirjoittaminen sak… Lue lisää

On satoja kansallisesti tunnustettu ammattipätevyys ja koulutus kursseja maailman johtava koulutuksen järjestäjien kanssa. Kurssin tavoitteet pitäisi johtaa opetusmenetelmiä ja opiskelijoiden kiinnostusta.

Intensiivinen Saksan viittaa imeytyy ja intensiivisen tutkimuksen Saksan, tyypillisesti yli lyhyessä ajassa. Opiskelijat tässä ohjelmassa käytännössä puhuu saksaa, kirjoittaminen saksaksi, ja lukeminen saksalaista kirjallisuutta parantaakseen kielitaitoaan.

Jos olet ajatellut edistää oman koulutuksen laitos, jossa akateemisen huippuosaamisen on kiinni niin Itävalta on paras kohde. Nämä laitokset ovat tutkimusyritys jolloin opiskelijat voivat saada ideoita siitä, miten ratkaista tosielämän ongelmia.

Pyydä lisätietoa Parhaat Osa-aikainen Moduuliopinnot Saksan intensiivikurssissa Itävallassa 2021

Näytä vähemmän
format_list_bulleted Suodattimet
Deutschinstitut.at
Wien, Itävalta

Vakiintuneita saksalaisia intensiivikurssit kattavat kaikki tasot A1: stä Cl: hen. Paras tapa oppia saksaa perusteellisesti, joka päivä, 5 päivää viikossa!

Vakiintuneita saksalaisia intensiivikurssit kattavat kaikki tasot A1: stä Cl: hen. Paras tapa oppia saksaa perusteellisesti, joka päivä, 5 päivää viikossa! -
Kurssit
Osa-aikainen
Loka 2021
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä