$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Kurssiopinnot Ruokatieteetssa Euroopassa 2022

Kurssien vetäjät ovat päteviä ammattilaisia, ja niillä joko hankitaan uutta tietoa tietystä oppiaineesta tai valmennetaan käytännön tilanteisiin. Kurssien pituus, laajuus, sisältö ja kesto voivat vaihdella hyvinkin huomattavasti.Ruokakulttuurin opinnoissa perehdytään ruuan esillepanoon ja valmistamiseen. Aihetta opiskelevat suorittavat usein myös ravitsemustieteeseen ja elintarviketi… Lue lisää

Kurssien vetäjät ovat päteviä ammattilaisia, ja niillä joko hankitaan uutta tietoa tietystä oppiaineesta tai valmennetaan käytännön tilanteisiin. Kurssien pituus, laajuus, sisältö ja kesto voivat vaihdella hyvinkin huomattavasti.

Ruokakulttuurin opinnoissa perehdytään ruuan esillepanoon ja valmistamiseen. Aihetta opiskelevat suorittavat usein myös ravitsemustieteeseen ja elintarviketieteeseen liittyviä kursseja sekä kursseja, joilla valmistetaan ruokaa.

Kaikkiaan on yli 4000 Korkeakoulujen Euroopassa tarjotaan monenlaisia ​​kursseja kandidaatin, Masters ja tohtorin tasolla. Kun yhä enemmän näitä järjestöjä, jotka tarjoavat Englanti kuin opetuskieli ainakin joidenkin koulutusohjelmien, yliopistot Euroopassa ovat nyt laadukkaampia kuin koskaan ennen. Euroopan yliopistot tarjoavat ystävällistä ulkomaisille opiskelijoille ja antaa tietenkin tietoa, joka vastaa heidän ammattinsa on nykypäivän maailmanlaajuisen kysynnän.

Näytä kaikki Kurssiopinnot Ruokatieteetssa Euroopassa 2022

Näytä vähemmän
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Culinary Institute Kul IN
Sisak, Kroatia

Tämä intensiivinen kahden kuukauden moderni leivonnaisten ja makeisten kurssi on suunniteltu antamaan opiskelijoille vakaa perusta ja edistykselliset tekniikat pyrkiville leiv ... +

Tämä intensiivinen kahden kuukauden moderni leivonnaisten ja makeisten kurssi on suunniteltu antamaan opiskelijoille vakaa perusta ja edistykselliset tekniikat pyrkiville leivonnaiskokkeille. Pieni luokkakoko antaa kokeneille professori-kokkeillemme mahdollisuuden antaa opiskelijoille paljon yksilöllistä huomiota ja henkilökohtaista palautetta. Opiskelijat viettävät 80% luokan ajasta käytännön kokemuksen saamiseksi keittiössä. Kurssi kattaa leipomo- ja konditoriatuotteet, makeat ja suolaiset leivonnaiset sekä perus- italialaiset ja ranskalaiset leivonnaiset. Lisäksi opiskelijat perehdytetään viinipariin ja liikkeenjohtoon, ja he voivat valita harjoittelupaikkansa eliittiravintolassa, hotellissa tai leipomossa. -
Kurssit
Täyspäiväinen
2 kuukautta
Englanti, Italialainen
17 Loka 2022
26 Elo 2022
Kampus
 
International Career Institute
Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

ICI: n catering ja ruoanlaitto tietenkin muuttuu intohimosi osaksi erittäin täyttää ammatti! Monet ihmiset ovat mukana syöminen niiden säännöllinen toiminta onko myönteisesti ... +

ICI: n catering ja ruoanlaitto tietenkin muuttuu intohimosi osaksi erittäin täyttää ammatti! Monet ihmiset ovat mukana syöminen niiden säännöllinen toiminta onko myönteisesti henkilökohtaiseen tai ammatillisia suhteita. -
Kurssit
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
40 - 156 viikkoa
Englanti
Online
 
Ferrières
Ferrières-en-Brie, Ranska

Tämän kurssin harjoittelija laajentaa teoreettisia tietojaan ja käytännön taitojaan leivonnaisissa ja leivonnassa. Hän opastaa leivänvalmistuksen perustekniikoita ja sekä stan ... +

Tämän kurssin harjoittelija laajentaa teoreettisia tietojaan ja käytännön taitojaan leivonnaisissa ja leivonnassa. Hän opastaa leivänvalmistuksen perustekniikoita ja sekä standardinmukaisia että moderneja viennoiserie-menetelmiä sekä sen tuotantoon johtavia kanavia sekä oppii olemaan itsenäistä. Tavoite: Valmista ja leivo erilaisia leipiä (klassinen leipä, ravintolaleipä, buffetleipä, erikoisleipä) Tee ja leipo erilaisia leivonnaisia (croissanteja, pains au chocolat, lehtileipiä, buffet-luomuksia, luovia ja koristeltuja leivonnaisia, boutique-leipomo versus ravintolaleipomo jne.) Hallitse esivalmistelut (vaivaaminen, käyminen, hapatus, taittaminen, kauliminen, muovaus) Tunnista kansainväliset kulttuurit leiväntuotannon mukaan Ymmärrä leivän kulutuksen sosiaaliset vaikutukset Tunnista laitteet ja opi käyttämään niitä Luokittele elintarvikkeet ja lisäaineet Tunnista elintarvikkeiden laatukriteerit Valitse tiettyyn tuotantoon parhaiten sopivat tuotteet Ymmärrä vilja-jauho-leipä toimitusketju Kehitetään ammatillista uskottavuutta ja tehokkuutta (ammattimainen gastronominen kulttuuri, hyvät käytännöt palvelun erinomaisuudesta, kenttävierailut). Järjestää erilaiset varasto- ja tuotantotilat (tilojen suunnittelu, keskeiset ergonomiastandardit, elintarvikkeiden käsittely- ja säilytystavat, erilaiset piirit) Noudata terveys- ja turvallisuusstandardeja (tunnista hyvät hygieniakäytännöt, jotka takaavat työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuuden, osaa tulkita ja soveltaa keskeisiä määräyksiä päivittäisessä käytännössä, ylläpitää ammattitiloja siivous- ja desinfiointitoimenpiteiden avulla) Pedagoginen menetelmä: Oppia Ymmärtää Harjoitella Arvioida Ohjaus Leivonnainen Taikinat (murustaikina, makea taikina) Voiteet (voikerma, Crème Anglaise, leivonnaiset…) Lehtitaikina (käänteinen lehtitaikina, perinteinen) Choux-leivonnaiset (Eclair, Religieuse, Saint Honoré, Paris Brest, petits fours) Modernit tortut (suklaa, marenki rahka, hedelmätorttu) Viennoiserie-kurssi Croissant, Suklaacroissant, Kouglof, Briossi, lehtitaikinabrossi Leivänvalmistuskurssi Klassinen patonki, Perinteinen patonki, Maalaisleipä, Täysjyväleipä, Pain Brié, Hapanleipä, Ruisleipä, Spelttileipä, Täysjyväleipä; Ciabatta Pääsyvaatimukset Tämä todistuskurssi on avoin 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille hakijoille, jotka haluavat syventää kokemustaan ja laajentaa taitojaan, tai niille, jotka ovat siirtymässä toiselle osaamisalueelle ja joilla ei ole tavallista akateemista taustaa. Jos haluat hakea tähän ohjelmaan, luo ystävällisesti verkkoprofiili, lataa CV:si, saatekirjeesi ja kopio henkilökortistasi. Haastattelu akateemisen lautakuntamme kanssa sovitaan, kun olemme käsitelleet tiedostosi. Uranäkymät Mahdollisuus integroida leivontatiimi -
Kurssit
Täyspäiväinen
3 kuukautta
Englanti, Ranskalainen
04 Loka 2022
04 Syys 2022
Kampus
 

Ansaitse stipendi, jonka arvo on jopa 10 000,00

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin.
EHL Hospitality Business School
Lausanne, Sveitsi +3 Lisää

Liity muiden opiskelijoiden joukkoon saadaksesi mullistava kokemus ja avaa mielesi monipuolisille uramahdollisuuksille vieraanvaraisuuden, matkailun, viihteen, luksusbrändien, ... +

Liity muiden opiskelijoiden joukkoon saadaksesi mullistava kokemus ja avaa mielesi monipuolisille uramahdollisuuksille vieraanvaraisuuden, matkailun, viihteen, luksusbrändien, huipputekniikan ja monien muiden parissa. EHL Academy esittelee sinut trendeihin ja teknologioihin, jotka muokkaavat tulevaisuutta hotelli- ja palveluteollisuuden esimerkkien perusteella. Kaiken kaikkiaan hankit vahvan perustan liiketoimintatiedolle ja hyödyllisen joukon pehmeitä taitoja tulevaa akateemista ja ammatillista menestystä varten. Valmistaudu erottumaan joukosta Kehitä uusia taitoja Käytännön toiminnot ja vuorovaikutteiset työpajat kehittävät tulevaisuuden työn arvokkaimpia taitoja: pehmeitä taitoja! Harjoittele kulttuuritietoisuuttasi, analyyttistä ajattelua, ryhmätyötaitojasi ja kommunikaatiotaitojasi ja rakenna yhteistyöhön perustuvaa ajattelutapaasi. liikeidea Sinut esitellään majoitusliikkeen johtamisen sisäiseen toimintaan. Ryhmäprojektien ja todellisten tapaustutkimusten avulla kehität vahvan perustan liiketoimintatiedolle sekä johtamistaitoihin. Tee yhteyksiä Luokkahuonetta pidemmälle menevä EHL -kokemus rakentaa kulttuurista tietoisuutta ja kansainvälisiä ystävyyssuhteita. Kampuksella voit nauttia Sveitsin tai Singaporen kulttuurista ja upeista maisemista. Virtuaalikampuksella opit luomaan mielekkäitä yhteyksiä digitaalisessa ympäristössä. Keskeiset tosiasiat Todistus Päätöstodistus Kesto Upotuspäivät: 6 tuntia Junior Academy: 1 - 3 viikon kurssit Kieli (kielet Englanti ranska (rajoitetut EHL Junior Academyn istunnot) Aloituspäivät Ympäri vuoden (koululomat ja viikonloput) Edut Portti kandidaattiohjelmaan: Vapautus hakumaksusta. -
Kurssit
Täyspäiväinen
2 - 21 päivää
Englanti, Ranskalainen
Kampus
Online
 
Harley Oxford
Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Olitpa ajattelemassa leipomisen aloittamista harrastuksena tai haluatko perustaa oman leipomoyrityksen ja nostaa urasi seuraavalle tasolle, leipomotoiminnan tason 3 tutkintoto ... +

Olitpa ajattelemassa leipomisen aloittamista harrastuksena tai haluatko perustaa oman leipomoyrityksen ja nostaa urasi seuraavalle tasolle, leipomotoiminnan tason 3 tutkintotodistuksemme voi antaa sinulle oivalluksen, taidot ja tietämyksen, joita tarvitset menestyäksesi tämä ura. -
Kurssit
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
15 tuntia
Englanti
Online
 
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Ranska

Kuuden kuukauden ohjelmat kulinaaristen ja leivonnaisten harrastajille, uranvaihtajille, yrittäjille ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään gastronomisessa uni ... +

Kuuden kuukauden ohjelmat kulinaaristen ja leivonnaisten harrastajille, uranvaihtajille, yrittäjille ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään gastronomisessa universumissa. -
Kurssit
Täyspäiväinen
6 kuukautta
Englanti
Kampus
 
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Torino, Italia

I-tason italialaisen keittiön ja ICIF on ICIF kahteen osaan: ensimmäinen koostuu teoreettisista käytännöllisistä oppitunteista ICIF päämajassa, täydennettynä koulutusmatkoilla ... +

I-tason italialaisen keittiön ja ICIF on ICIF kahteen osaan: ensimmäinen koostuu teoreettisista käytännöllisistä oppitunteista ICIF päämajassa, täydennettynä koulutusmatkoilla; toinen, joka koostuu ammatillisesta harjoittelujaksosta (valinnainen, ei sisälly tilauksen kustannuksiin) koulun valitsemassa ravintolassa. -
Kurssit
Täyspäiväinen
3 kuukautta
Englanti, Italialainen
Kampus
 
University College of Hospitality Management and Culinary Arts of Sant Pol de Mar
Barcelona, Espanja

Kolmivuotinen akateeminen ohjelmamme - EUHT StPOL tekninen gastronomia ja restaurointi - antaa sinun olla asiantuntija EUHT StPOL ja gastronomiassa. + Ammattilaisvierailut mm. ... +

Kolmivuotinen akateeminen ohjelmamme - EUHT StPOL tekninen gastronomia ja restaurointi - antaa sinun olla asiantuntija EUHT StPOL ja gastronomiassa. + Ammattilaisvierailut mm. Hotelleihin, ravintoloihin, viinitiloihin, tutkimuskeskuksiin! -
Kurssit
Täyspäiväinen
3 vuotta
Espanjalainen
Kampus
 
Fife College
Dunfermline, Yhdistynyt kuningaskunta

Ruoanlaitto ja vieraanvaraisuus ovat kasvaneet tasaisesti viime vuosina, mikä on johtanut uusiin ja jännittäviin uramahdollisuuksiin niille, joilla on halu, taidot ja oikea pä ... +

Ruoanlaitto ja vieraanvaraisuus ovat kasvaneet tasaisesti viime vuosina, mikä on johtanut uusiin ja jännittäviin uramahdollisuuksiin niille, joilla on halu, taidot ja oikea pätevyys päästä näille aloille. -
Kurssit
Englanti
 
Instituto Politécnico de Viseu
Viseu, Portugali

Suunnittele, suunnittele ja toteuta yksin tai ohjauksella hotelliin, kylpylöihin ja ravintoloihin liittyviä toimintoja, nimittäin majoitus, vastaanotto, ruoka ja juomat, kaupa ... +

Suunnittele, suunnittele ja toteuta yksin tai ohjauksella hotelliin, kylpylöihin ja ravintoloihin liittyviä toimintoja, nimittäin majoitus, vastaanotto, ruoka ja juomat, kaupallinen hallinta, markkinointi ja tapahtumien järjestäminen. -
Kurssit
Englanti, Portugalin kieli
Kampus
 
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Saksa Online, Saksa

Mahdollistamaan koulutetun ja kouluttamattoman työvoiman ammattikoulutustaso kauppakamarin kokki / kokki kauppakamari, Hotel Fernschule Poppe & Neumann tarjoaa ainutlaatui ... +

Mahdollistamaan koulutetun ja kouluttamattoman työvoiman ammattikoulutustaso kauppakamarin kokki / kokki kauppakamari, Hotel Fernschule Poppe & Neumann tarjoaa ainutlaatuisia Saksassa mahdollisuuden seurata tätä osa-aikaisesti etäopiskelukurssi ja ilman ansionmenetystä. -
Kurssit
Täyspäiväinen
20 kuukautta
Saksan kieli
Online