$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Kurssiopinnot Ruokatieteetssa Etelä-Amerikassa 2022

Yliopistot ja korkeakoulut asettaa omat pääsyvaatimukset korkeakouluopintoihin, joten ne vaihtelevat laajasti. Riippuen tietenkin opiskelija ehkä päästä korkea-asteen koulutuksen ammattialoja. Jos 'uudelleen hakemuksen tekemisen säätiö tutkintoa, saatat huomata, että työkokemus otetaan huomioon rinnalla mitään tutkintoja sinulla on. Jotkut korkeakoulut ja oppilaitokset tarjoavat… Lue lisää

Yliopistot ja korkeakoulut asettaa omat pääsyvaatimukset korkeakouluopintoihin, joten ne vaihtelevat laajasti. Riippuen tietenkin opiskelija ehkä päästä korkea-asteen koulutuksen ammattialoja. Jos 'uudelleen hakemuksen tekemisen säätiö tutkintoa, saatat huomata, että työkokemus otetaan huomioon rinnalla mitään tutkintoja sinulla on. Jotkut korkeakoulut ja oppilaitokset tarjoavat säätiö Vuodet valmistautumista tiettyihin tutkintoihin. Ne yleensä Don 't johtaa erillinen perusteita, koska ne yksinkertaisesti saada sinut syöttää koulutusohjelman itse. Säätiö Years Aren 't ulottuville kaikkiin tutkintoihin kuitenkin.

Ruokakulttuurin opiskelijat saavat käydä hyvin monipuolisilla ruokaan ja ravintola-alaan liittyvillä tunneilla. Opintojen aikana opitaan erilaisia ruuanvalmistustekniikoita, mutta myös ruokateollisuuden ja ravintolabisneksen taloudelliseen puoleen pääsee halutessaan tutustumaan.

Jos haluat lisätä tietämystä sosiaali-, kulttuuri-, hallinto-, ja historialliset tapahtumat Etelä-Amerikan ja Latinalaisen maailma, tämä on maanosa sinulle.

Näytä kaikki Kurssiopinnot Ruokatieteetssa Etelä-Amerikassa 2022

Näytä vähemmän
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
ECOS Language School
Cartagena, Kolumbia

Opi kokkaamaan samalla kun saat tietoa Kolumbian kulttuurista ja keittiöstä

Opi kokkaamaan samalla kun saat tietoa Kolumbian kulttuurista ja keittiöstä -
Kurssit
Spanish (Colombia)
Kampus
 
Mente Argentina
Recoleta, Argentiina +1 Lisää

Viime vuosina kehitys gourmet-ruokaa ja ravintola-alalla sekä kysynnän kasvu laadukasta palvelua ovat käynnistäneet tarve koulutetun ammattikokkien kansainvälisesti

Viime vuosina kehitys gourmet-ruokaa ja ravintola-alalla sekä kysynnän kasvu laadukasta palvelua ovat käynnistäneet tarve koulutetun ammattikokkien kansainvälisesti -
Kurssit
Täyspäiväinen
Kampus