ACADEMICCOURSES

Vertaa 4 Kurssia Puvustusssa

Opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet lukion tai college, mutta tuntuu, että heillä ei ole riittävästi kokemusta niiden valinta, tietysti voi olla edullinen polku tutkimus. Kurssit ovat pituudeltaan ja keskittyä, mutta yleensä tarjoavat intensiivistä opetusta tietyllä alalla, valmentaa opiskelijoita uran tai korkeakoulutuksen että kurinalaisuutta.

Mikä on tietenkin Pukusuunnittelu? Tämä erityisesti kurssi on suunniteltu valmiiksi opiskelijoiden palkitsemiseen ja menestyksekkään uran kuin puku suunnittelijat. Eri kursseilla usein varsin erityisiä painopistealueita, mutta useimmat ainakin ripaus muotia tutkimuksiin, tuotesuunnittelu ja vaiheessa meikki. Opiskelija oppii luomaan koko merkin ilme - mekko, hiukset ja meikki mukana. Sen lisäksi fyysisesti koota vaatteet, oppilaat koulutetaan käsitteellistää ja aivoriihen puvut. Tällä tavalla, työselostus auttaa kehittämään sekä luovuutta ja teknistä taitoa.

Ehkä tärkein etu ottaen kurssin Pukusuunnittelu on monenlaisia ​​aihe mukana kursseista. Opiskelijat voivat hioa taiteellinen tyyli, oppia erilaisia ​​kankaita ja jopa opiskella vaiheessa meikki. Whatever your interest on alalla Pukusuunnittelu, tämä kurssi auttaa sinua tutkia sitä.

Jokainen kurssi Pukusuunnittelu osallistuu erilaisia ​​kustannuksia. Jos haluat kuulla lisää osanottomaksut ja opetusta, kontaktiohjelmia yksitellen läpi hakutoimistopalvelut.

Nämä kurssit soveltuvat parhaiten suoraan uran puvustus. Päätyttyä Opiskelija on hyvin varustettu taitoja ja kokemusta tarvitaan suunnitella puvut, joko teatterissa tai elokuvissa. Riippuen jatko etujen, hän voisi mennä olla pään puvustaja tietyn hankkeen asema, joka vaatii enemmän käsitteellinen suunnittelutyötä ja vähemmän käytännön puku luomiseen.Toisaalta, valmistuneet näitä kursseja on tullut myös puku kuraattorit tai hiukset ja meikki taiteilijoita.

Viihdeteollisuuden on aina tarvitsevat intohimoinen ja kirkas puku suunnittelijat, ja tietenkin kentällä voi olla hyvä tapa päästä alkuun. Jos olet kiinnostunut ilmoittautumalla tietenkin meidän hakutietokanta kouluja ja ohjelmat voivat auttaa sinua löytämään ihanteellisen kurssi sinulle. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

4 tulosta kohteessa Puvustus Filter

Tietenkin - Pukusuunnittelu

Moscow Film School
Kurssit
<
Part-time
<
2 vuotta
Kampus

Pukusuunnittelu on tärkeä rooli luotaessa grafiikka elokuva. Pukusuunnittelija on vastuussa kustakin

Lue lisää

Kurssi julkkis vaatesuunnittelua

Milan Fashion Campus
Kurssit
Loka 2020
<
Full-time
<
Part-time
<
2 viikkoa
Englanti
Kampus

Julkkis muoti Design kurssi Näin opiskelijat voivat oppia, miten luoda suuntaus tietoinen julkkis tyyli. Opit piirtämään malleja punainen matto leningit, miten tehdä muotokuvi ...

Lue lisää

Jatkotutkinto alusvaatteet, liivit ja uimahousut suunnittelu

Escuela Superior De Diseño Barcelona BAU
Kurssit
<
Full-time
Espanjalainen
Kampus

Muodin vaatimukset, joilla on erilaisia ​​skenaarioita markkinoiden ja, niiden joukossa, alusvaatteiden on alan muotia, joka on kasvanut merkittävästi ja yhä tärkeämmäksi nyky ...

Lue lisää

Pukusuunnittelun kurssi

Roma Film Academy
Kurssit
<
Full-time
<
2 vuotta
Italialainen
Kampus

Yleensä ajattelemme puvustusosastoa tekniseksi, joka on sidoksissa enemmän sortorial kuin tekijänäkökohtaan. Sen sijaan se on yksi tärkeimmistä taiteellisista osastoista, kosk ...

Lue lisää