Filter
Kurssit
Espanja Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Vertaa kursseja Puvustusssa Espanjassa 2019/2020

Tietenkin on tutkimuksen tietystä aiheesta sisällä laajennettuna ja on perusta tutkinnon. Tyypillinen Kurssi sisältää luentoja, arvioinnit ja opetusohjelmia.

 

Ohjelma, pukusuunnittelu keskittyy tyypillisesti opettaa oppilaita perusteet rakentaa vaatteen tyhjästä. Opiskelijat voivat oppia kaikkea, miten suunnitella kuvion, miten sovittaa valmiiksi vaatteeksi henkilön.

Espanja (Spanish: España) on monipuolinen maa jakaa Iberian niemimaan Portugalin kanssa länsipäässä Välimerelle. Espanja pidetään eksoottinen maa Euroopassa, koska sen ystävälliset asukkaat ja rento elämäntyyli. Normaali kesto yliopiston kurssit Espanjassa on 4 vuotta, paitsi lääketieteen ja kaksinkertainen astetta, mikä on 6. Madrid ja Barcelona ovat tunnettuja kaupungeissa ympäri maailmaa sen keittiö, vilkas yöelämä, ja maailmankuulu kansanperinne ja juhlat.

Suositut Kurssit Puvustusssa Espanjassa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Puvustus, Espanja

Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
Bau Design College of Barcelona

Muodin vaatimukset, joilla on erilaisia ​​skenaarioita markkinoiden ja, niiden joukossa, alusvaatteiden on alan muotia, joka on kasvanut merkittävästi ja yhä tärkeämmäksi ... [+]

Jatkotutkinto Alusvaatteet, korsetti ja Uima-asut Suunnittelu

Muodin vaatimukset, joilla on erilaisia ​​skenaarioita markkinoiden ja, niiden joukossa, alusvaatteiden on alan muotia, joka on kasvanut merkittävästi ja yhä tärkeämmäksi nykyisessä suuntauksia.

Muotoilu alusvaatteet, liivit ja uimahousut syntyy suurta uteliaisuutta muotialan koska sen korkea erikoistuminen tämän tietyllä alalla ja teollisuudessa, ja koska se tarjoaa konkreettisia ja monialaisia ​​välineitä, että ammattilaisten muotialalla tarvetta.

Päästäkseen tähän kiehtovaan maailmaan alusvaatteet, liivit ja uimahousut teknisestä, luova ja esteettinen lähestymistapa, opiskelijat alkaa etukäteen tietoa, jonka avulla he voivat kehittää kaikkia tarvittavia taitoja luoda ja muotoilun innovatiivinen ja nykyaikainen kokoelmista.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi