Filter
Kurssit
Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Vertaa 4 Kurssia Puvustusssa

Opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet lukion tai college, mutta tuntuu, että heillä ei ole riittävästi kokemusta niiden valinta, tietysti voi olla edullinen polku tutkimus. Kurssit ovat pituudeltaan ja keskittyä, mutta yleensä tarjoavat intensiivistä opetusta tietyllä alalla, valmentaa opiskelijoita uran tai korkeakoulutuksen että kurinalaisuutta.

Mikä on tietenkin Pukusuunnittelu? Tämä erityisesti kurssi on suunniteltu valmiiksi opiskelijoiden palkitsemiseen ja menestyksekkään uran kuin puku suunnittelijat. Eri kursseilla usein varsin erityisiä painopistealueita, mutta useimmat ainakin ripaus muotia tutkimuksiin, tuotesuunnittelu ja vaiheessa meikki. Opiskelija oppii luomaan koko merkin ilme - mekko, hiukset ja meikki mukana. Sen lisäksi fyysisesti koota vaatteet, oppilaat koulutetaan käsitteellistää ja aivoriihen puvut. Tällä tavalla, työselostus auttaa kehittämään sekä luovuutta ja teknistä taitoa.

Ehkä tärkein etu ottaen kurssin Pukusuunnittelu on monenlaisia ​​aihe mukana kursseista. Opiskelijat voivat hioa taiteellinen tyyli, oppia erilaisia ​​kankaita ja jopa opiskella vaiheessa meikki. Whatever your interest on alalla Pukusuunnittelu, tämä kurssi auttaa sinua tutkia sitä.

Jokainen kurssi Pukusuunnittelu osallistuu erilaisia ​​kustannuksia. Jos haluat kuulla lisää osanottomaksut ja opetusta, kontaktiohjelmia yksitellen läpi hakutoimistopalvelut.

Nämä kurssit soveltuvat parhaiten suoraan uran puvustus. Päätyttyä Opiskelija on hyvin varustettu taitoja ja kokemusta tarvitaan suunnitella puvut, joko teatterissa tai elokuvissa. Riippuen jatko etujen, hän voisi mennä olla pään puvustaja tietyn hankkeen asema, joka vaatii enemmän käsitteellinen suunnittelutyötä ja vähemmän käytännön puku luomiseen.Toisaalta, valmistuneet näitä kursseja on tullut myös puku kuraattorit tai hiukset ja meikki taiteilijoita.

Viihdeteollisuuden on aina tarvitsevat intohimoinen ja kirkas puku suunnittelijat, ja tietenkin kentällä voi olla hyvä tapa päästä alkuun. Jos olet kiinnostunut ilmoittautumalla tietenkin meidän hakutietokanta kouluja ja ohjelmat voivat auttaa sinua löytämään ihanteellisen kurssi sinulle. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

4 tulosta kohteessa Puvustus

Bau Design College of Barcelona

Muodin vaatimukset, joilla on erilaisia ​​skenaarioita markkinoiden ja, niiden joukossa, alusvaatteiden on alan muotia, joka on kasvanut merkittävästi ja yhä tärkeämmäksi ... [+]

Jatkotutkinto Alusvaatteet, korsetti ja Uima-asut Suunnittelu

Muodin vaatimukset, joilla on erilaisia ​​skenaarioita markkinoiden ja, niiden joukossa, alusvaatteiden on alan muotia, joka on kasvanut merkittävästi ja yhä tärkeämmäksi nykyisessä suuntauksia.

Muotoilu alusvaatteet, liivit ja uimahousut syntyy suurta uteliaisuutta muotialan koska sen korkea erikoistuminen tämän tietyllä alalla ja teollisuudessa, ja koska se tarjoaa konkreettisia ja monialaisia ​​välineitä, että ammattilaisten muotialalla tarvetta.

Päästäkseen tähän kiehtovaan maailmaan alusvaatteet, liivit ja uimahousut teknisestä, luova ja esteettinen lähestymistapa, opiskelijat alkaa etukäteen tietoa, jonka avulla he voivat kehittää kaikkia tarvittavia taitoja luoda ja muotoilun innovatiivinen ja nykyaikainen kokoelmista.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Moscow Film School

Pukusuunnittelu on tärkeä rooli luotaessa grafiikka elokuva. Pukusuunnittelija on vastuussa kustakin ... [+]

Pukusuunnittelu on tärkeä rooli luotaessa grafiikka elokuva. Pukusuunnittelija vastaa jokainen yksityiskohta, paljastaen kuvan sankari, mutta mikä tärkeintä - taiteellista kuvaa kuvan tai teatteriesitys ja sen noudattamisen aikakauteen, jossa toiminta tapahtuu. Puku opiskelee visuaalista ja dokumenttielokuvien materiaaleja jokainen kuva yhtyy johtaja ja johtaja tyylillinen yhtenäisyys, keksii pukuja, hyväksyy ja luo niitä.

Ohjelma on suunnattu muodostavat tiedekunnan puvustaja uuden muodostumista, joka paitsi omistaa teknologiseen osaamiseen, mutta myös ymmärtää koukerot elokuvanteon, voivat työskennellä tiimissä.

Yhteistoiminnallinen oppiminen

Koko koulutuksen, opiskelijat työskentelevät aktiivisesti muiden osastojen kanssa Student hankkeiden aikana lomat. Koulu järjesti yhteisen luentoja ja mestarikursseja teollisuuden ammattilaisia, retkiä joukko, joka on vastuussa järjestämisestä Career Center.... [-]

Venäjä Moskova
Request Info
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Milan Fashion Campus

Julkkis muoti Design kurssi Näin opiskelijat voivat oppia, miten luoda suuntaus tietoinen julkkis tyyli. Opit piirtämään malleja punainen matto leningit, miten tehdä muot ... [+]

Kurssi julkkis Muotisuunnittelijat

Julkkis muoti Design kurssi Näin opiskelijat voivat oppia, miten luoda suuntaus tietoinen julkkis tyyli. Opit piirtämään malleja punainen matto leningit, miten tehdä muotokuvia suosikki tähteä, ja miten väri ja suunnittelun avulla tietotekniikkaa.

Tämä kurssi antaa sinulle mahdollisuuden lähestyä maailmaan muodin moderni ja tyylikäs tapa!

Kurssi Osaamistavoitteet

Taso: Aloittelijat

Materiaali: Notebook - 4H kyniä - kuultopaperia - Pehmeä kumi - kynät - Kynänteroitin - Hieno musta kuitu tip kyniä - A4 - Sakset - Liimapuikko - Kannettava tietokone - USB muistitikku - Photoshop (30 päivän kokeiluversio kunnossa)... [-]

Italia Milano
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Roma Film Academy

Yleensä ajattelemme puvustusosastoa tekniseksi, joka on sidoksissa enemmän sortorial kuin tekijänäkökohtaan. Sen sijaan se on yksi tärkeimmistä taiteellisista osastoista, ... [+]

Yleensä ajattelemme puvustusosastoa tekniseksi, joka on sidoksissa enemmän sortorial kuin tekijänäkökohtaan. Sen sijaan se on yksi tärkeimmistä taiteellisista osastoista, koska hyvä puku on usein se, mikä antaa muodolle muodon. Hyvien puku-suunnittelijoiden on osattava lukea ja analysoida käsikirjoitusta ja käyttää taidettaan persoonallisuuden tarinan päähenkilöiden pukeutumiseen, mikä auttaa näyttelijää paremmin kuvittelemaan luonnetta. Emme puhu vain historiallisista puvuista, jotka vaikuttavat eniten yleisön huomioon, vaan myös nykyaikaisiin ja kaupunkeihin, joita usein ei havaita, mutta jotka antavat merkille oman identiteetin.

Kurssin ominaisuudet

Tämä on kaksi vuotta kestävä kurssi, jossa on pakollista läsnäoloa, viisi päivää viikossa, kolmesta neljään tuntiin päivässä, yhteensä noin 500 tuntia vuodessa, ja se koostuu kolmesta oppituntien tyypistä: monialaiset aiheet, institutionaaliset aiheet ja monialainen labs. Kurssi on pakollinen ja opiskelijoiden on työskenneltävä kahden vuoden aikana maanantaista perjantaihin yhdellä tai kahdella vuorokaudella ja joillakin viikonloppuisin joka toinen kahden kuukauden jakso alkaen käytännön teoreettisesta tutkimuksesta. RFA-sarjoissa ja ulkoisissa sarjoissa koulutuksen aikana.... [-]

Italia Rooma
Request Info
Italialainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi