ACADEMICCOURSES.FI

Vertaa 7 Kurssia Puutarhanhoitossa

Vaihtoehtona neljän vuoden korkeakoulussitoumuksille kurssit tarjoavat mahdollisuuden jatkokoulutukseen ja oppimiseen lähes rajoittamattomilla aihealueilla. Kurssit voivat vaihdella muutamasta tunneesta loppuun asti pitempään, tiukempiin vaatimuksiin, jotka palvelevat yksilön tarpeita.

Mikä on puutarhaviljelykurssi? Niille, jotka rakastavat työskentelyä ulkona ja puutarhanhoito, tutkimus puutarhaviljely tarjoaa kattavan lähestymistavan varmistaa kasvit kukkivat ja kasvaa menestyksekkäästi. Kurssilla voi olla maisemointi ja suunnittelu, orgaanisten kasvien viljely, maan ja maaperän hoito sekä kasvavat viljelmät tai leikkokukat. Tutkimukseen voisi sisältyä myös syvällinen tarkastelu kasvien fysiologiasta ja biologiaan liittyvistä kasvutarpeista, joihin sisältyy luentoja, oppikirjoja, tehtäviä ja paikkakohtaisia ​​toimintoja ymmärryksen edistämiseksi.

Puutarhaviljelyn opiskelijat oppivat arvokkaita taitoja aikataulussa ja arvioivat ennakoivasti kasvukausien kausittaiset ja tilanteelliset tarpeet. Tutkijat ymmärtävät säilyttämisen merkityksen luonnonvaroilla, rajausten visualisoinnista ja rajojen noudattamisesta. Nämä taidot luovat tunnollisia työntekijöitä, jotka arvostavat laatua tehokkaasti.

Puutarhanhoitokurssin kulut voivat vaihdella laitoksittain. Verkossa verkossa olevat kurssit ovat yleensä edullisempia kuin paikalliset kurssit. Henkilökohtaisesti toteutetuilla kursseilla on usein mahdollisuus opiskella kasvien elämää eri ympäristöasioissa. Tämä voi aiheuttaa lisäkustannuksia, ja laitos voi antaa arvion.

Puutarhaviljelytutkimukset voivat johtaa yrittäjäuralle maisemasuunnittelussa, yksityisominaisuuksissa tai kunnossapidossa kaupallisissa tai asuinkiinteistöissä. Työpaikat voivat ulottua urheiluhallien hoitoon, lastentarhojen ja kasvihuonekaasujen hoitoon ja jopa puiden varastointiin, joka vastaa kaupunkien puiden säilyttämisestä. Kukkien omistus ja hoito ovat myös mahdollinen tilaisuus.

Luovuus voi kukoistaa kurssilla puutarhanviljelyssä, ja oppilaat ympäri maailmaa voivat päästä koulutukseen puutarhureiden tai maisema-alan ammattilaisten hallitsemiseksi paikallisten tai etäopiskelijoiden kautta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

7 tulosta kohteessa Puutarhanhoito Filter

Kestävä puutarhatalous / Permakulttuuri 5

Kinsale College
Kampus 1 vuosi Request Info Irlanti Kinsale

Kestävä puutarhanviljely / Permakulttuuri on tieteellinen kurssi, joka tarjoaa käytännöllisen ja laaja-alaisen oppimiskokemuksen ainutlaatuisessa ja menestyksekkäässä college-yhteisössä. Kinsaleilla on vahva perinne ruokaa ja maataloutta varten sekä lähes idyllinen ympäristö ekologian ja luonnonympäristön tutkimiseen. Kurssi on yhdistelmä luokkahuoneisiin perustuvaa keskustelua, käytännön toimintaa, vierailuja, mestarikursseja erilaisista vierailevista asiantuntijoista ja ryhmäprojektityö.

Puutarhan suunnittelu kurssi

Distance Learning Centre
Online Part-time 120 tuntia Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta UK Online

The Garden Design - Taso 3 Course voi auttaa oppilaita oppimaan periaatteet muotoilun puutarhataloudessa, ja saada erinomaisen tietoa ja kokemusta käyttää kasveja ja puutarha ominaisuuksia. Tämä koti opintojakson on suunniteltu helppo seurata yksikköä, jossa on joukko harjoituksia ja tehtäviä matkan varrella varmistaa ymmärrät aloilla.

Igcse yhdistetään tiede kurssi

UK Open College
Online Part-time 300 tuntia Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta UK Online

Kansainvälinen GCSE Science (double Award) pyritään antamaan järjestelmällistä määrä tieteellistä tietoa ja tosiasiat, ja ymmärrys tieteellisen käsitteitä, periaatteita, teemoja ja kuvioita.

Ohjelmia puutarhan suunnitteluun

Inchbald School of Design
Kampus Full-time 1 - 3 vuotta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Inchbald School of Design kokeiltiin puutarha suunnittelu koulutusta Britanniassa, joka tarjoaa kursseja, jotka keskittyvät puutarhan suunnittelu kotiympäristössä. Tämä on edelleen meidän erikoisuus, mutta olemme laajentaneet ja puhdistettu meidän puutarhasuunnittelu kursseja vastaamaan kasvaneeseen kysyntään ammattitaitoa.

Kurssi puutarhanhoidossa

International Career Institute
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Ura puutarhanhoidossa sopii henkilöille, jotka ihailevat puutarhanhoito, rakkaus työskentelevät ulkona ja haluavat laittaa niiden hallintaa, suunnittelu-, tiede ja teknisiä taitoja hyvään käyttöön. ICI, esittelemme teille kattavan puutarhatalouden kurssi, joka hankkii sinulle tarvittavat taidot menestyä tällä alalla.

Kurssi kukkakaupat suunnittelu

International Career Institute
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

ICI avulla urasi Bloom kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti meidän kukkakaupat suunnittelu kurssi. Pysyä alan standardeja, kurssimme on kehitetty erityisesti kokeneet kukkakaupat. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle laatua kukkakaupat koulutuksen laajentaa tietojaan ja hioa taitojaan kentällä.

Kurssi cellbiology, eläinten ja kasvien fysiologia

Umeå University - Faculty of Science and Technology
Kampus Full-time 19 viikkoa Request Info Ruotsi Umeå Skellefteå + 1 lisää

Erillistä kurssia sisältää luentoja, seminaareja ja käytännön laboratoriotyöt. Cellbiology Kurssi sisältää laajan teoreettisen tiedon kaikkein keskiosissa moderni Molecular Cell Biology. Kurssi kattaa myös käsitteen pahanlaatuisten solujen kasvua ja antaa esimerkkejä