Filter
Kurssit
Etelä-Amerikka Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Näytä kaikki Kurssiopinnot Palvelumuotoilussa Etelä-Amerikka 2019/2020

Voit yleensä ottaa korkeakouluopintoihin, jos olet yli 18-vuotias. He opettivat säännöllisesti yliopistojen, korkeakoulujen ja ammatillisten järjestöjen kuten taidekouluissa tai maatalouden korkeakouluissa - joista lähes kaikki on omat sivustot. Voit saada erilaisia ​​taitoja, esimerkiksi tutkintotodistusten, kandidaatin tutkinnot, säätiö astetta ja jatkotutkintoja.

Palvelumuotoilu on teoria ja käytäntö tehdä organisaation 's palvelujen tehostamiseksi, tehokas ja kilpailukykyinen. Se sisältää periaatteita aloilla, kuten psykologian, logistiikka, viestintä, informaatiotieteiden, ja sosiologia.

Kansat Etelä-Amerikan tarjoavat voimakas kokemus täynnä erottaa arkkitehtuuri, tyyli ruoanlaitto, keramiikka, ja tanssia. Menneisyyden täynnä kansanperinnettä, opiskelu Etelä-Amerikassa avulla voit nauttia kulttuurista, jotka ovat vallinneet ikäisille.

Näytä kaikki Kurssiopinnot Palvelumuotoilussa Etelä-Amerikka 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Palvelumuotoilu, Etelä-Amerikka

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro

Erilaisten toimialojen ammattilaiset, kuten liiketoiminta, teknologia, hallinto, prosessit, markkinointi, innovaatio, suunnittelu ja arkkitehtuuri sekä palvelualan suunni ... [+]

Miksi?

Välittää käytännönläheisesti kaikki suunnittelun perusajatukset, henkiset mallit ja työkalut, joita sovelletaan palveluiden rakentamiseen. Junan ammattilaiset, jotka valmistelevat ja pystyvät suunnittelemaan tulevaisuuden palveluja, tarkastelevat uusia liiketoimintamalleja, tarjoavat nestemäisiä ja myönteisiä kokemuksia palveluista, etsimällä käyttäjien havaitsemaa erilaista ja lisäarvoa.

Kenelle?

Erilaisten toimialojen ammattilaiset, kuten liiketoiminta, teknologia, hallinto, prosessit, markkinointi, innovaatio, suunnittelu ja arkkitehtuuri sekä palvelualan suunnittelusta kiinnostuneet yrittäjät. Kurssin päätteeksi opiskelijat voivat toimia konsultoinnissa, innovaatiotoiminnassa yrityksissä tai jopa yritysten perustamisessa.... [-]

Brasilia Rio de Janeiro
Request Info
Portugalin kieli,Portuguese (Brazil)
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi