$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Kurssiopinnot Musiikkitiedessa Afrikassa 2022/2023

Viittaa tietysti erikoistunut opinto-ohjelmaan. Se tapahtuu yleensä kampuksella, mutta voidaan toimittaa verkossa. Kurssit ovat suosittuja ihmisiä, jotka haluavat saada erityistä tietämystä yksi aihe.Yleensä musiikin koulutusohjelmissa keskitytään musiikin ja musiikkiesitysten historiallisiin, teoreettisiin ja teknisiin puoliin. Musiikki on monitieteinen ala, ja niinpä se sopii yhtä hyvi… Lue lisää

Viittaa tietysti erikoistunut opinto-ohjelmaan. Se tapahtuu yleensä kampuksella, mutta voidaan toimittaa verkossa. Kurssit ovat suosittuja ihmisiä, jotka haluavat saada erityistä tietämystä yksi aihe.

Yleensä musiikin koulutusohjelmissa keskitytään musiikin ja musiikkiesitysten historiallisiin, teoreettisiin ja teknisiin puoliin. Musiikki on monitieteinen ala, ja niinpä se sopii yhtä hyvin akateemisesti kunnianhimoiselle kuin ammattimuusikon urasta haaveilevalle.

Vaikka valitset Itä-Afrikan mytologisia, lumoava Tansania, Senegal, maa Teranga tai Etelä-Afrikassa, jossa on laajat mahdollisuudet liota ja palvella, tutkimus Afrikassa on ylivoimainen.

Näytä vähemmän
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Cape Audio College
Kapkaupunki, Etelä-Afrikka

Cape Audio College on aina ollut eteläafrikkalaisen musiikkiteollisuuden kärjessä, ja tällä kurssilla pyrimme jatkamaan tätä perintöä.

Cape Audio College on aina ollut eteläafrikkalaisen musiikkiteollisuuden kärjessä, ja tällä kurssilla pyrimme jatkamaan tätä perintöä. -
Kurssit
Englanti
Kampus
 
Damelin Part Time
Johannesburg, Etelä-Afrikka +3 Lisää

Suoriutuneelle, oppija myönnetään Damelin Lyhyt ohjelman Äänitys Practice Certificate.

Suoriutuneelle, oppija myönnetään Damelin Lyhyt ohjelman Äänitys Practice Certificate. -
Kurssit
Osa-aikainen
Kampus