Vertaa kursseja Muotoilun opinnotssa Venäjällä 2020

Venäjä on huippuluokan valinta opintojakso ympäri maailmaa. Opiskelu suunnittelun kursseja Venäjällä antaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea venäläisen kulttuurin ja oppimisen oppilaitosten kanssa akateemisesti korkeatasoista. Suunnittelun kursseja Venäjällä tarjoaa opiskelijoille luovia ja henkisen uudistumisen osallistuessaan laadukkaita opetusohjelmia. On olemassa… Lue lisää

Venäjä on huippuluokan valinta opintojakso ympäri maailmaa. Opiskelu suunnittelun kursseja Venäjällä antaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea venäläisen kulttuurin ja oppimisen oppilaitosten kanssa akateemisesti korkeatasoista. Suunnittelun kursseja Venäjällä tarjoaa opiskelijoille luovia ja henkisen uudistumisen osallistuessaan laadukkaita opetusohjelmia.

On olemassa erilaisia ​​mahdollisuuksia Venäjää toteuttamaan suunnittelun kursseja. Tutkimus vaihtoehtoja ovat vuoden ja lukukauden kursseja sekä lyhyempiä ohjelmia. Opiskelijat voivat valita aiheita kuten visuaalinen tutkimus, muoti-ja tekstiilitaidetta, kuvataiteen historian, graafinen suunnittelu ja visuaalinen viestintä. Kun suunnittelu kursseja Venäjällä voi avata monia ovia suunnittelun alalla, sekä Venäjän että maailmanlaajuisesti.

Voit oppia lisää suunnittelun kursseja Venäjällä selaamalla ohjelmien alla.Jos näet ohjelman, joka kiinnostaa sinua, niin täytä lomake ja voit olla suoraan yhteydessä kouluun!

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
Moscow Film School
Moscow, Venäjä

Pukusuunnittelu on tärkeä rooli luotaessa grafiikka elokuva. Pukusuunnittelija on vastuussa kustakin

Pukusuunnittelu on tärkeä rooli luotaessa grafiikka elokuva. Pukusuunnittelija on vastuussa kustakin -
Kurssit
Part-time
2 vuotta
Kampus