Filter
Kurssit
Venäjä Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Vertaa kursseja Muotoilun opinnotssa Venäjällä 2019/2020

Venäjä on huippuluokan valinta opintojakso ympäri maailmaa. Opiskelu suunnittelun kursseja Venäjällä antaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea venäläisen kulttuurin ja oppimisen oppilaitosten kanssa akateemisesti korkeatasoista. Suunnittelun kursseja Venäjällä tarjoaa opiskelijoille luovia ja henkisen uudistumisen osallistuessaan laadukkaita opetusohjelmia.

On olemassa erilaisia ​​mahdollisuuksia Venäjää toteuttamaan suunnittelun kursseja. Tutkimus vaihtoehtoja ovat vuoden ja lukukauden kursseja sekä lyhyempiä ohjelmia. Opiskelijat voivat valita aiheita kuten visuaalinen tutkimus, muoti-ja tekstiilitaidetta, kuvataiteen historian, graafinen suunnittelu ja visuaalinen viestintä. Kun suunnittelu kursseja Venäjällä voi avata monia ovia suunnittelun alalla, sekä Venäjän että maailmanlaajuisesti.

Voit oppia lisää suunnittelun kursseja Venäjällä selaamalla ohjelmien alla.Jos näet ohjelman, joka kiinnostaa sinua, niin täytä lomake ja voit olla suoraan yhteydessä kouluun!

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Muotoilun opinnot, Venäjä

Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
Moscow Film School

Pukusuunnittelu on tärkeä rooli luotaessa grafiikka elokuva. Pukusuunnittelija on vastuussa kustakin ... [+]

Pukusuunnittelu on tärkeä rooli luotaessa grafiikka elokuva. Pukusuunnittelija vastaa jokainen yksityiskohta, paljastaen kuvan sankari, mutta mikä tärkeintä - taiteellista kuvaa kuvan tai teatteriesitys ja sen noudattamisen aikakauteen, jossa toiminta tapahtuu. Puku opiskelee visuaalista ja dokumenttielokuvien materiaaleja jokainen kuva yhtyy johtaja ja johtaja tyylillinen yhtenäisyys, keksii pukuja, hyväksyy ja luo niitä.

Ohjelma on suunnattu muodostavat tiedekunnan puvustaja uuden muodostumista, joka paitsi omistaa teknologiseen osaamiseen, mutta myös ymmärtää koukerot elokuvanteon, voivat työskennellä tiimissä.

Yhteistoiminnallinen oppiminen

Koko koulutuksen, opiskelijat työskentelevät aktiivisesti muiden osastojen kanssa Student hankkeiden aikana lomat. Koulu järjesti yhteisen luentoja ja mestarikursseja teollisuuden ammattilaisia, retkiä joukko, joka on vastuussa järjestämisestä Career Center.... [-]

Venäjä Moskova
Request Info
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi