ACADEMICCOURSES.FI

Vertaa kursseja Muotoilun opinnotssa Yhdysvalloissa 2019/2020

Design määritellään taidetta tai toiminnan conceiving ja tuottaa suunnitelma toiminnan, rakentamisen ja käytön esineen tai järjestelmän. Siksi suunnittelu kurssit ovat yleensä luonteeltaan konkreettinen, jotta vedota tietyn alueen suunnittelu, kuten tieto Design, graafinen suunnittelu tai Business Systems Design muutamia. Sopii kaikille, jotka pyritään saavuttamaan ammatillinen kehitys, muutos uran tai parantaa tutkintojen suunnitteluun liittyvää aihe, suunnittelu kursseja akkreditoitu yliopistoissa ja korkeakouluissa Yhdysvalloissa ovat suosittu valinta.

Kestävä tahansa muutaman päivän vuoden tai pidempään, design kursseja yliopistoissa Yhdysvalloissa on suunniteltu sopimaan noin kiireinen aikataulu. Opiskelijat hyötyvät säännöllisesti vuorovaikutus erittäin päteviä professoreita, sekä jakaa tietoa ja kokemusta yhdessä luokkatovereidensa kanssa.Tarjotaan kampuksella tai joskus verkossa, suunnittelu kursseja korkeakouluissa USA laittaa parhaiten ajan tasalla opetusmenetelmiä käyttämään niiden pyrkimyksissä kehittää keskeiset tiedot ja käytännön taidot liittyvät erityiset suunnittelu-aiheista.

Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää suunnittelun kursseja korkeakouluissa Yhdysvalloissa, selaa alaspäin ja napsauta lukea lisää tänään!

15 tulosta kohteessa Muotoilun opinnot, Yhdysvallat Filter

Sisustussuunnittelukurssit

Istituto Marangoni - Miami
Kampus 3 viikkoa Syyskuu 2020 Yhdysvallat miami

Tämä lyhyt kurssi ohjaa osanottajia nykyaikaisen sisustussuunnittelun viimeisten muotisuuntausten kautta. Se kattaa tyylin määritelmän tarjoamalla vähittäiskaupan tilaa tai hotellia, mikä auttaa osallistujia parantamaan esteettisään tunnettaan ja taitojaan sisustuksessa. Tämä kurssi haastaa osallistujien kyvyn tulkita interiööri- ja kotikokoelman maailmaa, käyttää toisiaan täydentäviä tyylejä, värejä ja valaistusvaikutuksia oppimisen ammatillisen lähestymistavan avulla.

Käyttäjäkokemus (UX) Suunnitteluohjelma

V School
Kampus Full-time Syyskuu 2020 Yhdysvallat Salt Lake City

Koulutusyhteisöt eivät koskaan ole koskaan aikaisemmin kokeneet enemmän sähköisesti! Esittelyssä V School käyttökokemuskurssit. Olemme kirjaimellisesti koonnut perustajat / luojat joidenkin maan parhaiden luova virastojen kanssa luomaan opetussuunnitelma opettamaan alan johtavat suunnittelukonseptit. V School taitojentäjän (osa-aika) kurssi on suunniteltu yksilöille, jotka suunnittelevat tai edistyksellisiä kehityskenttiä haluavat siirtyä UX-muotoon tai tasoittaa yleistä osaamistaan.

Käyttäjäkokemuksen suunnittelupiirikurssi

General Assembly
Online Part-time 6 viikkoa Request Info Yhdysvallat USA Online

Opi iteratiivista suunnitteluprosessia ja luo klikattava prototyyppi, joka täyttää käyttäjien tarpeet.

Visuaalisen suunnittelun kurssi

General Assembly
Kampus Part-time 8 viikkoa Request Info Yhdysvallat New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine kaitselmus San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Hongkong Hong Kong Singapore Australia Brisbane Melbourne sydney USA Online + 25 lisää

Käytä visuaalisen viestinnän perustyökaluja ー typografiaa, värejä ja ulkoasua ー suunnitella upeita digitaalisia tuotteita Photoshopissa.

Käyttäjäkokemus

General Assembly
Kampus Part-time 10 viikkoa Request Info Yhdysvallat New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine kaitselmus San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Hongkong Hong Kong Singapore Australia Brisbane Melbourne sydney USA Online + 25 lisää

Käytä työkaluja, kuten Adobe Illustrator, Sketch ja InVision, luoda UX-dokumentaation digitaaliselle tuotteelle. Suorita tutkimusta saadaksesi tietoa asiakkaiden käyttäytymisestä.

Käyttäjäkokemuksen suunnittelu Immersive Course

General Assembly
Kampus Full-time 10 viikkoa Request Info Yhdysvallat New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine kaitselmus San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Hongkong Hong Kong Singapore Australia Brisbane Melbourne sydney USA Online + 25 lisää

Aloita ura UX: ssä maadoittamalla tutkimus- ja suunnittelutaidot henkilöistä prototyyppeihin. Rakenna salkku, jossa on innovatiivisia näkemyksiä.

Kurssi - miten tehdä verkkosivuilla

Treehouse
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat USA Online

Jos et ole koskaan rakennettu verkkosivuilla ennen ja sinulla ei ole koodausta tai suunnittelun kokemus, tämä on oikea paikka aloittaa. Tässä projektissa voimme oppia rakentamaan nykyaikainen portfolio verkkosivuilla työasemat, tabletit ja mobiililaitteisiin. Aloitamme perus HTML ja CSS syntaksin. Seuraavaksi oppia rakentamaan mukautettuja verkkosivuja kuvagalleria ja yhteystiedot sivulla. Lopuksi kulkea jakamisesta sivuston Webissä.

Kurssi - rubiini kiskoilla 5 perusteet

Treehouse
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat USA Online

Tässä tietenkin aiomme luoda yksinkertainen bloggaaminen sovelluksensa vain kourallinen Kiskot komentoja. Sitten kerromme mitä olemme luoneet ja auttaa todella ymmärtää mitä tapahtuu. Näytämme kuinka työskennellä malleja, näkymät, ja ohjaimet nopeasti lisätä uusia ominaisuuksia App. Loppuun mennessä tämän kurssin, olet valmis luomaan perus verkkosovelluksia Rails.

Master Photoshop viikossa

Of Course Learning
Online Part-time 1 viikko Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta UK Online Yhdysvallat USA Online + 2 lisää

Tässä käytännön askel-askeleelta opetusohjelma tietenkin opit keskeisiä välineitä Photoshop luomalla 7 dynaamisia kuvia. Alusta loppuun, minä käydään läpi prosessin alkaa tavallinen, normaali valokuvia, ja ohjaa kuin me muuntaa ne mahtava mestariteoksia yhdessä ...

CAD Fashion Art - Online-oppitunnit

University of Fashion - Online Fashion Design School
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat New York

Tietokoneavusteinen suunnittelu (CAD) -opetus luotiin muotisuunnittelijalla, muotimyynnillä ja tuotekehittäjillä / teknisellä suunnittelijalla mielessä. Opit perusopintoja kehittyneisiin oppitunneihin, kuten Adobe Illustrator® for Flats -ohjelmiston käyttämiseen Adobe Photoshop® for Surface Design -ohjelmaan.

Muotituotteiden kehittäminen ja tekninen suunnittelu - online-oppitunnit

University of Fashion - Online Fashion Design School
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat New York

Haluatko suunnitella omia kokoelmia tai työskennellä yrityksessä, tuotekehityskurssimme opettavat sinulle, kuinka voit hallita tuotteen liiketoiminnan kehittämistä. Nämä ovat taidot muodin ammattilaiset tarvitsevat menestyäkseen.

University of Fashion - Online Fashion Design School
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat New York

Kurssi: Ammattitutkinto-ohjelma UX / UI Designissa

UC Berkeley Extension
Kampus Full-time 2 lukukaudet Tammikuu 2020 Yhdysvallat Berkeley San Francisco + 1 lisää

Ota sekä UX Design että UI Design Immersives, lisää Capstone Portfolio kurssi ja kolme erikoistumista valittavien, ja voit olla oikeutettu harjoitteluun ja valinnaisen käytännön harjoittelun kanssa kaksi lukukautta Professional Diploma Program UX / UI Design! Olet oppinut taidot, nyt on aika laittaa ne töihin. Yhdistä kaksi Immersives-ohjelmaa ja keskittynyt valittavuus, jotta voit saada harjoittelupaikan ja OPT: n. Hanki todellista kokemusta ja aloita urasi. Vastaanotettava tutkintotodistus on oikeutettu harjoitteluun ja OPT.

Kurssi: UI (User-Interface) Suunnittelu Immersive

UC Berkeley Extension
Kampus Full-time 1 lukukausi Tammikuu 2020 Yhdysvallat Berkeley San Francisco + 1 lisää

Kehitä käyttöliittymäsuunnittelutaitojasi luomalla innovatiivisia kokemuksia; sisällön jäsentäminen, järjestäminen ja hallinta; käyttäjien tarpeiden tunnistaminen ja sosiaalisten innovaatioiden kehittäminen. Useiden käytännön hankkeiden avulla kehitätte salkun, joka tekee vaikutuksen tulevaan palkkauspäällikköön. Ymmärrä oppimisen, näkyvyyden, tehokkuuden ja inhimillisten voimavarojen periaatteet. Vastaanotettuasi todistuksen ja olet oikeutettu harjoitteluun.

Kurssi: UX (User-Experience) Suunnittelu Immersive

UC Berkeley Extension
Kampus Full-time 1 lukukausi Tammikuu 2020 Yhdysvallat Berkeley San Francisco + 1 lisää

UX Design Immersive kattaa koko käyttäjäkokemuksen suunnitteluprosessin tutkimisen ja keräämisen vaatimuksista tuotteen tai palvelun integroimiseen huippuluokan muotoiluun. Useiden käytännön hankkeiden avulla kehitätte salkun, joka tekee vaikutuksen tulevaan palkkauspäällikköön. Opi suunnittelemaan sovelluksia ja verkkosivustoja soveltamalla käyttäjäkokemusta, tutkimusta, menetelmiä ja strategioita. Vastaanotettuasi todistuksen ja olet oikeutettu harjoitteluun.