ACADEMICCOURSES.FI

Vertaa 11 Kurssia Muotoilussa

Erilaisia ​​kurssiohjelmia on saatavilla yliopistoilta eri puolilta maailmaa. Opiskelijat ilmoittautuvat usein kursseihin kattamaan toisten akateemisten harrastusten väliset erot tai vahvistavat heidän koulutustaan ​​ja pätevyyttään. Kurssit voivat olla eri pituisia ja intensiteettejä aiheen mukaan.

Mikä on kurssin suunnittelu? Suunnittelukurssit voivat esitellä opiskelijoille suunnittelun perusteet, koska niitä sovelletaan eri toimialoilla. Jotkut kurssit keskittyvät arkkitehtonisiin suuntauksiin ja historiaan, kun taas toiset korostavat piirustusta, valokuvausta tai mallinnusta. Opetussuunnitelma kattaa usein suunnittelun, sillä se koskee mainontaa ja markkinointia, grafiikkaa, sisustusta, tuotteita ja muotia. Luovuuden ilmaiseminen ja keskittyminen, monipuolisuus ja joustavuus luovat käsitteitä säännöllisesti työharjoittelun aikana.

Suunnittelun osanottajat voivat hankkia useita soveltuvia taitoja opintojensa aikana. Muotoilun ymmärrettävät tutkinnot saattavat löytää mahdollisuuksia edetä urallaan markkinointiyrityksissä tai mainostoimistoissa. Tietämyksen teoriasta siitä, miten muotoilu vaikuttaa kuluttajien käyttäytymiseen, voi olla hyödyllistä verkkokaupan tai vähittäismyynnin ohjaamiseksi. Valokuvataitoja voidaan soveltaa online- tai painetun julkaisun freelance-töihin.

Kurssikustannukset vaihtelevat ohjelman pituuden ja kurssityöhön kuuluvien erikoisuuksien mukaan. Opetus ja palkkiot eroavat normaalisti oppilaitoksista, verkko-ohjelmista, kesäkursseista ja intensiivisistä kurssisuunnitelmista.

On olemassa monenlaisia ​​uraa, jotka voidaan käynnistää suunnittelukurssin jälkeen. Ne, jotka ovat intohimoisia muotiin, voivat tulla vähittäiskaupan vaatevalmistajiksi, näyttelytavaroiksi tai muotisuunnittelijoiksi. Mediatehtäviin voi kuulua aikakauslehden suunnittelija, valokuvaaja, muotoilija ja layout-editori. Opiskelijat löytävät usein monenlaisia ​​markkinoinnin uramahdollisuuksia, kuten graafisen suunnittelijan, pakkauskehittäjän, konseptin ja suunnittelutyöntekijän tai tuotantopäällikön. Vähittäiskaupassa voi olla uraa kuten näyttelytilan suunnittelun konsultti, tallentaa suunnittelija, näyttökoordinaattori ja visuaalinen kauppias.

Monet kurssit toimitetaan verkossa tai luokkahuoneasetuksissa yliopistoissa ympäri maailmaa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

11 tulosta kohteessa Muotoilu Filter

Italian muotoilun ja ylellisyyden kurssi

BAU International Academy of Rome
Kampus Full-time 2 viikkoa Request Info Italia Venetsia

2 viikon harjoittelu tiellä, neljässä Made in Italy -luokan piirissä, joka alkaa Venetsiassa, biennaalissa ja siirtyy sitten La Spezian merialueelle, ymmärtämään jahtiteollisuuden arvoketjua ja päättyen Toscana, ensimmäinen Scandiccin (Firenze) muotialueella, jossa muutamat alkuun italialaiset tuotemerkit säilyttävät edelleen tuotantolaitoksensa ja myöhemmin Carraran marmorialueella, viimeiselle istunnolle "Stone

Manaa

ITECOM Art Design NICE
Kampus Full-time 1 vuosi Syyskuu 2020 Ranska Kiva

Peruskurssin (Upgrade Taideteollisuus) on yksi vuosi: se on keskeinen muutos kohti taideteollisuuden ja muotoilun opinnot.

Laajennettu väli vecterworks

Kensington and Chelsea College
Kampus Part-time 5 viikkoa Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Tässä 5 viikon kurssi on oppijoille haluavat edelleen kehittää 2D Vectorworks taitoja. Kannattaa ovat suorittaneet kurssin Intermediate Vectorworks osoitteessa KCC. Jokainen 2,5 tunnin istunto kattaa seuraavat:

FLA: Suunnittelun ajattelu- ja innovaatioviikko

Future London Academy
Kampus Full-time 1 viikko Maaliskuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Ainutlaatuinen ohjelma palveluntuottajille, luoville yrittäjille ja yritysten omistajille - tuo sinut Lontoon innovatiivisimpiin yrityksiin ja paljasta uusimpia lähestymistapoja suunnittelun ajatteluun.

Jatkotutkinto innovaatio- ja design-ajattelua

Bau Design College of Barcelona
Kampus Full-time 1 vuosi Request Info Espanja Barcelona

Innovaatio ja kansainvälistyminen ovat nousseet keskeisistä strategioista nykyisessä taloudellisessa tilanteessa. Uudet ekosysteemit ja liiketoiminnan strategioita syntyy prosessissa paradigman muutos tuotesuunnittelusta palvelumuotoilun.

SUUNNITELTAVA ART - STRATEGIAT KEHITTÄMISEKSI

European Cultural Academy
Kampus Full-time 2 viikkoa Request Info Italia Venetsia

Contemporary Art -kurssi on suunniteltu auttamaan sinua toteuttamaan luovia projekteja. Se varustaa alan tietämyksellä, joka edesauttaa urasi luovaa sektoria.

Muotituotteiden kehittäminen ja tekninen suunnittelu - online-oppitunnit

University of Fashion - Online Fashion Design School
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat New York

Haluatko suunnitella omia kokoelmia tai työskennellä yrityksessä, tuotekehityskurssimme opettavat sinulle, kuinka voit hallita tuotteen liiketoiminnan kehittämistä. Nämä ovat taidot muodin ammattilaiset tarvitsevat menestyäkseen.

Säätiö Total Designissa

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Kampus Full-time 1 vuosi Request Info Espanja Madrid

Total Design One Year -kurssi esittelee suunnittelun ja viestinnän pääteemoja. Se on perusta, joka on suunnattu ihmisille, jotka haluavat aloittaa opintonsa tuotesuunnittelun, sisustussuunnittelun, graafisen suunnittelun ja muotisuunnittelun aloilla.

Vähittäiskaupan suunnittelun kurssi

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro
Kampus Part-time 60 tuntia Request Info Brasilia Rio de Janeiro

Opi suunnittelemaan fyysisiä myymälöitä tuotemerkin ensimmäisestä kosketuksesta, sen arvoista, käsitteestä Visual Merchandisingiin, joka huolehtii fyysisen myymälän lopullisista yksityiskohdista.

Liiketoiminta, Suunnittelu

Universitat de Vic
Kampus Full-time 1 lukukausi Tammikuu 2020 Espanja Barcelona

Kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat viettää yhden tai kaksi lukukautta Barcelonassa, Vic-yliopisto - Katalonian keskusyliopisto tarjoaa valinnaisia kursseja kaupan, suunnittelun ja innovaatioiden aloilta. Valmistuttuaan opiskelijat saavat UVic-UCC-todistuksen akateemisilla opintopisteillä, jotka heidän kotiyliopisto voi tunnustaa.

Vuoden kestävän kehityksen kurssi

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Kampus Full-time 1 vuosi Request Info Espanja Barcelona

Maailmanlaajuisen yhden vuoden kurssi on suunnattu kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan suunnittelun eri aloihin (tuote, sisustus, muoti, grafiikka, mainonta ja markkinointi), ja se auttaa opiskelijoita valitsemaan, mikä tulee heidän ura.