ACADEMICCOURSES

Vertaa kursseja Muodin PRssa Iso-Britanniassa 2021

Kurssien vetäjät ovat päteviä ammattilaisia, ja niillä joko hankitaan uutta tietoa tietystä oppiaineesta tai valmennetaan käytännön tilanteisiin. Kurssien pituus, laajuus, sisältö ja kesto voivat vaihdella hyvinkin huomattavasti.

Muotimarkkinoinnista ja erityisesti lehtien ja mainosten kautta toimimisesta kiinnostuneet opiskelijat saattavat löytää tulevaisuutensa muoti-PR:n eli muotialan suhdetoiminnan parista. Tällä alalla keskeisiä taitoja ovat brändäys, yhteistyö mallien ja toimittajien kanssa, muodin trendien ymmärtäminen sekä kyky rakentaa luovia, hyvin suunniteltuja ja innovatiivisia suunnitteluprojekteja.

Koulutus Yhdistyneessä kuningaskunnassa on siirretty asian kunkin maan Yhdistyneen kuningaskunnan, joilla on erilliset järjestelmät eri hallitukset: Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on vastuussa Englannin ja Skotlannin hallitus, Walesin hallituksen ja Pohjois-Irlannin Executive vastaavat Skotlannissa , Walesin ja Pohjois-Irlannin osalta.

Suositut Kurssit Muodin PRssa Iso-Britanniassa 2021

1 tulosta kohteessa Muodin PR, Yhdistynyt kuningaskunta Filter

Viikko kauneuden kurssi

Conde Nast College
Kurssit
21 Kesä 2021
<
Täyspäiväinen
07 Kesä 2021
Englanti
Kampus

Business of Beauty Course on intensiivinen yhden viikon ohjelma, jonka tarkoituksena on antaa opiskelijoille yksityiskohtainen esittely kauneusalan sisäiselle toiminnalle. Täm ...

Lue lisää