Filter
Kurssit
Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Vertaa Kurssia Molekyylitiedessa

Kurssi on polku tutkimuksen, joka usein kestää kuudesta kuukaudesta kahteen vuotta, ja edellyttää tiivistä oppimisen kurinalaisuutta opiskelijan 's valinta. Valmistuttuaan kurssin ohjelma, opiskelija voi halutessaan hakea lähtötason työtä tai harjoittaa korkeakoulutuksen enemmän erikoistunut uraa.

Mikä on tietenkin Molecular Sciences? Riekkinen kurssit on suunniteltu esitellä opiskelijoita teoriaa ja taitoja kunnostautua tutkimuslaboratoriossa asetus. Nämä kurssit ovat yleensä hyvin keskittynyt kova tutkimustieto, erityisesti molekyylibiologian, mikrobiologian ja genetiikan. Opiskelijat opetetaan oikea laboratorio menettelyä, kuten miten tehokkaasti käyttää mikropipettoria ja sentrifugoidaan. Monimutkaisuuden vuoksi työselostus, monet ohjelmat ovat melko kehittyneet edellytys kursseja. Muista tutkia vaatimuksia tahansa ohjelman pidätte.

Yksi etu ottaen kurssin Riekkinen on suuri määrä oppimisen ja teknistä taitoa että opiskelijat saavat näin lyhyessä ajassa. Saat melko pieni ajankäytöstä, opiskelijat saavat huomattavan määrän kokemusta ja asiantuntemusta työskentelystä huipputekniikkaa.

Opetus ja osanottomaksut ovat erilaisia ​​kunkin kurssin. Koko ja sijainti koulun usein tekijöitä määritettäessä kurssin kustannukset. Jos sinulla on kysyttävää ohjelmasta 's kustannuksia, saada yhteyttä kouluun ' s Hakutoimisto.

Kurssi Molecular Sciences voi tuoda opiskelijat lähemmäksi useita haastavia ja palkitsevia uran. Nykyään nopeimmin kasvava ala työllisyyden valmistuneiden Riekkinen ohjelmien biotekniikan alalla. Tämän kentän, valmistuneet voivat jatkaa tullakseen lab teknikot, tutkijat ja bioengineers yksi lupaavimmista ja monipuolinen alojen tieteellistä tutkimusta tällä hetkellä saatavilla.Täällä opiskelijat voivat osallistua lääketieteelliseen tutkimukseen ja biotekniikka hankkeisiin, jotka on lopulta merkittävä vaikutus yhteiskuntaan.

Kaiken Riekkinen on kiehtova, ja ottaen kurssi on ehkä paras tapa murtautua sitä. Jos olet kiinnostunut löytämään kurssin ja alkaa hakuprosessi, muista käyttää meidän hyödyllinen tietokanta kansainvälisiä kursseja. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Molekyylitiede

Umeå University - Faculty of Science and Technology

Erillistä kurssia sisältää luentoja, seminaareja ja käytännön laboratoriotyöt. Cellbiology Kurssi sisältää laajan teoreettisen tiedon kaikkein keskiosissa moderni Molecul ... [+]

Cellbiology, eläinten ja kasvien fysiologia

Erillistä kurssia sisältää luentoja, seminaareja ja käytännön laboratoriotyöt. Cellbiology Kurssi sisältää laajan teoreettisen tiedon kaikkein keskiosissa moderni Molecular Cell Biology. Kurssi kattaa myös käsitteen pahanlaatuisten solujen kasvua ja antaa esimerkkejä molekyylitason mekanismeista syövän etenemiseen. Eläinten ja kasvien fysiologia kurssi keskittyy monisoluisten eläinten ja putkilokasvit. Eri organismi tasoilla molekyylitasolta fysiologisiin, on integroitu. Rakenne ja toiminta eläinten elinten ja elinjärjestelmien tarkastellaan seuraavissa yhteyksissä; liikkeeseen, hengitys, hermosto, hormonitoimintaan, erittyminen, ravitsemus, ja kehitysbiologian. Koskeva kasveja on erityistä huomiota fotosynteesi, soluseinä, anatomia, kasvun ja kukinnan.... [-]

Ruotsi Umeå Skellefteå
Request Info
Englanti
Full-time
19 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi