close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa Kurssia Molekyylitiedessa

Kurssi on polku tutkimuksen, joka usein kestää kuudesta kuukaudesta kahteen vuotta, ja edellyttää tiivistä oppimisen kurinalaisuutta opiskelijan 's valinta. Valmistuttuaan kurssin ohjelma, opiskelija voi halutessaan hakea lähtötason työtä tai harjoittaa korkeakoulutuksen enemmän erikoistunut uraa. Mikä on tietenkin Molecular Sciences? Riekkinen kurssit on suunniteltu esitellä op… Lue lisää

Kurssi on polku tutkimuksen, joka usein kestää kuudesta kuukaudesta kahteen vuotta, ja edellyttää tiivistä oppimisen kurinalaisuutta opiskelijan 's valinta. Valmistuttuaan kurssin ohjelma, opiskelija voi halutessaan hakea lähtötason työtä tai harjoittaa korkeakoulutuksen enemmän erikoistunut uraa.

Mikä on tietenkin Molecular Sciences? Riekkinen kurssit on suunniteltu esitellä opiskelijoita teoriaa ja taitoja kunnostautua tutkimuslaboratoriossa asetus. Nämä kurssit ovat yleensä hyvin keskittynyt kova tutkimustieto, erityisesti molekyylibiologian, mikrobiologian ja genetiikan. Opiskelijat opetetaan oikea laboratorio menettelyä, kuten miten tehokkaasti käyttää mikropipettoria ja sentrifugoidaan. Monimutkaisuuden vuoksi työselostus, monet ohjelmat ovat melko kehittyneet edellytys kursseja. Muista tutkia vaatimuksia tahansa ohjelman pidätte.

Yksi etu ottaen kurssin Riekkinen on suuri määrä oppimisen ja teknistä taitoa että opiskelijat saavat näin lyhyessä ajassa. Saat melko pieni ajankäytöstä, opiskelijat saavat huomattavan määrän kokemusta ja asiantuntemusta työskentelystä huipputekniikkaa.

Opetus ja osanottomaksut ovat erilaisia ​​kunkin kurssin. Koko ja sijainti koulun usein tekijöitä määritettäessä kurssin kustannukset. Jos sinulla on kysyttävää ohjelmasta 's kustannuksia, saada yhteyttä kouluun ' s Hakutoimisto.

Kurssi Molecular Sciences voi tuoda opiskelijat lähemmäksi useita haastavia ja palkitsevia uran. Nykyään nopeimmin kasvava ala työllisyyden valmistuneiden Riekkinen ohjelmien biotekniikan alalla. Tämän kentän, valmistuneet voivat jatkaa tullakseen lab teknikot, tutkijat ja bioengineers yksi lupaavimmista ja monipuolinen alojen tieteellistä tutkimusta tällä hetkellä saatavilla.Täällä opiskelijat voivat osallistua lääketieteelliseen tutkimukseen ja biotekniikka hankkeisiin, jotka on lopulta merkittävä vaikutus yhteiskuntaan.

Kaiken Riekkinen on kiehtova, ja ottaen kurssi on ehkä paras tapa murtautua sitä. Jos olet kiinnostunut löytämään kurssin ja alkaa hakuprosessi, muista käyttää meidän hyödyllinen tietokanta kansainvälisiä kursseja. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Vastaavia opintoaloja
arrow_drop_up arrow_drop_down
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Umeå University - Faculty of Science and Technology
Umeå, Ruotsi

Erillistä kurssia sisältää luentoja, seminaareja ja käytännön laboratoriotyöt. Cellbiology Kurssi sisältää laajan teoreettisen tiedon kaikkein keskiosissa moderni Molecular Ce ... +

Erillistä kurssia sisältää luentoja, seminaareja ja käytännön laboratoriotyöt. Cellbiology Kurssi sisältää laajan teoreettisen tiedon kaikkein keskiosissa moderni Molecular Cell Biology. Kurssi kattaa myös käsitteen pahanlaatuisten solujen kasvua ja antaa esimerkkejä -
Kurssit
Täyspäiväinen
19 viikkoa
Englanti
Syys 2021
15 Tammi 2021
Kampus

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä