Filter
Kurssit
Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Vertaa 2 Kurssia Metsätieteetssa

Kurssi on polku tutkimuksesta, joka on yleisesti saatavilla lukion tai merkonomien. Kurssit opiskelijat voivat saada käytännön kokemusta ja taitoja alalla heidän valintansa.

Forest Sciences on yksi monista aloilla, joka tarjoaa kursseja. Mikä on tietenkin Metsätieteet? Tämä polku tutkimus on keskittynyt tutkimus puiden ja metsien ekosysteemejä. Sinänsä nämä kurssit liittyy melkoisesti tieteellisen oppimisen ja opiskelijoiden tutkimus. Uralla sisältää usein toimeksiantoja biotekniikka, ekologia, kasvien biologia ja ympäristötiede. Jokaisella ohjelmalla on hieman erilainen keskipiste, mutta monet opiskelijat saavat mahdollisuuden pohtia yksilön tai ryhmän tutkimushankkeita paikallisista metsistä. Opiskelijat, jotka valmistuvat ohjelmasta myönnetään usein tutkintotodistus tai todistus.

Tärkein etu valmiiksi kurssin Metsätieteet on välitön sovellettavuus oppimista.Ympäristönäkökohtien kanssa niin kuuma-painiketta kysymys viime vuosina, se maksaa, on yritys ymmärtää näitä käsitteitä. Tällä tavoin nämä kurssit tekevät paremmin informoituja, kriittisesti ajattelevia opiskelijoita.

On olemassa useita metsää tiedeohjelmien ympäri maailmaa, ja ne kaikki ovat yleensä erilaisia ​​lukukausimaksuja ja rekisteröintimaksut. Lisätietoja kustannuksista yksittäisen tietenkin yhteyttä kouluun 's Hakutoimisto suoraan.

On monia palkitsevaa uraa, jotka voivat kasvaa kurssi Forest Sciences. Tämä on kenttä, joka kasvaa joka päivä, ja monet teollisuudenalat ja yritykset pyrkivät kirkas mielissä täyttää tieteellisen tehtävissä heidän riveihinsä. Valmistuneet näistä ohjelmista pyrkivät usein korkeakoulutuksen alalla niin edelleen hioa kiinnostusta ja erikoistua niiden taito asettaa. Kun niiden polku tutkimus on valmis, nämä opiskelijat voivat harjoittaa menestyksekkään uran luonnonsuojelijat, biologit ja ympäristön tutkijoita.He voivat myös laittaa laajaa tietämystä metsien ekosysteemien käyttää biotekniikan ja ympäristön asianajo.

Forest Sciences on koulutusaloittain, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia. Jos olet kiinnostunut ilmoittautumalla kurssin Forest Sciences, paras tapa aloittaa prosessi on käyttää meidän haettavissa tietokannasta löytää kursseja, jotka auttavat sinua saavuttamaan henkilökohtaiset ja ammatilliset tavoitteet. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Metsätieteet

Lurleen B Wallace Community College

Forest Technology ohjelma kouluttaa opiskelijoita aseman metsän teknikko. Teknikko on työntekijä, joka työskentelee johdolla ammattilainen (BS tutkinto) metsänhoitaja ja ... [+]

Forest Technology

Forest Technology ohjelma kouluttaa opiskelijoita aseman metsän teknikko. Teknikko on työntekijä, joka työskentelee johdolla ammattilainen (BS tutkinto) metsänhoitaja ja ryhtyy kenttätyön, joka on tarpeen hallita metsään. Ura metsän teknikko liittyy erilaisia ​​haastavia tehtäviä kuten puutavaraa kartoitus, hankinnat, metsäteiden kunnossapito, metsänhoito, metsikön parantaminen, palo- ja tuholaistorjunta, maaperän ja vesien suojelun, villieläinten hallinta, sato suunnittelu, puunkorjuu, kartografia, ja maanmittauksen. Teknikot työskentelevät ulkona säässä ja on tehtävä joitakin toimistotyötä.

Kuten useimmissa ammateissa, metsätalous on korkean teknologian kentän kannettavalla mittauslaitteella, maantieteellisten tietojärjestelmien (GIS), atk-analyysi korjuu strategioita ja päätöksenteon malleja metsänhoidolle.... [-]

Yhdysvallat Andalusia
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Fleming College

Forestry teknikko uran vetoan teihin, jos olet intohimoisesti ulkona, ja huolissaan vastuullinen metsävarojen hoidon. ... [+]

Forestry teknikko uran vetoan teihin, jos olet intohimoisesti ulkona, ja huolissaan vastuullinen metsävarojen hoidon.

Ohjelmassa korostetaan

Koska Metsätalous teknikko, voit olla osa tiiviinä yhteisönä miesten ja naiset eri puolilla maata, jotka tekevät eron ympäristössämme. Fleming College n Forestry-ohjelma on suurin Kanadassa. Tässä kaksivuotinen ohjelma, voit hankkia taitoja toimia tehokkaasti luonnonvarojen hallinta - oppimisen perinteinen metsätalous taitoja, kuten piiritti ja puiden tunnistaminen sekä kuinka työskennellä ArcMap, GPS ja muut korkean teknologian ohjelmistotalo.

Ihanteellisessa yhdistelmä teoriaa ja teknistä käytännön kokemuksiin, opintojen luokkahuoneessa täydennetään lukuisat kenttä retkiä. Saat osallistua Forestry ohjelman ainutlaatuisen alan leiri kokemusta Mattawa kello Samuel de Champlain Park. Lisäksi voit lisätä käyttäjätiedot (ja uran valmiutta ja monipuolisuus) ottamalla sertifioinnin kursseja, kuten metsäpalojen taistelut, ensiapu ja CPR, puu-merkintä ja leikkurin sertifiointi (at vaatimaton lisämaksusta). ... [-]
Kanada Lindsay Peterborough Minden Cobourg  + 1 More
Request Info
Englanti
Full-time
4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi