Filter
Kurssit
Kiina

Vertaa kursseja Matkailu- ja ravintola-alassa Kiinassa 2019

Viittaa tietysti erikoistunut opinto-ohjelmaan. Se tapahtuu yleensä kampuksella, mutta voidaan toimittaa verkossa. Kurssit ovat suosittuja ihmisiä, jotka haluavat saada erityistä tietämystä yksi aihe.

Matkailuvirasto ja vieraanvaraisuus ohjelma voi olla erinomainen tilaisuus opiskelijoille lisätietoja siitä, miten teollisuus toimii valmistauduttaessa jännittävä ja täyttää uran. Opiskelija voi oppia kaikkea hotellista johdon matkan suunnitteluun.

Kiina pyrkii edistämään kehitystä ensimmäisen luokan yliopistoja. Kiinan 's talous on jo nyt maailman ' s toiseksi suurin ja kasvaa edelleen. Kokeminen sen kulttuuria ja ymmärtämään sen markkinoiden kasvu lisäävät urasi.

Suositut Kurssit Matkailu- ja ravintola-alassa Kiinassa 2019

Read More Read Less

1 Results in Matkailu- ja ravintola-ala, Kiina

Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College

Luota luottamukseen englantiin Les Rochesissa! Opiskelijamme kehittävät sekä liike-elämän että epämuodollisen englannin sujuvuuden opintojensa aikana. ... [+]

OHJELMAN KATSAUS Hotellin vieraanvaraisuuden valmisteluohjelma valmistaa sinut täyttämään englannin kielen vaatimukset Les Roches Jin Jiangin perustutkinnon tai jatko-opiskelijakoulutuksen saamiseksi. Ohjelma asettaa sinut sopivaan ohjelmatasoon nykyisen englannin tasosi mukaan, ja ohjelman kokonaisaika riippuu englanninkielisestä tasosta. Kurssit keskittyvät intensiiviseen englantilaiseen oppimiseen pienissä ryhmissä, ja vieraanvaraisuuden avaintekijöitä Englanti esitellään.

Hospitality Preparatory Program (HPP) -ohjelma pyrkii myös ottamaan opiskelijat vieraanvaraisuuteen ja lisäämään kulttuuritietoisuuttaan valmistellessaan Les Roches Jin Jiangin lisäopintoja liittymällä pääohjelmaan.... [-]

Kiina Shanghai
September 2019
Full-time
9 - 27 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi