ACADEMICCOURSES

Vertaa 3 Kurssia Liikuntatiedessa

Kurssi on yleensä korkeakouluopetuksen yksikkö. Yleensä kurssi kestää yhden lukukauden, kuten neljäsosa tai lukukausi, vaikka jotkut voivat olla pitempiä tai lyhyempiä. Kurssin suorittaminen johtaa yleensä tutkintoon.

Mikä on kurssi urheilutieteessä? Tämän akateemikon tyylin kursseilla on usein erityinen painopiste eikä laaja harkinta. Esimerkki kurssista, joka sopii tähän luokitukseen on urheiluvalmennus, joka kattaa viestinnän ja analyyttisten taitojen vahvistamisen, jotta tiimin suorituskyky voidaan parhaiten hyödyntää. Toinen esimerkki voisi olla kurssi, joka tutkii tiettyä urheilua. Jalkapallokurssi voi tarkastella urheilun historiaa, siihen liittyviä seuroja, rahoituslähteitä ja jopa tunnettuja rivalleja joukkueiden välillä.

Tunnistamalla suosittuja harrastuksia oppilas voi hioa viestintätaitoja yhteisten keskustelumateriaalien kesken. Opiskelija voi myös parantaa havainnointi- ja analysointitaitoja, jotka voivat palvella monia elämänalueita. Ja vielä eräs etu kurssikurssin suorittamiseen on kurinalaisuuden kehittäminen säännöllisen läsnäolon ja hyvien opiskelumuotojen avulla.

Kurssin kustannukset voivat riippua suurelta osin yliopistosta tai yliopistosta. Opiskelijan on huolehdittava siitä, että hän tarkastaa oikean toimistonsa varmistaakseen, että heillä on tarkka arvio.

Urheilutieteen opiskelun jälkeen voi olla monia uramahdollisuuksia. Jotkut mahdollisuudet ovat urheiluterapeutti, valmentaja, urheilupäällikkö ja urheilujohtaja. Muita mahdollisia työpaikkoja ovat henkilökohtainen valmentaja ja kuntokeskuksen johtaja. Vielä enemmän vaihtoehtoja voisi olla fysiologin tai lukion opettaja. Nämä esimerkit ovat osa urheilutieteellisistä asiantuntijoista avoimia työmahdollisuuksia.

Kurssit voidaan järjestää yliopistoissa ja yliopistoissa ympäri maailmaa. Sekä kampus- että online-versiot saattavat olla saatavilla. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

3 tulosta kohteessa Liikuntatiede Filter

Asiantuntija urheilu psykologian valmennus ja korkean suorituskyvyn

UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL
Kurssit
<
5 kuukautta
Espanjalainen
Online

Mikä se on?: Urheilu valmennus on kilpailu, joka yhdistää viestinnän ja analyyttisiä taitoja, että jokainen ammattiurheilu on hallittava siirtämään urheiluun tietoa optimoida ...

Lue lisää

Ucv-us lukukausi ulkomailla -ohjelma

Valencia Catholic University
Kurssit
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Tervetuloa Valenciaan, unenomainen kaupunki, joka on todella todellinen! Yhden kaupunginosan alueella voit kokea sekä historiaa että modernia samalla kun nautit aidon Välimere ...

Lue lisää

Kurssin lopullinen painonpudotusohjelma

Shaw Academy
Kurssit
<
Osa-aikainen
Englanti
Online

Ultimate Weight Loss -ohjelma on suunniteltu erityisesti tarjoamaan sinulle kattavia tietoja ja taitoja, jotka ovat välttämättömiä henkilökohtaisten ja ammatillisten tavoittei ...

Lue lisää