Näytä kaikki Kurssiopinnot Leivontassa 2022 Ferrières-en-Brie Ranskassa
1 tulosta kohteessa Leivonta, Ferrières-en-Brie
Lajitteluperuste:
Ferrières
Tämän kurssin harjoittelija laajentaa teoreettisia tietojaan ja käytännön taitojaan leivonnaisissa ja leivonnassa. Hän opastaa leivänvalmistuksen perustekniikoita ja sekä stan ... +
Sponsoroitu
Tämän kurssin harjoittelija laajentaa teoreettisia tietojaan ja käytännön taitojaan leivonnaisissa ja leivonnassa. Hän opastaa leivänvalmistuksen perustekniikoita ja sekä standardinmukaisia että moderneja viennoiserie-menetelmiä sekä sen tuotantoon johtavia kanavia sekä oppii olemaan itsenäistä. Tavoite: Valmista ja leivo erilaisia leipiä (klassinen leipä, ravintolaleipä, buffetleipä, erikoisleipä) Tee ja leipo erilaisia leivonnaisia (croissanteja, pains au chocolat, lehtileipiä, buffet-luomuksia, luovia ja koristeltuja leivonnaisia, boutique-leipomo versus ravintolaleipomo jne.) Hallitse esivalmistelut (vaivaaminen, käyminen, hapatus, taittaminen, kauliminen, muovaus) Tunnista kansainväliset kulttuurit leiväntuotannon mukaan Ymmärrä leivän kulutuksen sosiaaliset vaikutukset Tunnista laitteet ja opi käyttämään niitä Luokittele elintarvikkeet ja lisäaineet Tunnista elintarvikkeiden laatukriteerit Valitse tiettyyn tuotantoon parhaiten sopivat tuotteet Ymmärrä vilja-jauho-leipä toimitusketju Kehitetään ammatillista uskottavuutta ja tehokkuutta (ammattimainen gastronominen kulttuuri, hyvät käytännöt palvelun erinomaisuudesta, kenttävierailut). Järjestää erilaiset varasto- ja tuotantotilat (tilojen suunnittelu, keskeiset ergonomiastandardit, elintarvikkeiden käsittely- ja säilytystavat, erilaiset piirit) Noudata terveys- ja turvallisuusstandardeja (tunnista hyvät hygieniakäytännöt, jotka takaavat työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuuden, osaa tulkita ja soveltaa keskeisiä määräyksiä päivittäisessä käytännössä, ylläpitää ammattitiloja siivous- ja desinfiointitoimenpiteiden avulla) Pedagoginen menetelmä: Oppia Ymmärtää Harjoitella Arvioida Ohjaus Leivonnainen Taikinat (murustaikina, makea taikina) Voiteet (voikerma, Crème Anglaise, leivonnaiset…) Lehtitaikina (käänteinen lehtitaikina, perinteinen) Choux-leivonnaiset (Eclair, Religieuse, Saint Honoré, Paris Brest, petits fours) Modernit tortut (suklaa, marenki rahka, hedelmätorttu) Viennoiserie-kurssi Croissant, Suklaacroissant, Kouglof, Briossi, lehtitaikinabrossi Leivänvalmistuskurssi Klassinen patonki, Perinteinen patonki, Maalaisleipä, Täysjyväleipä, Pain Brié, Hapanleipä, Ruisleipä, Spelttileipä, Täysjyväleipä; Ciabatta Pääsyvaatimukset Tämä todistuskurssi on avoin 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille hakijoille, jotka haluavat syventää kokemustaan ja laajentaa taitojaan, tai niille, jotka ovat siirtymässä toiselle osaamisalueelle ja joilla ei ole tavallista akateemista taustaa. Jos haluat hakea tähän ohjelmaan, luo ystävällisesti verkkoprofiili, lataa CV:si, saatekirjeesi ja kopio henkilökortistasi. Haastattelu akateemisen lautakuntamme kanssa sovitaan, kun olemme käsitelleet tiedostosi. Uranäkymät Mahdollisuus integroida leivontatiimi
-
Kurssit
Täyspäiväinen
3 kuukautta
Englanti, Ranskalainen
04 Loka 2022
04 Syys 2022
Kampus
Ansaitse stipendi, jonka arvo on jopa 10 000,00
Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin.
VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä