$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Kurssiopinnot Leivontassa 2022 Ferrières-en-Brie Ranskassa

Yliopistot ja korkeakoulut asettaa omat pääsyvaatimukset korkeakouluopintoihin, joten ne vaihtelevat laajasti. Riippuen tietenkin opiskelija ehkä päästä korkea-asteen koulutuksen ammattialoja. Jos 'uudelleen hakemuksen tekemisen säätiö tutkintoa, saatat huomata, että työkokemus otetaan huomioon rinnalla mitään tutkintoja sinulla on. Jotkut korkeakoulut ja oppilaitokset tarjoavat… Lue lisää

Yliopistot ja korkeakoulut asettaa omat pääsyvaatimukset korkeakouluopintoihin, joten ne vaihtelevat laajasti. Riippuen tietenkin opiskelija ehkä päästä korkea-asteen koulutuksen ammattialoja. Jos 'uudelleen hakemuksen tekemisen säätiö tutkintoa, saatat huomata, että työkokemus otetaan huomioon rinnalla mitään tutkintoja sinulla on. Jotkut korkeakoulut ja oppilaitokset tarjoavat säätiö Vuodet valmistautumista tiettyihin tutkintoihin. Ne yleensä Don 't johtaa erillinen perusteita, koska ne yksinkertaisesti saada sinut syöttää koulutusohjelman itse. Säätiö Years Aren 't ulottuville kaikkiin tutkintoihin kuitenkin.

Kuluttajat, jotka haluavat erikoistua leivonnaisiin, kuten leivonnaisia, kakkuja, torttuja, piiraita ja leipää, harkitsevat leivontaohjelmaa. He voivat oppia tekniikoita, jotka voivat valmistaa heidät uran leipuri tai leivonnaiset kokki.

Ranska tarjoaa erinomaisen korkeakoulujärjestelmän paitsi kansalaisten myös ulkomaalaisia. Maan 's dynaaminen kulttuuri houkuttelee ulkomaisia ​​opiskelijoita ja jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan kansainvälisiä kursseja. Ranska on perinteisesti tieteelliset ja teknologiset innovaatiot. Näin varmistetaan, että tutkijat täysin hyödyntää luovuuttaan.

Pyydä lisätietoa Kurssiopinnot Leivontassa Ferrières-en-Brie Ranskassa 2022

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Ranskassa
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Ferrières
Ferrières-en-Brie, Ranska

Tämän kurssin harjoittelija laajentaa teoreettisia tietojaan ja käytännön taitojaan leivonnaisissa ja leivonnassa. Hän opastaa leivänvalmistuksen perustekniikoita ja sekä stan ... +

Tämän kurssin harjoittelija laajentaa teoreettisia tietojaan ja käytännön taitojaan leivonnaisissa ja leivonnassa. Hän opastaa leivänvalmistuksen perustekniikoita ja sekä standardinmukaisia että moderneja viennoiserie-menetelmiä sekä sen tuotantoon johtavia kanavia sekä oppii olemaan itsenäistä. Tavoite: Valmista ja leivo erilaisia leipiä (klassinen leipä, ravintolaleipä, buffetleipä, erikoisleipä) Tee ja leipo erilaisia leivonnaisia (croissanteja, pains au chocolat, lehtileipiä, buffet-luomuksia, luovia ja koristeltuja leivonnaisia, boutique-leipomo versus ravintolaleipomo jne.) Hallitse esivalmistelut (vaivaaminen, käyminen, hapatus, taittaminen, kauliminen, muovaus) Tunnista kansainväliset kulttuurit leiväntuotannon mukaan Ymmärrä leivän kulutuksen sosiaaliset vaikutukset Tunnista laitteet ja opi käyttämään niitä Luokittele elintarvikkeet ja lisäaineet Tunnista elintarvikkeiden laatukriteerit Valitse tiettyyn tuotantoon parhaiten sopivat tuotteet Ymmärrä vilja-jauho-leipä toimitusketju Kehitetään ammatillista uskottavuutta ja tehokkuutta (ammattimainen gastronominen kulttuuri, hyvät käytännöt palvelun erinomaisuudesta, kenttävierailut). Järjestää erilaiset varasto- ja tuotantotilat (tilojen suunnittelu, keskeiset ergonomiastandardit, elintarvikkeiden käsittely- ja säilytystavat, erilaiset piirit) Noudata terveys- ja turvallisuusstandardeja (tunnista hyvät hygieniakäytännöt, jotka takaavat työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuuden, osaa tulkita ja soveltaa keskeisiä määräyksiä päivittäisessä käytännössä, ylläpitää ammattitiloja siivous- ja desinfiointitoimenpiteiden avulla) Pedagoginen menetelmä: Oppia Ymmärtää Harjoitella Arvioida Ohjaus Leivonnainen Taikinat (murustaikina, makea taikina) Voiteet (voikerma, Crème Anglaise, leivonnaiset…) Lehtitaikina (käänteinen lehtitaikina, perinteinen) Choux-leivonnaiset (Eclair, Religieuse, Saint Honoré, Paris Brest, petits fours) Modernit tortut (suklaa, marenki rahka, hedelmätorttu) Viennoiserie-kurssi Croissant, Suklaacroissant, Kouglof, Briossi, lehtitaikinabrossi Leivänvalmistuskurssi Klassinen patonki, Perinteinen patonki, Maalaisleipä, Täysjyväleipä, Pain Brié, Hapanleipä, Ruisleipä, Spelttileipä, Täysjyväleipä; Ciabatta Pääsyvaatimukset Tämä todistuskurssi on avoin 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille hakijoille, jotka haluavat syventää kokemustaan ja laajentaa taitojaan, tai niille, jotka ovat siirtymässä toiselle osaamisalueelle ja joilla ei ole tavallista akateemista taustaa. Jos haluat hakea tähän ohjelmaan, luo ystävällisesti verkkoprofiili, lataa CV:si, saatekirjeesi ja kopio henkilökortistasi. Haastattelu akateemisen lautakuntamme kanssa sovitaan, kun olemme käsitelleet tiedostosi. Uranäkymät Mahdollisuus integroida leivontatiimi -
Kurssit
Täyspäiväinen
3 kuukautta
Englanti, Ranskalainen
04 Loka 2022
04 Syys 2022
Kampus