$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Kurssiopinnot Leivontassa Euroopassa 2022

Voit yleensä ottaa korkeakouluopintoihin, jos olet yli 18-vuotias. He opettivat säännöllisesti yliopistojen, korkeakoulujen ja ammatillisten järjestöjen kuten taidekouluissa tai maatalouden korkeakouluissa - joista lähes kaikki on omat sivustot. Voit saada erilaisia ​​taitoja, esimerkiksi tutkintotodistusten, kandidaatin tutkinnot, säätiö astetta ja jatkotutkintoja. Leipomo-ohjelma t… Lue lisää

Voit yleensä ottaa korkeakouluopintoihin, jos olet yli 18-vuotias. He opettivat säännöllisesti yliopistojen, korkeakoulujen ja ammatillisten järjestöjen kuten taidekouluissa tai maatalouden korkeakouluissa - joista lähes kaikki on omat sivustot. Voit saada erilaisia ​​taitoja, esimerkiksi tutkintotodistusten, kandidaatin tutkinnot, säätiö astetta ja jatkotutkintoja.

Leipomo-ohjelma tai kurssi voi olla erinomainen vaihtoehto opiskelijoille, jotka ovat intohimoisia leivonnaisista, jälkiruokista ja leipoista tai haluavat vain oppia lisää leivonnasta ja sen taustasta. Se voi sisältää erilaisia ​​tekniikoita sekä elintarvikkeiden turvallisuutta ja keittiön hallintaa.

Euroopassa, yksi maailman 's seitsemällä mantereella, on yleensä tunnettu läntisin niemimaa Euraasian. Toiseksi pienin maanosa, jossa 10.180.000 (km2), alue on koottu 50 maassa.

Näytä kaikki Kurssiopinnot Leivontassa Euroopassa 2022

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Culinary Institute Kul IN
Sisak, Kroatia

Tämä intensiivinen kahden kuukauden moderni leivonnaisten ja makeisten kurssi on suunniteltu antamaan opiskelijoille vakaa perusta ja edistykselliset tekniikat pyrkiville leiv ... +

Tämä intensiivinen kahden kuukauden moderni leivonnaisten ja makeisten kurssi on suunniteltu antamaan opiskelijoille vakaa perusta ja edistykselliset tekniikat pyrkiville leivonnaiskokkeille. Pieni luokkakoko antaa kokeneille professori-kokkeillemme mahdollisuuden antaa opiskelijoille paljon yksilöllistä huomiota ja henkilökohtaista palautetta. Opiskelijat viettävät 80% luokan ajasta käytännön kokemuksen saamiseksi keittiössä. Kurssi kattaa leipomo- ja konditoriatuotteet, makeat ja suolaiset leivonnaiset sekä perus- italialaiset ja ranskalaiset leivonnaiset. Lisäksi opiskelijat perehdytetään viinipariin ja liikkeenjohtoon, ja he voivat valita harjoittelupaikkansa eliittiravintolassa, hotellissa tai leipomossa. -
Kurssit
Täyspäiväinen
2 kuukautta
Englanti, Italialainen
17 Loka 2022
26 Elo 2022
Kampus
 
Ferrières
Ferrières-en-Brie, Ranska

Tämän kurssin harjoittelija laajentaa teoreettisia tietojaan ja käytännön taitojaan leivonnaisissa ja leivonnassa. Hän opastaa leivänvalmistuksen perustekniikoita ja sekä stan ... +

Tämän kurssin harjoittelija laajentaa teoreettisia tietojaan ja käytännön taitojaan leivonnaisissa ja leivonnassa. Hän opastaa leivänvalmistuksen perustekniikoita ja sekä standardinmukaisia että moderneja viennoiserie-menetelmiä sekä sen tuotantoon johtavia kanavia sekä oppii olemaan itsenäistä. Tavoite: Valmista ja leivo erilaisia leipiä (klassinen leipä, ravintolaleipä, buffetleipä, erikoisleipä) Tee ja leipo erilaisia leivonnaisia (croissanteja, pains au chocolat, lehtileipiä, buffet-luomuksia, luovia ja koristeltuja leivonnaisia, boutique-leipomo versus ravintolaleipomo jne.) Hallitse esivalmistelut (vaivaaminen, käyminen, hapatus, taittaminen, kauliminen, muovaus) Tunnista kansainväliset kulttuurit leiväntuotannon mukaan Ymmärrä leivän kulutuksen sosiaaliset vaikutukset Tunnista laitteet ja opi käyttämään niitä Luokittele elintarvikkeet ja lisäaineet Tunnista elintarvikkeiden laatukriteerit Valitse tiettyyn tuotantoon parhaiten sopivat tuotteet Ymmärrä vilja-jauho-leipä toimitusketju Kehitetään ammatillista uskottavuutta ja tehokkuutta (ammattimainen gastronominen kulttuuri, hyvät käytännöt palvelun erinomaisuudesta, kenttävierailut). Järjestää erilaiset varasto- ja tuotantotilat (tilojen suunnittelu, keskeiset ergonomiastandardit, elintarvikkeiden käsittely- ja säilytystavat, erilaiset piirit) Noudata terveys- ja turvallisuusstandardeja (tunnista hyvät hygieniakäytännöt, jotka takaavat työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuuden, osaa tulkita ja soveltaa keskeisiä määräyksiä päivittäisessä käytännössä, ylläpitää ammattitiloja siivous- ja desinfiointitoimenpiteiden avulla) Pedagoginen menetelmä: Oppia Ymmärtää Harjoitella Arvioida Ohjaus Leivonnainen Taikinat (murustaikina, makea taikina) Voiteet (voikerma, Crème Anglaise, leivonnaiset…) Lehtitaikina (käänteinen lehtitaikina, perinteinen) Choux-leivonnaiset (Eclair, Religieuse, Saint Honoré, Paris Brest, petits fours) Modernit tortut (suklaa, marenki rahka, hedelmätorttu) Viennoiserie-kurssi Croissant, Suklaacroissant, Kouglof, Briossi, lehtitaikinabrossi Leivänvalmistuskurssi Klassinen patonki, Perinteinen patonki, Maalaisleipä, Täysjyväleipä, Pain Brié, Hapanleipä, Ruisleipä, Spelttileipä, Täysjyväleipä; Ciabatta Pääsyvaatimukset Tämä todistuskurssi on avoin 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille hakijoille, jotka haluavat syventää kokemustaan ja laajentaa taitojaan, tai niille, jotka ovat siirtymässä toiselle osaamisalueelle ja joilla ei ole tavallista akateemista taustaa. Jos haluat hakea tähän ohjelmaan, luo ystävällisesti verkkoprofiili, lataa CV:si, saatekirjeesi ja kopio henkilökortistasi. Haastattelu akateemisen lautakuntamme kanssa sovitaan, kun olemme käsitelleet tiedostosi. Uranäkymät Mahdollisuus integroida leivontatiimi -
Kurssit
Täyspäiväinen
3 kuukautta
Englanti, Ranskalainen
04 Loka 2022
04 Syys 2022
Kampus
 
Harley Oxford
Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Olitpa ajattelemassa leipomisen aloittamista harrastuksena tai haluatko perustaa oman leipomoyrityksen ja nostaa urasi seuraavalle tasolle, leipomotoiminnan tason 3 tutkintoto ... +

Olitpa ajattelemassa leipomisen aloittamista harrastuksena tai haluatko perustaa oman leipomoyrityksen ja nostaa urasi seuraavalle tasolle, leipomotoiminnan tason 3 tutkintotodistuksemme voi antaa sinulle oivalluksen, taidot ja tietämyksen, joita tarvitset menestyäksesi tämä ura. -
Kurssit
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
15 tuntia
Englanti
Online
 

Ansaitse stipendi, jonka arvo on jopa 10 000,00

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin.
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Ranska

Kuuden kuukauden ohjelmat kulinaaristen ja leivonnaisten harrastajille, uranvaihtajille, yrittäjille ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään gastronomisessa uni ... +

Kuuden kuukauden ohjelmat kulinaaristen ja leivonnaisten harrastajille, uranvaihtajille, yrittäjille ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään gastronomisessa universumissa. -
Kurssit
Täyspäiväinen
6 kuukautta
Englanti
Kampus
 
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Torino, Italia

Kurssi on tarkoitettu kulinaarisen alan ammattilaisille, italialaisille ja ulkomaalaisille, jotka haluavat syventää tietämystään tiettyihin aiheisiin tai parantaa taitojaan le ... +

Kurssi on tarkoitettu kulinaarisen alan ammattilaisille, italialaisille ja ulkomaalaisille, jotka haluavat syventää tietämystään tiettyihin aiheisiin tai parantaa taitojaan leipomo- ja leipomoteollisuuden nykyaikaisiin tekniikoihin. -
Kurssit
Täyspäiväinen
Englanti, Italialainen
Kampus
 
Cookery School at Little Portland Street
Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Opi nauttia ruoanlaitto ja tulla luottavainen kokki tai laajentaa ohjelmistoa. Jokaisessa luokassa kolmen ruokalajin ateria opetetaan runsaasti käytännön toimintatapoja. Funda ... +

Opi nauttia ruoanlaitto ja tulla luottavainen kokki tai laajentaa ohjelmistoa. Jokaisessa luokassa kolmen ruokalajin ateria opetetaan runsaasti käytännön toimintatapoja. Fundamental opitaan ja vahvistetaan kun kokki tiesi läpi 6 viikkoa kurssin. Pääpaino on herkullista ruokaa, nopea ja helppo valmistaa, joka yllättää ystäväsi ja perheesi! -
Kurssit
Osa-aikainen
Englanti
Kampus
 
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Ranska

Intensiiviset, kahden kuukauden ohjelmat kulinaaristen ja leivonnaisten harrastajille, uranvaihtajille ja yrittäjille.

Intensiiviset, kahden kuukauden ohjelmat kulinaaristen ja leivonnaisten harrastajille, uranvaihtajille ja yrittäjille. -
Kurssit
Täyspäiväinen
2 kuukautta
Englanti
Kampus
 
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Ranska

Intensiiviset, kahden kuukauden ohjelmat kulinaaristen ja leivonnaisten harrastajille, uranvaihtajille ja yrittäjille.

Intensiiviset, kahden kuukauden ohjelmat kulinaaristen ja leivonnaisten harrastajille, uranvaihtajille ja yrittäjille. -
Kurssit
Täyspäiväinen
2 kuukautta
Englanti
Kampus
 
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Ranska

Oletko aina halunnut oppia ranskalaisen leivonnaisen salaisuudet? Ecole Ducasse antaa sinulle mahdollisuuden osallistua intensiiviseen 2 kuukauden ohjelmaan oppiaksesi kaikki ... +

Oletko aina halunnut oppia ranskalaisen leivonnaisen salaisuudet? Ecole Ducasse antaa sinulle mahdollisuuden osallistua intensiiviseen 2 kuukauden ohjelmaan oppiaksesi kaikki ranskalaisen leivonnaistaiteen perustekniikat. -
Kurssit
Täyspäiväinen
2 kuukautta
Englanti
Kampus
 
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Torino, Italia

Neljä viikkoa ammatillisten opettajien tekemistä teoreettisista ja käytännön opetuksista oppimaan taiteen tekeminen italialaisen jäätelön ja strategioiden avaamiseksi liikkeel ... +

Neljä viikkoa ammatillisten opettajien tekemistä teoreettisista ja käytännön opetuksista oppimaan taiteen tekeminen italialaisen jäätelön ja strategioiden avaamiseksi liikkeelle. Mahdollisuus suorittaa harjoittelujakso valituilla käsityöläisillä. -
Kurssit
Täyspäiväinen
12 viikkoa
Englanti, Italialainen
Kampus
 
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Torino, Italia

ICIF on luonut italialaisen ICIF yhteistyössä ammattilaisen kanssa, joka suorittaa kurssitunteja, kokin, leipurin ja leivonnaisen keittiömestarin Davide Damianon, gastronomise ... +

ICIF on luonut italialaisen ICIF yhteistyössä ammattilaisen kanssa, joka suorittaa kurssitunteja, kokin, leipurin ja leivonnaisen keittiömestarin Davide Damianon, gastronomisen konsultin useissa korkean tason ravintoloissa, kuten Michelin-tähdellä merkittyjä ravintoloita, Piemonten aluetta, kehittäjää uudet tuotteet suvaitsemattomille ihmisille yhteistyössä tämän alan yritysten kanssa, kiitos jauhoseosten maistamiseen gluteenin intoleransseille, joissa on runsaasti kasviperäisiä elintarvikikuituja, sekä sekoitteita muille suvaitsemattomuuksille. -
Kurssit
Täyspäiväinen
Englanti, Italialainen
Kampus