$close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa 16 Kurssia Leivontassa

Kurssit ovat saatavilla opiskelijoille, jotka haluavat hankkia taitoja ja tietämystä tietystä aiheesta, mutta eivät halua ottaa neljän vuoden tutkinto-ohjelmaa. Saatavana monissa kouluissa, kurssi voidaan suorittaa niin vähän kuin muutama viikko riippuen opintoalasta. Mitä ovat kurssit leivonnassa? Opiskelijat, jotka haluavat työskennellä keittiössä, saattavat haluta ottaa leivontaku… Lue lisää

Kurssit ovat saatavilla opiskelijoille, jotka haluavat hankkia taitoja ja tietämystä tietystä aiheesta, mutta eivät halua ottaa neljän vuoden tutkinto-ohjelmaa. Saatavana monissa kouluissa, kurssi voidaan suorittaa niin vähän kuin muutama viikko riippuen opintoalasta.

Mitä ovat kurssit leivonnassa? Opiskelijat, jotka haluavat työskennellä keittiössä, saattavat haluta ottaa leivontakurssin, jossa käsitellään erilaisia ​​leivontaan ja leivonnaisiin liittyviä aiheita. Ohjelmasta riippuen leipomakurssin voi koskettaa erilaisia ​​yleistiloja tai käsitellä tiettyä aihetta. Luokka voi keskittyä leipomiseen, perusmäärittelyihin, suklaanvalmistukseen, kakunkoristeluun, leivonnaisen suunnitteluun tai valikkosuunnitteluun. Muita aiheita voivat olla puhtaanapito, kustannusten hallinta, leipomohallinta ja ravitsemus.

Leipomo-kurssin opiskelijat kehittävät organisaatiotaitoja, jotka auttavat pitämään työskentelytilaa järjestettynä siististi. He saavat myös analyyttisiä ja ongelmanratkaisutaitoja, jotka voivat johtaa korkeampiin palkkoihin.

Leipomiskurssien kesto voi vaihdella suuresti, ja tämä on suuri tekijä kokonaiskustannuksissa. Opiskelijoiden tulisi tutkia ohjelmia syvällisemmin selvittääkseen, mitä vaaditaan sekä ajallisesti että taloudellisesti. Nykyisille ammattilaisille opetusavustus voi olla saatavilla työnantajansa kautta.

Opiskelijat, jotka ovat valmiita leipomisen opintojaksoon, voivat vaihdella suuresti kokemuksensa perusteella ja jos heillä on lisää akateemisia opintopisteitä. Joissakin potentiaalisissa tehtävissä voi olla käsityöläinen leipuri, tarjoilija, kakkuvalmistaja, suklaa, leivonta-avustaja ja leivonnaiset kokki. Liike- tai yrittäjyystaustaisille opiskelijoille on myös muita mahdollisuuksia. Heille otsikoihin voi kuulua leipomopäällikkö, keittiönopettaja, leipomo-opettaja ja leivonnaisten kehittäjä.

Leipomo-uralla kiinnostuneet opiskelijat voivat alkaa etsiä kursseja nyt riippumatta siitä, etsivätkö he paikallista vai kansainvälistä ohjelmaa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Culinary Institute Kul IN
Sisak, Kroatia

Tämä intensiivinen kahden kuukauden moderni leivonnaisten ja makeisten kurssi on suunniteltu antamaan opiskelijoille vakaa perusta ja edistykselliset tekniikat pyrkiville leiv ... +

Tämä intensiivinen kahden kuukauden moderni leivonnaisten ja makeisten kurssi on suunniteltu antamaan opiskelijoille vakaa perusta ja edistykselliset tekniikat pyrkiville leivonnaiskokkeille. Pieni luokkakoko antaa kokeneille professori-kokkeillemme mahdollisuuden antaa opiskelijoille paljon yksilöllistä huomiota ja henkilökohtaista palautetta. Opiskelijat viettävät 80% luokan ajasta käytännön kokemuksen saamiseksi keittiössä. Kurssi kattaa leipomo- ja konditoriatuotteet, makeat ja suolaiset leivonnaiset sekä perus- italialaiset ja ranskalaiset leivonnaiset. Lisäksi opiskelijat perehdytetään viinipariin ja liikkeenjohtoon, ja he voivat valita harjoittelupaikkansa eliittiravintolassa, hotellissa tai leipomossa. -
Kurssit
Täyspäiväinen
2 kuukautta
Englanti, Italialainen
17 Loka 2022
26 Elo 2022
Kampus
 
Ferrières
Ferrières-en-Brie, Ranska

Tämän kurssin harjoittelija laajentaa teoreettisia tietojaan ja käytännön taitojaan leivonnaisissa ja leivonnassa. Hän opastaa leivänvalmistuksen perustekniikoita ja sekä stan ... +

Tämän kurssin harjoittelija laajentaa teoreettisia tietojaan ja käytännön taitojaan leivonnaisissa ja leivonnassa. Hän opastaa leivänvalmistuksen perustekniikoita ja sekä standardinmukaisia että moderneja viennoiserie-menetelmiä sekä sen tuotantoon johtavia kanavia sekä oppii olemaan itsenäistä. Tavoite: Valmista ja leivo erilaisia leipiä (klassinen leipä, ravintolaleipä, buffetleipä, erikoisleipä) Tee ja leipo erilaisia leivonnaisia (croissanteja, pains au chocolat, lehtileipiä, buffet-luomuksia, luovia ja koristeltuja leivonnaisia, boutique-leipomo versus ravintolaleipomo jne.) Hallitse esivalmistelut (vaivaaminen, käyminen, hapatus, taittaminen, kauliminen, muovaus) Tunnista kansainväliset kulttuurit leiväntuotannon mukaan Ymmärrä leivän kulutuksen sosiaaliset vaikutukset Tunnista laitteet ja opi käyttämään niitä Luokittele elintarvikkeet ja lisäaineet Tunnista elintarvikkeiden laatukriteerit Valitse tiettyyn tuotantoon parhaiten sopivat tuotteet Ymmärrä vilja-jauho-leipä toimitusketju Kehitetään ammatillista uskottavuutta ja tehokkuutta (ammattimainen gastronominen kulttuuri, hyvät käytännöt palvelun erinomaisuudesta, kenttävierailut). Järjestää erilaiset varasto- ja tuotantotilat (tilojen suunnittelu, keskeiset ergonomiastandardit, elintarvikkeiden käsittely- ja säilytystavat, erilaiset piirit) Noudata terveys- ja turvallisuusstandardeja (tunnista hyvät hygieniakäytännöt, jotka takaavat työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuuden, osaa tulkita ja soveltaa keskeisiä määräyksiä päivittäisessä käytännössä, ylläpitää ammattitiloja siivous- ja desinfiointitoimenpiteiden avulla) Pedagoginen menetelmä: Oppia Ymmärtää Harjoitella Arvioida Ohjaus Leivonnainen Taikinat (murustaikina, makea taikina) Voiteet (voikerma, Crème Anglaise, leivonnaiset…) Lehtitaikina (käänteinen lehtitaikina, perinteinen) Choux-leivonnaiset (Eclair, Religieuse, Saint Honoré, Paris Brest, petits fours) Modernit tortut (suklaa, marenki rahka, hedelmätorttu) Viennoiserie-kurssi Croissant, Suklaacroissant, Kouglof, Briossi, lehtitaikinabrossi Leivänvalmistuskurssi Klassinen patonki, Perinteinen patonki, Maalaisleipä, Täysjyväleipä, Pain Brié, Hapanleipä, Ruisleipä, Spelttileipä, Täysjyväleipä; Ciabatta Pääsyvaatimukset Tämä todistuskurssi on avoin 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille hakijoille, jotka haluavat syventää kokemustaan ja laajentaa taitojaan, tai niille, jotka ovat siirtymässä toiselle osaamisalueelle ja joilla ei ole tavallista akateemista taustaa. Jos haluat hakea tähän ohjelmaan, luo ystävällisesti verkkoprofiili, lataa CV:si, saatekirjeesi ja kopio henkilökortistasi. Haastattelu akateemisen lautakuntamme kanssa sovitaan, kun olemme käsitelleet tiedostosi. Uranäkymät Mahdollisuus integroida leivontatiimi -
Kurssit
Täyspäiväinen
3 kuukautta
Englanti, Ranskalainen
04 Loka 2022
04 Syys 2022
Kampus
 
Thai Chef School
bangkok, Thaimaa

Thai Chef School leivonnaisten ja leipomoiden koulutuskurssi tarjoaa peruskoulutuksen, jota tarvitaan parantamaan taitoja ranskalaisissa leivonnaisissa, kakkujen valmistuksess ... +

Thai Chef School leivonnaisten ja leipomoiden koulutuskurssi tarjoaa peruskoulutuksen, jota tarvitaan parantamaan taitoja ranskalaisissa leivonnaisissa, kakkujen valmistuksessa ja sisustamisessa, suklaassa ja leivänvalmistuksessa. Ohjelmaan ilmoittautumiseen ei tarvita aiempaa kokemusta. Sinulla on oltava vain halu luoda herkullisia jälkiruokia. Kouluttamalla ammattitaitoisten leivonnaisten kokkejamme kanssa hämmästytte, kuinka helppo on viedä taitosi korkeammalle tasolle. Vain 1-5 viikon koulutusjaksolla hallitset nämä klassiset ja nykyajan taidot ja tekniikat ja pystyt luomaan omia mestariteoksia. 100% käytännön harjoittelu. Opi 101 vastaanottoa viiden viikon sisällä koulutuksesta. INTERNSHIPS saatavilla jopa 6 kuukaudeksi thaimaalaisten 5 tähden hotellien leivonnaisosastoilla. -
Kurssit
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus
 

Ansaitse stipendi, jonka arvo on jopa 10 000,00

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin.
Harley Oxford
Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Olitpa ajattelemassa leipomisen aloittamista harrastuksena tai haluatko perustaa oman leipomoyrityksen ja nostaa urasi seuraavalle tasolle, leipomotoiminnan tason 3 tutkintoto ... +

Olitpa ajattelemassa leipomisen aloittamista harrastuksena tai haluatko perustaa oman leipomoyrityksen ja nostaa urasi seuraavalle tasolle, leipomotoiminnan tason 3 tutkintotodistuksemme voi antaa sinulle oivalluksen, taidot ja tietämyksen, joita tarvitset menestyäksesi tämä ura. -
Kurssit
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
15 tuntia
Englanti
Online
 
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Ranska

Kuuden kuukauden ohjelmat kulinaaristen ja leivonnaisten harrastajille, uranvaihtajille, yrittäjille ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään gastronomisessa uni ... +

Kuuden kuukauden ohjelmat kulinaaristen ja leivonnaisten harrastajille, uranvaihtajille, yrittäjille ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään gastronomisessa universumissa. -
Kurssit
Täyspäiväinen
6 kuukautta
Englanti
Kampus
 
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Torino, Italia

Kurssi on tarkoitettu kulinaarisen alan ammattilaisille, italialaisille ja ulkomaalaisille, jotka haluavat syventää tietämystään tiettyihin aiheisiin tai parantaa taitojaan le ... +

Kurssi on tarkoitettu kulinaarisen alan ammattilaisille, italialaisille ja ulkomaalaisille, jotka haluavat syventää tietämystään tiettyihin aiheisiin tai parantaa taitojaan leipomo- ja leipomoteollisuuden nykyaikaisiin tekniikoihin. -
Kurssit
Täyspäiväinen
Englanti, Italialainen
Kampus
 
Wells International College
sydney, Australia

Tämä pätevyys heijastaa kaupallisten kokkien roolia, jotka käyttävät laajaa valikoimaa hyvin kehittyneitä ruoanvalmistustaitoja ja terveellistä ruokaa ja valikkotuotteita. ... +

Tämä pätevyys heijastaa kaupallisten kokkien roolia, jotka käyttävät laajaa valikoimaa hyvin kehittyneitä ruoanvalmistustaitoja ja terveellistä ruokaa ja valikkotuotteita. -
Kurssit
Englanti
Kampus
 
Cookery School at Little Portland Street
Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Opi nauttia ruoanlaitto ja tulla luottavainen kokki tai laajentaa ohjelmistoa. Jokaisessa luokassa kolmen ruokalajin ateria opetetaan runsaasti käytännön toimintatapoja. Funda ... +

Opi nauttia ruoanlaitto ja tulla luottavainen kokki tai laajentaa ohjelmistoa. Jokaisessa luokassa kolmen ruokalajin ateria opetetaan runsaasti käytännön toimintatapoja. Fundamental opitaan ja vahvistetaan kun kokki tiesi läpi 6 viikkoa kurssin. Pääpaino on herkullista ruokaa, nopea ja helppo valmistaa, joka yllättää ystäväsi ja perheesi! -
Kurssit
Osa-aikainen
Englanti
Kampus
 
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Ranska

Intensiiviset, kahden kuukauden ohjelmat kulinaaristen ja leivonnaisten harrastajille, uranvaihtajille ja yrittäjille.

Intensiiviset, kahden kuukauden ohjelmat kulinaaristen ja leivonnaisten harrastajille, uranvaihtajille ja yrittäjille. -
Kurssit
Täyspäiväinen
2 kuukautta
Englanti
Kampus
 
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Ranska

Intensiiviset, kahden kuukauden ohjelmat kulinaaristen ja leivonnaisten harrastajille, uranvaihtajille ja yrittäjille.

Intensiiviset, kahden kuukauden ohjelmat kulinaaristen ja leivonnaisten harrastajille, uranvaihtajille ja yrittäjille. -
Kurssit
Täyspäiväinen
2 kuukautta
Englanti
Kampus
 
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Ranska

Oletko aina halunnut oppia ranskalaisen leivonnaisen salaisuudet? Ecole Ducasse antaa sinulle mahdollisuuden osallistua intensiiviseen 2 kuukauden ohjelmaan oppiaksesi kaikki ... +

Oletko aina halunnut oppia ranskalaisen leivonnaisen salaisuudet? Ecole Ducasse antaa sinulle mahdollisuuden osallistua intensiiviseen 2 kuukauden ohjelmaan oppiaksesi kaikki ranskalaisen leivonnaistaiteen perustekniikat. -
Kurssit
Täyspäiväinen
2 kuukautta
Englanti
Kampus